kızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
Hizmet degil de beraber yapmak diyelim biz ona. Bir cay demlemek bir kek pogaca yapmak zor degil. Esiniz meyve cerez misir hazirlasin siz de bir kek yapin mesela. Portakal suyu seviyorsa o da olabilir. Sart degil ama seven varsa evde el birligiyle yapilabilecek seyler.kızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
kızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
Muhabbette hizmetten ziyade, muhabbete en basitinden bi çekirdek çay iyi gider ya... Birlikte bi çay demleyiverin, açın bi paket çekirdek çitleyin ya da bi mısır patlatıverin, oturun film izleyin, tv zaplayın.
Yani eşiniz de aramıyorsa, tabi bilemem de; çekirdek muhabbet yapan bir şey muhtemelen sohbet genini uyarıyor çekirdek çitlemek. :)
mantıklı ama ben de öyle olmuyor, o kadar kendimi kaptırıyorum ki, kaseyi hızlıca bitirmek hayat amacım oluyorhaliyle muhabbet yalan oluyor yani
çay, kahve, boza, sahlep faslı ,kestane faslı tatlılar kuruyemişler gelsin kilolar yapmayın böyle daha iyi fit kalırsınız karı koca akşamlaerı yemek sağlıklı değilki zatenkızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
birde o paket ile bitecek gayret ediosun kabak çekirdeğide fena gitmiyo hem tırnaklar güçlendiriyor hemde sindirime iyi gelioÇekirdeğin karanlık yüzü işte bu
Çekirdek citleme anında ruhunun ötelerinden gelerek ortaya çıkan Cennet Mahallesi Penpe'yi yakaladığın an orayı geçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?