• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak işleri?

Vallahi canım ben de Hamileyim hiç halim yok Okula gitmek için ertesi gününden kalan kitapları bile yerine koyamıyorum eve de sen öğure ogure geliyorum.. geçen Cumartesi ve Pazar günü canım kek istiyor diye kek yaptım ama o zamanlar biraz iyiydim hala bitmedi kek eşim önüne konulmadan yemez Ben de ne yemek hazırlayayım biliyorum de bir şey okuyabiliyorum O yüzden biraz kötü hissediyorum ama sınavlara bile çalışamıyorum ki
seni açtığın konulardan tanıyorum canım. Hamileliğin ilk ayları biraz zor geçebiliyor. Allah yardımcın olsun. Keşke Zeynep'in dediklerini uygulayabilseydin. Bebek için henüz erkendi

seni açtığın konulardan tanıyorum canım. Hamileliğin ilk ayları biraz zor geçebiliyor. Allah yardımcın olsun. Keşke Zeynep'in dediklerini uygulayabilseydin. Bebek için henüz erkendi
Nasip böyleymiş diyorum canım onu uyguluyorum zaten bu aralar evliliğimiz gayet rayında Sağ ol teşekkür ederim görüşün için

Back