- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Masallah Allah nazardan saklasin bir omur boyle olun insallah.Yeni evliyim diyebilirim 4 ayı doldurduk çok şükür. Ben henüz çalışmıyorum onun da rahatlığıyla böyle şeyler genelde benim sorumluluğumda oluyor ona rağmen eşim birkaç günde bir hadi kek yapalım kurabiye yapalım diye mutfağa getirir beni benimle beraber hamur yoğurur şekillendirir kek yapar çocuk gibi şakalaşır eğleniriz bence böyle ufak ama yakınlaştırıcı şeyler yapabilirsiniz çay demleyip hazır bir şeyler koyabilirsiniz eminim oturup bunları yerken muhabbet koyulaşıp gitmiş olucaktır :)
Ya biliyor mısun bence evi ev yapan seyler bu yapmıyorum dediklerin bence. Gözünde bi canlandırsana kek hamuru hazırlamak 10 dakika sadece siz yemek yerken de pişer o kekin eve yaydığı koku gerçekten huzur verici. O kek size zaten 2-3 gün gider. Eşin bulaşık yıkarken sende çayı koysan mesela sonra oturup karşılıklı çay içseniz. Kek bitince kurabiye yaparsın evi bide kurabiye kokutursun. Bir sürü kurabiye tarifi var çoğu 15 gün tazeliğini koruyor hatta ben tek sederde biraz fazla yapıyorum atıyorum dondurucuya çıkart aynı tazelikte oluyor. Bi sefer sen yıka bulaşığı ve eşine meyveleri soysun doğradım hazırlasın. Bunlar benim için gerçekten çok önemli akşamları beraber evi hissettirecek şeyler. İleride kızım oğlum büyüdüğünde kek kurabiye kokusu çay sıcaklığı doğranmış bi meyve görünce bu günleri hatırlasınlar istiyorum :) gerçekten çalışmak evet zor ama bu günler geri gelmez. Bir kez uzaklaşmaya başlarsanız bir kez halsizlik üstünüze çökerse zor kalkarkızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
Bende hic sevmem. Afedersiniz ama eş... gibi yapiyorum. Yapamayinca icim icimi yiyiyor.kızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
ben de çalışıyorumkızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
kızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
Eşim evdeydi o olmasa bile çay bisküvi kraker fasli olur tüm aile toplanırkızlar merhaba..ben evde pek mutfak işlerini sevmiyorum.yani işten eve gidince yorgun oluyorum yemeği öyle böyle geçiştiriyoruz.bulaşıkları eşim yıkıyor..hamur işi yapmam, meyve soyup eşimin karşısına çıkarmam, ne bilim bi çay demleyip gel sohbet edelim demem.sizce bu dediklerim mühim konular mı eşleri birbirine ısındırır mı? Akşamları hayıflanıyorum eşimle sohbet edemiyoruz diye.eşim de kek abur cubur çok sever.muhabbete hizmet önemli midir kızlar? Akşamları siz neler yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?