Mune huysuz ve tatlı kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güle güle yolun açık olsun bundan sonra minicik anne. Gerçekten miniciksin, minicik bedenine ve dünyana şimdiden zorlu bir hayat sigdirmissin. Sana tavsiyem erken evliliğinin hata olduğunu kabullenmen ve bundan sonrası için ne yapabilirim, cocugumu nasıl yetiştirip iyi bir eğitim verebilirim diye dusunmen. Hatta kendi eğitimini de devam ettir acıktan da olsa kendini değiştir. Dusunuyorum 7 sene oncemi de çocuğu bırak bebeydim ya ben bir de öfke kontrolu ile ilgili problemlerin var bunu bir uzmanla çözmeye calis. Hepsini yap ve birkaç sene sonra tekrar gel buraya konuşalım. Hadi yolun açık olsun

Forumu gunluk gibi kullanan biri icin kacip gitmek gercekten enteresan.
15 yasinda evlenip, 16 yasinda cocuk doguran biri icin normal tabi bu uslup, cahiliyet iste..
Yazik.. Bebegine aciyorum sadece boyle bir ortamda buyuyecek.

Internettesin diye rahat rahat konusuyorsun ama bir tika bakar seni bulmalari, degil seni yedi ceddinin recetesini dokerler buraya dikkat et.
Ne burada ne de baska bir yerde kimseyle bu sekilde konusma hakkina sahip degilsin terbiyeni takin.

Mune de bekci degil ya sabret biraz.

Niye kacmak istedigini soyleyeyim. Cocugun guven altinda olmadigi icin sosyal hizmetler tarafindan kendinden uzaklastirilmasi an meselesi. Oteki konuda bircok kisiye ettigi hakaretler anlattigi konularin normal bir insan profiline uygun olmadigininda farkinda. Acaba profili sildirirsem yirtar miyim diye dusunuyorsan yaniliyorsun miniklik bimer'e soz konusu cocukla ilgili sikayette bulundugumuzda sinir kapisinda bile enselerler..

Hayatin icin uzulmek yerine burada insanlarla kavga ediyorsun. Senin suan derdin okumak, okumasan bile bir meslek sahibi olmak olmaliydi. Cagin gerisinde bir hayati secmissin kendine.

Aynen silinmiyor "minicik-anne12" yerine kullanıcı ziyaretçi falan yazmaz yine kullanıcı adın ve mesajların konuların durur fakat üyeliğin pasif olur
aslında böyle bi konu acıldıgı iyi olmus sistemde degisiklik yapılsa iyi olur kisi hesabını siliyosa actıdı tüm konuların yorumlarında silinmesi lazım

Valla hayatında ilk defa doğru bi karar vermişsin :) güle güle yolun açık olsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…