- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Eki Görüntüle 1880783 Silme diye bir sey yok. Uyeligin iptal olur ama mesajlarin ve profilin aynen kalir.
Fotonu kaldirmissin ama onu da ben koyayim, bana gerizekali demenin cezasi olsun
Actigi konulara bir göz gezdirdim de..Hiç işi gücü olan birine benzemiyor.Günlük gibi herseyi foruma yazmişŞimdi kaçip gitmesi biraz anormal
Yok Mune'yi kastettim canım :)
Kiz niye oyle diyosun site sacma biz sacmayoz bir kardesini gebertmeyi dusunen kendi normalNiye saçma? Öldür döv gebert demediğimiz için mi? Hadi canımm hadi sende !
Çocuğu da var..sigara da içiyor..16 yaşında olabilecek en zararlı şeylere sahip.O fotoğraftaki konu sahibi mi? 16 yaşında yani o fotodaki? Evli bir de
Evet canım.O fotoğraftaki konu sahibi mi? 16 yaşında yani o fotodaki? Evli bir de
aslında böyle bi konu acıldıgı iyi olmus sistemde degisiklik yapılsa iyi olur kisi hesabını siliyosa actıdı tüm konuların yorumlarında silinmesi lazımAynen silinmiyor "minicik-anne12" yerine kullanıcı ziyaretçi falan yazmaz yine kullanıcı adın ve mesajların konuların durur fakat üyeliğin pasif olur
Çocuğu da var..sigara da içiyor..16 yaşında olabilecek en zararlı şeylere sahip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?