• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mune huysuz ve tatlı kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak aklini basina al, istesem sane hakaretten dava dahi acabilirim.
Sen internetteyiz diye rahat rahat takilma fazla.
Sen bana ne yapacaksin peki sabah aksam beddua mi edeceksin?
Ya birakin velisi olmadan karakol kapisina gidecek yasta degil cahil iste hic muhattap olmayin. Bosuna sinirlerinizi bozmayin.

Konu sahibi kötü biri değil, daha çocukken eğitim yerine evlilik, çocuk gibi büyük sorumluluklar verilen ve doğal olarak bunların altından kalkamayan birisi. Tüm suç ailesinde, çevresinde.
Kotu biri olmayabilir. Cahil olabilir ama bu ona terbiyesiz olma hakki vermez.

Ya birakin velisi olmadan karakol kapisina gidecek yasta degil cahil iste hic muhattap olmayin. Bosuna sinirlerinizi bozmayin.
Yok canim benim sinirlerim bozulmuyor. Gayet rahatim da konu sahibine bebegine ve kardesine uzuluyorum. Nasil anne baba eline dusmusler diye.
Konu sahibinda 30 yasinda babanne olma potansiyeli var

Ya ama böyle yapmayalım hanımlar.
Tamam minik anne biraz aşırı tepki veriyor, yaşı küçük olduğundan sağlıklı düşünemiyor. Yani konularında anlattıkları bizlere göre yanlış olabilir.
Ama ne giydiği, ne taktığı eleştiri konusu yapılmamalı. Bu hiç etik değil. Lütfen biraz sağduyulu olalım.
@P r o d i g y lütfen gel burası fena karışacak.

Ne giyindigi umrumda bile degil istediğini istediği şekilde giyer ama ben o başındakine saygı duyması gerektiğini dusunuyorum bu yüzden fikrimi beyan ettim. Kendisinin çokta umrunda degik zaten size neden dert oldu anlayamadım

Aaa niye gidiyorsun beni tehtid etmenin hakaretlerine maruz birakmanin daha hesabi kesilmedi ama olmadi boyle kabul etmiyorum oynamicam demek olmaz :KK43:(

Yok canim benim sinirlerim bozulmuyor. Gayet rahatim da konu sahibine bebegine ve kardesine uzuluyorum. Nasil anne baba eline dusmusler diye.
Konu sahibinda 30 yasinda babanne olma potansiyeli var
Ben de uzuldum ama insanin bir derdi varsa yol gosteririz yapar ya da yapmaz kendi karari.

Kotu biri olmayabilir. Cahil olabilir ama bu ona terbiyesiz olma hakki vermez.
Ailesi hiç terbiye eğitimi vermemiş muhtemelen; kardeşinin ettiği küfürler, konu sahibinin her olumsuz eleştiriye hakaret edişi...Armut dibine düşüyor ne yazık ki. Bazıları kesinlikle çocuk buyutmemeli.

Ne giyindigi umrumda bile degil istediğini istediği şekilde giyer ama ben o başındakine saygı duyması gerektiğini dusunuyorum bu yüzden fikrimi beyan ettim. Kendisinin çokta umrunda degik zaten size neden dert oldu anlayamadım
Sizinle tartışmak niyetinde değilim ama konu sahibinin tavırlarıyla nasıl göründüğünün, ne giydiğinin alakası yok bence.
Eleştiriyi yanlış yerden yapıyorsunuz, şu anki problem tavırlarıyla alakalıyken siz çok farklı bir yerden giriyorsunuz olaya. Bu çok yaralayıcı olabilir, hassas konulara girerken böyle dikkatsizce davranmayalım lütfen. Neyse size iyi forumlar.

Sakin ol ufaklık
Belli ki annen baban iyi ilgilenmemiş sizinle öylesine büyümüşsünüz
Kapattırmak doğru karar
Burada harcadığın vakitte kişisel gelişim kitapları bebeğini nasıl daha iyi yetiştirebilirsin onunla ilgili kitaplar oku
İnsanlık bir oh çeksin

Sizinle tartışmak niyetinde değilim ama konu sahibinin tavırlarıyla nasıl göründüğünün, ne giydiğinin alakası yok bence.
Eleştiriyi yanlış yerden yapıyorsunuz, şu anki problem tavırlarıyla alakalıyken siz çok farklı bir yerden giriyorsunuz olaya. Bu çok yaralayıcı olabilir, hassas konulara girerken böyle dikkatsizce davranmayalım lütfen. Neyse size iyi forumlar.

Bende tartışacak değilim hanımefendi bayanın eline ayagina yüzüne birşey söylemedim neyi yaralayıcı olacak?
Neyse bos boşuna ban almak istemiyorum bu yüzden polimige girmeyecegim. Bu benim dusuncem oda sizin düşünceniz. İyi günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X