- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 32
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Ya birakin velisi olmadan karakol kapisina gidecek yasta degil cahil iste hic muhattap olmayin. Bosuna sinirlerinizi bozmayin.Bak aklini basina al, istesem sane hakaretten dava dahi acabilirim.
Sen internetteyiz diye rahat rahat takilma fazla.
Sen bana ne yapacaksin peki sabah aksam beddua mi edeceksin?
Ta kendisi...
Kotu biri olmayabilir. Cahil olabilir ama bu ona terbiyesiz olma hakki vermez.Konu sahibi kötü biri değil, daha çocukken eğitim yerine evlilik, çocuk gibi büyük sorumluluklar verilen ve doğal olarak bunların altından kalkamayan birisi. Tüm suç ailesinde, çevresinde.
Yok canim benim sinirlerim bozulmuyor. Gayet rahatim da konu sahibine bebegine ve kardesine uzuluyorum. Nasil anne baba eline dusmusler diye.Ya birakin velisi olmadan karakol kapisina gidecek yasta degil cahil iste hic muhattap olmayin. Bosuna sinirlerinizi bozmayin.
Ya ama böyle yapmayalım hanımlar.
Tamam minik anne biraz aşırı tepki veriyor, yaşı küçük olduğundan sağlıklı düşünemiyor. Yani konularında anlattıkları bizlere göre yanlış olabilir.
Ama ne giydiği, ne taktığı eleştiri konusu yapılmamalı. Bu hiç etik değil. Lütfen biraz sağduyulu olalım.
@P r o d i g y lütfen gel burası fena karışacak.
Ben de uzuldum ama insanin bir derdi varsa yol gosteririz yapar ya da yapmaz kendi karari.Yok canim benim sinirlerim bozulmuyor. Gayet rahatim da konu sahibine bebegine ve kardesine uzuluyorum. Nasil anne baba eline dusmusler diye.
Konu sahibinda 30 yasinda babanne olma potansiyeli var
Ailesi hiç terbiye eğitimi vermemiş muhtemelen; kardeşinin ettiği küfürler, konu sahibinin her olumsuz eleştiriye hakaret edişi...Armut dibine düşüyor ne yazık ki. Bazıları kesinlikle çocuk buyutmemeli.Kotu biri olmayabilir. Cahil olabilir ama bu ona terbiyesiz olma hakki vermez.
Hayati komple hata. Ben olsam kendimden bile kacarim.Çok merak ettim kardeşine falan bişey mi yaptı acaba?
Yoksa bilgileri neden değiştirir insan
Sizinle tartışmak niyetinde değilim ama konu sahibinin tavırlarıyla nasıl göründüğünün, ne giydiğinin alakası yok bence.Ne giyindigi umrumda bile degil istediğini istediği şekilde giyer ama ben o başındakine saygı duyması gerektiğini dusunuyorum bu yüzden fikrimi beyan ettim. Kendisinin çokta umrunda degik zaten size neden dert oldu anlayamadım
Pasif saçma ama tamam ne saçma site
İşi gücü vardır o da insan dimi neticede :)
Sizinle tartışmak niyetinde değilim ama konu sahibinin tavırlarıyla nasıl göründüğünün, ne giydiğinin alakası yok bence.
Eleştiriyi yanlış yerden yapıyorsunuz, şu anki problem tavırlarıyla alakalıyken siz çok farklı bir yerden giriyorsunuz olaya. Bu çok yaralayıcı olabilir, hassas konulara girerken böyle dikkatsizce davranmayalım lütfen. Neyse size iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?