- 2 Ocak 2015
- 6.430
- 15.447
- 448
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Keşke şaka olsa değil mi? Keşke kandırmaca olsa...Kaç burayı niye kapattiryorsun sis kız bir telaş var sende birde Yasin 16 mi gerçekten birde bebeğin varmı anlamsızca merak ettim
Pfffff ne saçma üye!!!Pasif saçma ama tamam ne saçma site
Bu atarla heryerde bulurlar seniSorma amerigalara racacam
Hadi yaaaaaŞunuda belirtmeden geçemiyeceğim
Kafasındaki siyah şey saç değil eşarp aman yanılma olmasın küçük annenin
GelinBu atarla heryerde bulurlar seni
Dur ya eğleniyoruzPfffff ne saçma üye!!!
Ben demedim sen demişsin ...Hadi yaaaaa
Bunlara birşey olmaz merak etme kurtarılar kendini olan o yavrucak lira oluyor malesefKeşke şaka olsa değil mi? Keşke kandırmaca olsa...
16 yaşında kız, evleniyor ve çocuk doğuruyor. Kendi gelişimi ne ki çocuk geliştirsin, büyütsün...
Bunlarda değil benim aklım, olan olmuş düzelmez; artık en çok evdeki kedilerin akıbetini merak ediyorum.
Ciksss gelmem
Şunuda belirtmeden geçemiyeceğim
Kafasındaki siyah şey saç değil eşarp aman yanılma olmasın küçük annenin
Allahım bende de bu kadar intikam duygusu olsa yeterdiBen De sizleri edicem korkmayın intikam soğuk yenen bir yemektir
Tereddütte kalan arkadaşlar için yazdımSac olsa daha iyi değil mi? Zira onu başına o şekilde sardiktan sonra takmamasi daha hayırlı süs gibi duruyorda :)
Bak aklini basina al, istesem sane hakaretten dava dahi acabilirim.Sismaniye düşünsün o başladı gorecek o
Ta kendisi...Lohusayim ben taaaaam mi ! Diyen lohusa bayan degil mi bu
Ya ama böyle yapmayalım hanımlar.Sac olsa daha iyi değil mi? Zira onu başına o şekilde sardiktan sonra takmamasi daha hayırlı süs gibi duruyorda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?