Mune huysuz ve tatlı kadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç burayı niye kapattiryorsun sis kız bir telaş var sende birde Yasin 16 mi gerçekten birde bebeğin varmı anlamsızca merak ettim
Keşke şaka olsa değil mi? Keşke kandırmaca olsa...
16 yaşında kız, evleniyor ve çocuk doğuruyor. Kendi gelişimi ne ki çocuk geliştirsin, büyütsün...

Bunlarda değil benim aklım, olan olmuş düzelmez; artık en çok evdeki kedilerin akıbetini merak ediyorum.

Bunlara birşey olmaz merak etme kurtarılar kendini olan o yavrucak lira oluyor malesef

Sac olsa daha iyi değil mi? Zira onu başına o şekilde sardiktan sonra takmamasi daha hayırlı süs gibi duruyorda :)
Tereddütte kalan arkadaşlar için yazdım
Ben saç mı eşarp mı anlayamamıştım küçük kızın profiline bakarken onun için yani....

Sac olsa daha iyi değil mi? Zira onu başına o şekilde sardiktan sonra takmamasi daha hayırlı süs gibi duruyorda :)
Ya ama böyle yapmayalım hanımlar.
Tamam minik anne biraz aşırı tepki veriyor, yaşı küçük olduğundan sağlıklı düşünemiyor. Yani konularında anlattıkları bizlere göre yanlış olabilir.
Ama ne giydiği, ne taktığı eleştiri konusu yapılmamalı. Bu hiç etik değil. Lütfen biraz sağduyulu olalım.
@P r o d i g y lütfen gel burası fena karışacak.

Ne kadar saygısız ve hadsizsiniz..
En çok da utanmak yerine gurur duyan halinize tavrınıza güldüm. Çocugunuzu yetiştirirken en önemli kıstasınız kendiniz olun olur mu? Siz yanlış bir profilsiniz,sizde olmayan şeyleri çocuğunuza aşılayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…