Müge Anlı daki Olaylar

Keziban Eryılmaz' ın katili muhtemelen aileden birisi belki de abisi, annesi ondan dolayı aile söz konusu olunca çemkirmeye başlıyor

Bu sezon başladım izlemeye, bugün izleyemiyorum maalesef. Akşam youtubedan izlerim artık.

Mügeyi seviyorum ama ikidir çok saçma olaylara saatler ayırıyor. Mesela kuş olayı ve bu baba kız. Tamam çok sevindim ikisinede ama cinayet kayıp varken bunları fazla uzatıyor bence.

Bedriyeyi eşi kaybetti çünkü kameralarda eve girişi var çıkışı yok dedi Müge. (Tabi kameralar 7/24 çalışıyorsa)

Baba kız olayında biraz şov sezdim. Adam sonuçta kaçak değil. Her türlü ulaşabilirdi. Teke tek reddedilmekten korkuyor ama tvye çıkıyor. Saçma geldi.

Diğer Kezban olayını bilemedim. Annesi çok şey biliyor diye yorumladım. O kadriyede kara kutu ama korkuyor yinede herşeyi anlatamıyor bence.

Her nekadar birsürü kişiyle konuşsada Coskunun yanından kaybolduğu için Coskunu yaptığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…