- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
İntihar mı etmiş yoksa öldürülmüş mü?tip okuyan universiteli genc en son sinyal alinan ormanda olu bulunmus bende bugun izlerken intihar etmis diye dusunmustim
internetteki paylasimlarda av tufegi ile intihar ettigi yaziyor vatandas erdal paylasmisİntihar mı etmiş yoksa öldürülmüş mü?
sanki o erzincan değilmiydi adamın aylar sonra ölüsü bulunmuştu dağlık bir yerde yüreyemiyordu bile adamcağızO zaman siz bu konuyu açmışken bende içimden geçeni yazayım 2 olayı çok merak ediyorum 1. Büyükşen çifti cinayeti
2. Sivasta kaybolan bi amca vardı adını unuttum kızı ve karısından şüpheleniliyodu en cok merak ettiğim konulardan
3 çocuklunun peşine giden...Guzelim kızların guzelim hayatlari mahvoluyor...hoslanmayı aşk saniyorlar
Evet evet erzincan ben yanlış yazmışımsanki o erzincan değilmiydi adamın aylar sonra ölüsü bulunmuştu dağlık bir yerde yüreyemiyordu bile adamcağız
Evde çişini yaptı diye utanıp çıkıp bir daha dönememişti
bende erzincan diye aklimdaydi ama ayni kisiyi konusmusuz :)) kizin donuklugundan bile belli aslindaEvet evet erzincan ben yanlış yazmışım
bende anlamadim hic aktif konu yok halbuki cok yere yazdim tik yik yeni acayim dedim gene tık yokNiye muge anli topici yok derken denk geldim.
Niye tutulmadi ya bu konu
TV bölümünde çok eskisi varNiye muge anli topici yok derken denk geldim.
Niye tutulmadi ya bu konu
artik ardina dusmuyorlar kojusmuyorlae pek aile ici tecavuz vs konularijiBende müslimeyi merak ediyorum
aktif degil amaTV bölümünde çok eskisi var
evet değil burasu daha aktif doğruaktif degil ama
burasida bekledigim gibi olmadi :))evet değil burasu daha aktif doğru
birde arabistanda kaybolan kadın vardı gelen gidene bn adıyamanlıyım ailem orda diyip yalvarıyordu 90ların başınd aorda izdihamda kaybolmuş bir arap esir tutmuştu ne kader yaaBende karadenizde yanan evde gelin torun ve anane kaybolmuştu o olayı ve gebzede trafik lambalarında taranan kızları merak ediyorum. Noldu acaba konular kapandıı