- 9 Eylül 2023
- 406
- 570
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Her kurduğu cümlede kanım çekiliyor. nasıl diyorum bu kadar boş olabilir bir insan. İnsanların şiveli vs konuşmasına da çok takılmam ama konuşması da çok kaba. Görüntüye bakınca insan hanım hanımcık birşey bekliyorÇok boş
Aynen hanım hanımcık dunya güzeli bir kızda olabilirdi yani başında annesi varken annesinin adına o kufurler hiç yakışmıyorHer kurduğu cümlede kanım çekiliyor. nasıl diyorum bu kadar boş olabilir bir insan. İnsanların şiveli vs konuşmasına da çok takılmam ama konuşması da çok kaba. Görüntüye bakınca insan hanım hanımcık birşey bekliyor
Bende bunu izledim vatandaş Erdal da boğarak öldürmüş ve cankurtaranda uçuruma atmış
Yazık çocuklaraİtiraf gelmiş arkadaşlar inanın daha o gün arkadaşıma dedim ki bunlar eve girdi kadını boğdu gitti arabayı yaptrıdı akşam karanlığında uçurumdan attı sonra kendi de intihar etmek istedi ama can tatlı işte ve burda yazmıyorda kesinlikle anne babasının haberi de var neyse ki çözüldü tabii çok acı 3 çocuğun anne mezara baba hapise
Birde şerefsiz kadıncağız için kamyoncuya kaçmış demiş çocuklarına
Evet YouTube kanalları yaptı bu paylaşımı. Nevrigul olayında da gözaltına alınanların serbest bırakıldığı söylendi bakalım o olay ne olacakSonunda itiraf etmiş mi.. yazık kadıncağıza çocuklarına
O kıza baktığımda çete reisi gibi görüyorum resmennazmiyeye uyuz oluyrum
daha yaş kaç alemlere akmış ,herşeyi de yalan dolan
müge nasıl seviyor bu kızı anlamıyorm
kız madde bağımlısı ,çok normal bir sürü ruhsal sıkıntı yaşıyor manyakO kıza baktığımda çete reisi gibi görüyorum resmen
Bilmeyom bilmeyom.diyip duruyodu salakİtiraf gelmiş arkadaşlar inanın daha o gün arkadaşıma dedim ki bunlar eve girdi kadını boğdu gitti arabayı yaptrıdı akşam karanlığında uçurumdan attı sonra kendi de intihar etmek istedi ama can tatlı işte ve burda yazmıyorda kesinlikle anne babasının haberi de var neyse ki çözüldü tabii çok acı 3 çocuğun anne mezara baba hapise
Birde şerefsiz kadıncağız için kamyoncuya kaçmış demiş çocuklarına
Muge onun sanki inatciliginj çok sevdi ..hatta dedi ya bunu lehine kullan diye ..ve Nazmiye nin onunla konuşurken çok sakin ve ılımlı oldugunj söylüyornazmiyeye uyuz oluyrum
daha yaş kaç alemlere akmış ,herşeyi de yalan dolan
müge nasıl seviyor bu kızı anlamıyorm
Bencede bir de yetiştirme tarzı ortamı çok önemli arkadaşlar programda gördük nasıl bir ortamda yetiştiğini o yüzden bu kadar hırçın inatçı kavgacı çünkü böyle yetişmiş etrafındaki tüm örnekler böyle. Maalesef su testisi su yolunda kırılıyorMuge onun sanki inatciliginj çok sevdi ..hatta dedi ya bunu lehine kullan diye ..ve Nazmiye nin onunla konuşurken çok sakin ve ılımlı oldugunj söylüyor
Bence Nazmiye ailesinden sevgi ve ilgi görmediği için ablasının yolundan gitmeye çalışmış
Ayni .burada olayların üzerine sohbet ediyoruzMüge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv
Müge Anlı ile Tatlı Sert (Atv 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' sabah saatlerine yeni bir soluk getirdi. Hafta içi her gün 08:45’de canlı olarak atv'de yayınlanmaktadır. Ele aldığı konularla gündemin nabzını tutan programda birbirinden farklı faili meçhul dosyalar ele alınıyor ve çözüme...www.kadinlarkulubu.com
Bu başlık tan farkı nedir buranın ?