Müge Anlı daki Olaylar

Bu sezon başladım izlemeye, bugün izleyemiyorum maalesef. Akşam youtubedan izlerim artık.

Mügeyi seviyorum ama ikidir çok saçma olaylara saatler ayırıyor. Mesela kuş olayı ve bu baba kız. Tamam çok sevindim ikisinede ama cinayet kayıp varken bunları fazla uzatıyor bence.

Bedriyeyi eşi kaybetti çünkü kameralarda eve girişi var çıkışı yok dedi Müge. (Tabi kameralar 7/24 çalışıyorsa)

Baba kız olayında biraz şov sezdim. Adam sonuçta kaçak değil. Her türlü ulaşabilirdi. Teke tek reddedilmekten korkuyor ama tvye çıkıyor. Saçma geldi.

Diğer Kezban olayını bilemedim. Annesi çok şey biliyor diye yorumladım. O kadriyede kara kutu ama korkuyor yinede herşeyi anlatamıyor bence.

Her nekadar birsürü kişiyle konuşsada Coskunun yanından kaybolduğu için Coskunu yaptığını düşünüyorum.
Baba kiz olayı bana da tuhaf geldi kız neticede biliyor araştırıyor goruyo ulaşmak istese tek mesajla ulaşabilirdi dediğin gibi reddedilirim inanılmaz diye düşünmüş olabilir birde kendi başına DNA testi yapmış olsalar bir sürü teferruat gerekiyor bu şekilde daha hızlı ve uğraş istemiyor bu da sebep olabilir 🤔

günaydın,akşam biraz baktım
şimdi aldım kulaklığı ,bir yandan evraklarla uğraşırken bir yandan da dinliyorum:)
anacım neneler de aşk kurbanı artık,bizim bildiğimiz nineler belli yaştan sonra evinde KURANINI okur,öte dünyaya hazırlanırdı:)

X