- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.137
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
hayır hep tam 14 te olur ,yıllardır izlerim çünkü,arada arızalar olmuş olabilir:)Bende bazen sonuna falan bakamiyorum youtube ya 14te ya 15te yukluyorlar
Bi keresinde 16da yukledikleri bile oldu
Duzenli saatte atmiyorlar diye biliyorum ama dikkat de etmedim hic
Baba kiz olayı bana da tuhaf geldi kız neticede biliyor araştırıyor goruyo ulaşmak istese tek mesajla ulaşabilirdi dediğin gibi reddedilirim inanılmaz diye düşünmüş olabilir birde kendi başına DNA testi yapmış olsalar bir sürü teferruat gerekiyor bu şekilde daha hızlı ve uğraş istemiyor bu da sebep olabilirBu sezon başladım izlemeye, bugün izleyemiyorum maalesef. Akşam youtubedan izlerim artık.
Mügeyi seviyorum ama ikidir çok saçma olaylara saatler ayırıyor. Mesela kuş olayı ve bu baba kız. Tamam çok sevindim ikisinede ama cinayet kayıp varken bunları fazla uzatıyor bence.
Bedriyeyi eşi kaybetti çünkü kameralarda eve girişi var çıkışı yok dedi Müge. (Tabi kameralar 7/24 çalışıyorsa)
Baba kız olayında biraz şov sezdim. Adam sonuçta kaçak değil. Her türlü ulaşabilirdi. Teke tek reddedilmekten korkuyor ama tvye çıkıyor. Saçma geldi.
Diğer Kezban olayını bilemedim. Annesi çok şey biliyor diye yorumladım. O kadriyede kara kutu ama korkuyor yinede herşeyi anlatamıyor bence.
Her nekadar birsürü kişiyle konuşsada Coskunun yanından kaybolduğu için Coskunu yaptığını düşünüyorum.
Yaaa ben arizalara denk gelmisim o zamanhayır hep tam 14 te olur ,yıllardır izlerim çünkü,arada arızalar olmuş olabilir:)
Film karakteri gibi degilmi konusmasi hala çıkarmadım hangi film hangi karakter ama daha önceki izledigim bir film karakteri gibi ses tonu şivesiTayfur sürekli ondan kelli mi diyor ondan jerli mi konya şivesi sanırım
Tayfur sürekli ondan kelli mi diyor ondan jerli mi konya şivesi sanırım
izleyeyim bakayım konya ağzına benzettim ama dinlemem lazım:)Film karakteri gibi degilmi konusmasi hala çıkarmadım hangi film hangi karakter ama daha önceki izledigim bir film karakteri gibi ses tonu şivesi
Fatmagulun enistesini andiriyor banaFilm karakteri gibi degilmi konusmasi hala çıkarmadım hangi film hangi karakter ama daha önceki izledigim bir film karakteri gibi ses tonu şivesi
Ayniisni düşündüm ben müge anlinin calisanlarin yerine olsam akşam mekana götürürümŞu Tayfur'a kamera arkasında iki duble içirseler her şey çıkacak ortaya
Aynen önce bı kokoreç yedirsinler üstüne iki duble icirsinler bitti gittiAyniisni düşündüm ben müge anlinin calisanlarin yerine olsam akşam mekana götürürüm
Kokereç yemezmiş tavuk pizola sucukAynen önce bı kokoreç yedirsinler üstüne iki duble icirsinler bitti gitti
Adamın herşeyi yalan kim yayına bağlansa başka biri bağlansın istiyor mekanın tek sahibi kaldı baglanmadikKokereç yemezmiş tavuk pizola sucuk
yedim diyor yalan
Evet ondan kerliAdamın herşeyi yalan kim yayına bağlansa başka biri bağlansın istiyor mekanın tek sahibi kaldı baglanmadik
Mekanın sahibi baglansa kim görmüş ya iftira atıyor Allah bağlansın diyecek TayfurAdamın herşeyi yalan kim yayına bağlansa başka biri bağlansın istiyor mekanın tek sahibi kaldı baglanmadik
İçince sapitiyormus tipinden kelli ayy bellibu tayfur da ne pislik bişi ıyy yüzünde meymenet yok adamın zaten
müge anlı izleye izleye insan sarrafı olduk beee:)
onda keeeerrii dinlemeye devam ama tayfurdan sıtkım sıyrıldı ,bence bu adam öldürdü kadını ,tipik fuhuşçu pislik.içip içip mi gelmiş ,göz kaş gitmiş, kafa beşbin,uyuşturucu da vardır bunda. her birşey var belliİçince sapitiyormus tipinden kelli ayy belli