- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.137
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
onca insan kafasından uyduruyor,buna komple kurmuşlar ,dertleri neyse ,işi gücü bırakıp kara kaşlı kara gözlü tayfurları için senaryo yazmışlar garii:)Adam araştırılsın dedikçe televizyona terlik atasım geldi, la ne araştırılsın neeee, herkese yalan deyip deyip duruyo
Açıklanmadı dimi DNA ben geç attim kanalıSakinin kızı kesinlikle
ne mutlu kavuştular baba kız
Yok açıklanmadı ben bencesini dedim :)Açıklanmadı dimi DNA ben geç attim kanalı
Himm anladım burun yapısı çok benziyor gerçekten belki biz öyle olsun istedigimiz için benzetiyoruz .Yok açıklanmadı ben bencesini dedim :)
ben de şuan izleyemiyorum işyerinde youtube var ama canlı yok
Tanıştığı adamı oğlu saniyormus teyze kızı canlı yayında ..annem parasını kaptiracak diyor kadına prensesim falan yazıyormuş yaşlı kadınaben de şuan izleyemiyorum işyerinde youtube var ama canlı yok(
ayyy çok var bunlardanTanıştığı adamı oğlu saniyormus teyze kızı canlı yayında ..annem parasını kaptiracak diyor kadına prensesim falan yazıyormuş yaşlı kadına
WİFİye bağlanıyorsan atv indir ben ordan dinliyorumben de şuan izleyemiyorum işyerinde youtube var ama canlı yok(
valla ikisi de yok canlı tvleri de açmıyorWİFİye bağlanıyorsan atv indir ben ordan dinliyorum
yada Turkcelliysen Tv+ dan izleyebilirsin
hikayelerini bilmiyorum ama ben de çok benzettim, ama babası da genç duruyor hiç baba gibi değil sevgilisi gibi maşallh,adam kendine bakmış:) kız daha olgun duruyor sanırım ,yaşı kaç bilmiyorum amaDNA sonucu açıklansa da mutlu olsak. Bence kesin babası aşırı benzettim ben.
kız 24 yaşındahikayelerini bilmiyorum ama ben de çok benzettim, ama babası da genç duruyor hiç baba gibi değil sevgilisi gibi maşallh,adam kendine bakmış:) kız daha olgun duruyor sanırım ,yaşı kaç bilmiyorum ama
kız 30-35 arası duruyor ,hiç 24 gibi değil.kız 24 yaşında
adamın 2 oğlu daha var yetişkin
mervenin annesi anladığım kadarıyla gece hayatı olan bir kadın orda 1.5 ay bi beraberlikten oluyoır adını farklı demiş hatta mervenin annesikız 30-35 arası duruyor ,hiç 24 gibi değil.
oo adam aşmış olayı:) erken evlenmiştir belki de