- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.695
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
bu bajsettiklerinizin hepsi yayin yasagi yuzunden mi bitti hic kacirmadan izliyorim diyemem oyuzden soruyorumm..Bazı konularda suçlular TV' den izleyip delilleri kaybedebiliyor ya da ifadeler değişebiliyor o yüzden yayın yasağı geldiği için yayınlanamıyor, mesela daha birkaç ay önce Manisa' da kaybolan radyocu, Afyon' dan kaybolan sevgilisi asker olan kız, İzmir' de komşusunun genç kıza mesaj attığını gördükten sonra kaybolan yaşlı kadın, yenilerde Sakarya' da kaybolan ödüllü kuaför olayları işlenirken tekrar yayınlanmadı.
Manisa' lı radyocu konusunda konuşulacak bir şey kalmadı zaten sadece ölenin yerini gösteren yok. Ama diğer konular birden kesildi, bir ara Müge' de konular yarım kalmıyor, yayın yasağı getiriliyor gibi bir şeyden söz etmişti.bu bajsettiklerinizin hepsi yayin yasagi yuzunden mi bitti hic kacirmadan izliyorim diyemem oyuzden soruyorumm..
hani bana soyle geldi sanki konusulacak birsey kalmiyor ama yapilan da bisey olmayinca sanki muge baska olaylara atliyor gibi geliyor ozellikle manisali radyocu icin soyluyorum bunu ...
hersey konusuldu hersey ortada ama icraat yok mesela
olabilir ama dedigin gibi sadece cesdedin yerinin gosterilmesi kaldigi olaylarin sundurilmesi de cozume kavusabilecek olaylari gasp ediyorManisa' lı radyocu konusunda konuşulacak bir şey kalmadı zaten sadece ölenin yerini gösteren yok. Ama diğer konular birden kesildi, bir ara Müge' de konular yarım kalmıyor, yayın yasağı getiriliyor gibi bir şeyden söz etmişti.
Eve girişi var kamerada çıkışı yok dedikleri miydi?Bedriye kılıç in katili eşi diye düşünüyorum ama ailece yok etmisler. .kan izi vs çıkmamış evden kesin kadini başka yere götürdüler
Evet şuan konuşulan konuEve girişi var kamerada çıkışı yok dedikleri miydi?
Ben de internette okudum kadın daha önce televizyona mi çıkmış haberlere eşimden şiddet görüyorum diye acaba bu yüzden olabilir miEvet şuan konuşulan konu
Ben de çok izlemiyorum eskiden izlerdim benide en çok etkileyen nezen diye bir kız vardı 13 yaşındaydi galiba katili hala bulunmadı diye biliyorum.Ben çok izleyemiyorum ama en etkilendiğim Büyükşen çiftinin öldürülmesiydi. Onu merakla takip etmiştim. Kırmızı ışıklarda öldürülen iki genç kız vardı. Ona yayın yasağı geldi. En son instagramda gördüm. Bir kız kaçmış. Ailesi arıyordu. Malı mülkü kızın üstüne yapmışlar. Kızları Cinsiyet değiştirmiş.
Eşimden şiddet görüyorum diye değil. Konya kiraz festivalinde yerde bir grup köylüyle kiraz kutularken etraftan çekim yapan muhabir kolay gelsin kiraz mı kutuluyosunuz gibi tam hatırlayamadığım kısacık bir cümle kuruyo kadın da evet diyor. Kocası olacak alkolik de kadına saldırıyor sen poz mu veriyosun nasıl konuşursun bilmem ne diye.Ben de internette okudum kadın daha önce televizyona mi çıkmış haberlere eşimden şiddet görüyorum diye acaba bu yüzden olabilir mi
Teşekkür ederim şimdi tekrar baktım evet öyleymiş, telefon sinyali doğruysa en son kiraz toplanan bahçeden gelmiş.Eşimden şiddet görüyorum diye değil. Konya kiraz festivalinde yerde bir grup köylüyle kiraz kutularken etraftan çekim yapan muhabir kolay gelsin kiraz mı kutuluyosunuz gibi tam hatırlayamadığım kısacık bir cümle kuruyo kadın da evet diyor. Kocası olacak alkolik de kadına saldırıyor sen poz mu veriyosun nasıl konuşursun bilmem ne diye.
Yok şiddet gördüğü için çıkmamış kiraz hasadı için çıkmış röportaj verdiği için kocası kıskanmisBen de internette okudum kadın daha önce televizyona mi çıkmış haberlere eşimden şiddet görüyorum diye acaba bu yüzden olabilir mi
Yusuf zamanında pek bakıyordum ama sonraki yıllarda çok geldi ailesi bulunamadı nezen de pisi pisine yitirilenlerdenBen de çok izlemiyorum eskiden izlerdim benide en çok etkileyen nezen diye bir kız vardı 13 yaşındaydi galiba katili hala bulunmadı diye biliyorum.
Birde Yusuf diye bir çocuk Trabzonda mi kaybolmustu 10 yılı geçmiştir hala iz yok.
En çok izlediğim dönem dilber dönemiyle.
Samsun'da ki kadını hatırladim kardeşi çıkmıştı TV değil mi adını unuttumda kaç yıl oldu hala haber yok.Yusuf zamanında pek bakıyordum ama sonraki yıllarda çok geldi ailesi bulunamadı nezen de pisi pisine yitirilenlerden
Ben hala Samsun'da 2 çocuk annesi kadını unutamıyorum ayrıldığı kocası eve girerse diye kapı kollarına zil takmıştı evde islattigi nohutlar uesermisti
Kocası zorla taksiye bindirip götürmüş çıkmadıçocukları yurda verildi
Evet sarışın bir kadındı çok ağlamıştı kardeşiSamsun'da ki kadını hatırladim kardeşi çıkmıştı TV değil mi adını unuttumda kaç yıl oldu hala haber yok.