- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.651
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
yazik ya o 2 . diye yazidignizi hatirliyorum adam bulunmustu ama katili cikmadiO zaman siz bu konuyu açmışken bende içimden geçeni yazayım 2 olayı çok merak ediyorum 1. Büyükşen çifti cinayeti
2. Sivasta kaybolan bi amca vardı adını unuttum kızı ve karısından şüpheleniliyodu en cok merak ettiğim konulardan
Aynen öyle Allah elleri kolları serbest gezmeyi nasip etmesin ne diyelimnezen germiyan vardibir cok cocuk kadin katili bulunmadan konular yarm kaldi
Ahmet diye birisi cezaevinde Nezen' i ben öldürdüm diye itiraf etmişti diye hatırlıyorum.Ben en çok nezen germiyen olayını merak ediyorum , yıllar geçti hala katili bulunamadı.
Bir de çağla tuğaltay bir genç kız öldürülmüştü evinde kaç yıl oldu o da bulunamadı.
Ahmet başka olaydan dolayı içerdeymiş.Ahmet diye birisi cezaevinde Nezen' i ben öldürdüm diye itiraf etmişti diye hatırlıyorum.
Doğru bak, sende hatırlıyorsun. Ahmet başka bir olaydan dolayı içeride ama orada Nezen' i de ben öldürdüm falan dedi diye hatırlıyorum.Ahmet başka olaydan dolayı içerdeymiş.
Alla alla ben kaçırmışım o zaman orayı hiç hatırlayamadım bi bakayım bakalım .Doğru bak, sende hatırlıyorsun. Ahmet başka bir olaydan dolayı içeride ama orada Nezen' i de ben öldürdüm falan dedi diye hatırlıyorum.
Bende büyükşen cinayetini çok merak ediyorum.
kızının kesinlikle doğru söylediğini düşünmüyorum.
büyük oğlu ve gelinleri de yalan söylüyorlar.
müge anlı özel ekip kuruldu diyor bunların yüzü düşüyor.
sevinsenize katilleri bulunacak madem.
osman da gelinlerinin ailesine gidip özür dilemişti tutuklama olayından sonra
osman da çok erken davrandı özür dilemek için.
içerde olanların bu olayla ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum.
Müzeyyen ve oğluna bende çok üzüldüm. Belli ki sevgilisi öldürdü ikisini.Oğlu ile gelininde çıkan swap izleri aslında çoğu şeyi açıklıyor gibi ama...
Beni en çok oğlunu öldürüp yayında itiraf eden baba üzmüştü.
Bitlis' te kaybolan Müzeyyen ve oğlu vardı o konuda oldukça da yol almışlardı, bir de Manisa' lı radyocu vardı ablasının dostunun öldürdüğü, yine o konuda da oldukça yol almışlardı muhtemelen yayın yasağı falan geldi galiba.
Dilber cezaevinden çıktı, yazık çocuğu öldürüldüğüyle kaldıuzun zamandır izlemiyorum sanirim en çok izlemeyi dilber olayında yapmıştım hiç kaçırmadan izlemiştim.
Evet çıkmış hatta evlenmiş bile çok uzun zaman oldu diye hatırlıyorum o zaman ki eşinin bir akrabası ile evlenmiş müge anlida soylemislerdiDilber cezaevinden çıktı, yazık çocuğu öldürüldüğüyle kaldı