- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.694
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
evet yalan oldu delil yoktu ortadaBende karadenizde yanan evde gelin torun ve anane kaybolmuştu o olayı ve gebzede trafik lambalarında taranan kızları merak ediyorum. Noldu acaba konular kapandıı
arabistanda bulunan kadin ortaya ciksa arap hukumeti tarafindan oldurulecekti o yuzden kactilarbirde arabistanda kaybolan kadın vardı gelen gidene bn adıyamanlıyım ailem orda diyip yalvarıyordu 90ların başınd aorda izdihamda kaybolmuş bir arap esir tutmuştu ne kader yaa
birde urfada bi aşiret aile vardı gelin tüm aileyi birbirine düşürmüş tlfda görüşmediği kalmamış en son ufak kız çocuğu kaybolup jandarmalar ölü bulmuştu evlerinin yanında
yalnız kız kaybolalı 1 gün geçmiş jandarma onu bulduğunda yeni öldürülmüştü
kesinlikle o fena gelinin aileden biriyle halt yediğini gördü ve öldürdüler o ufaklığı da maalesef
o da kapandı
yapanın yanına kar mı kalıyor yanı cok acıevet yalan oldu delil yoktu ortada
obur tarafa kaliyoryapanın yanına kar mı kalıyor yanı cok acı
yok oylece kaldi hatta ordaki iki gelin sonradan iyi oldular baristilar falanBen de Fatma diye yaşlı bir kadın vardı kadıncağızın bir eli yoktu hatta onu merak ediyordum o zaman bayağı izlemiştim. Gene şu anki Fatma gibi bir gelin vardı köyde önüne gelenle konuşan Necla mı neydi adı. Bu gelinden şüpheleniyorlardı. Bu olay da çözülmedi dimi.
biraz biraz hatırlıyorum o konuları. hatta arbaistandaki kadına cok uzulmustum dil bilmezdi. urfadaki avluda ölü bulunan kızmıydı?birde arabistanda kaybolan kadın vardı gelen gidene bn adıyamanlıyım ailem orda diyip yalvarıyordu 90ların başınd aorda izdihamda kaybolmuş bir arap esir tutmuştu ne kader yaa
birde urfada bi aşiret aile vardı gelin tüm aileyi birbirine düşürmüş tlfda görüşmediği kalmamış en son ufak kız çocuğu kaybolup jandarmalar ölü bulmuştu evlerinin yanında
kesinlikle o fena gelinin aileden biriyle halt yediğini gördü ve öldürdüler o ufaklığı da maalesef
o da kapandı
evet kız çocuğuydu kuzum bnmbiraz biraz hatırlıyorum o konuları. hatta arbaistandaki kadına cok uzulmustum dil bilmezdi. urfadaki avluda ölü bulunan kızmıydı?
hatta Türkiyede ki eşi istememişti onu da hatırlıyorumbirde arabistanda kaybolan kadın vardı gelen gidene bn adıyamanlıyım ailem orda diyip yalvarıyordu 90ların başınd aorda izdihamda kaybolmuş bir arap esir tutmuştu ne kader yaa
o da kapandı
Evet o konu çıkmadı, kapattılar resmen. Ama kızın elinde başka erkeklerin görüntüleri varmış. Kızın abisi flash bellekte mi görmüştü. Para koparıyor filan adamlardan denmişti. Belki ucu önemli birine dokunduysa konu kapatıldı.Aaa evet o trafik lambasında arabada vurulan kızlar vardı, o konu niye kapandıki
çok üzülmüştüm ona hatırlıyorumevet kız çocuğuydu kuzum bnm
onun arkası cok karısıktı neden kapandı boyle yarım kalınca hersey havada oluyor kotuuEvet o konu çıkmadı, kapattılar resmen. Ama kızın elinde başka erkeklerin görüntüleri varmış. Kızın abisi flash bellekte mi görmüştü. Para koparıyor filan adamlardan denmişti. Belki ucu önemli birine dokunduysa konu kapatıldı.
Aaa evet o trafik lambasında arabada vurulan kızlar vardı, o konu niye kapandıki
Artık ucunun bir yerlere dokunduğu konuların üstünün yavaşça kapandigini kaç kere görmedik mionun arkası cok karısıktı neden kapandı boyle yarım kalınca hersey havada oluyor kotuu
Kadını o zamanlar katil gibi görürken şuan aile içinden olduğunu dusunuyorum ...kadının telefonla konuşmasını fırsat bilip yaptılar bence yoksa agah in annesi olsa kadın seneledir çırpındi yaşlandı nasıl kadın bu kadar direnmezdiBen yorgancı bir kadıncağızı çok merak ettim, çok arayanı oldu ama kızı hep annem yapmaz dedikçe kesildi. Üstüne telefon bile çıkmıştı oysa bilinen telefonu yokmuş
Birde agah, Çatalca cinayeti. O baba oğula ne oldu çok merak etmiştim
Kadını o zamanlar katil gibi görürken şuan aile içinden olduğunu dusunuyorum ...kadının telefonla konuşmasını fırsat bilip yaptılar bence yoksa agah in annesi olsa kadın seneledir çırpındi yaşlandı nasıl kadın bu kadar direnmezdi
Bazı konularda suçlular TV' den izleyip delilleri kaybedebiliyor ya da ifadeler değişebiliyor o yüzden yayın yasağı geldiği için yayınlanamıyor, mesela daha birkaç ay önce Manisa' da kaybolan radyocu, Afyon' dan kaybolan sevgilisi asker olan kız, İzmir' de komşusunun genç kıza mesaj attığını gördükten sonra kaybolan yaşlı kadın, yenilerde Sakarya' da kaybolan ödüllü kuaför olayları işlenirken tekrar yayınlanmadı.Aaa evet o trafik lambasında arabada vurulan kızlar vardı, o konu niye kapandıki