Müge Anlı daki Olaylar

arabistanda bulunan kadin ortaya ciksa arap hukumeti tarafindan oldurulecekti o yuzden kactilar orda bir aile kurmus kadin donemedi

dediginiz kucuk kizi hatirkiyorim bir kac yakin evin oldugu avluda olu bulunmusti ne yazik oldu kucucuk cocuklara

Ben de Fatma diye yaşlı bir kadın vardı kadıncağızın bir eli yoktu hatta onu merak ediyordum o zaman bayağı izlemiştim. Gene şu anki Fatma gibi bir gelin vardı köyde önüne gelenle konuşan Necla mı neydi adı. Bu gelinden şüpheleniyorlardı. Bu olay da çözülmedi dimi.

yok oylece kaldi hatta ordaki iki gelin sonradan iyi oldular baristilar falan

biraz biraz hatırlıyorum o konuları. hatta arbaistandaki kadına cok uzulmustum dil bilmezdi. urfadaki avluda ölü bulunan kızmıydı?

hatta Türkiyede ki eşi istememişti onu da hatırlıyorum
Çocukları isitiyordu anneyi görmeyi en ufak kızı 7 aylıkmış haca gittiğinde kadıncağız çok acı bir hayat hikayesi

Aaa evet o trafik lambasında arabada vurulan kızlar vardı, o konu niye kapandıki
Evet o konu çıkmadı, kapattılar resmen. Ama kızın elinde başka erkeklerin görüntüleri varmış. Kızın abisi flash bellekte mi görmüştü. Para koparıyor filan adamlardan denmişti. Belki ucu önemli birine dokunduysa konu kapatıldı.

Ben yorgancı bir kadıncağızı çok merak ettim, çok arayanı oldu ama kızı hep annem yapmaz dedikçe kesildi. Üstüne telefon bile çıkmıştı oysa bilinen telefonu yokmuş

Birde agah, Çatalca cinayeti. O baba oğula ne oldu çok merak etmiştim

onun arkası cok karısıktı neden kapandı boyle yarım kalınca hersey havada oluyor kotuu

Aaa evet o trafik lambasında arabada vurulan kızlar vardı, o konu niye kapandıki

onun arkası cok karısıktı neden kapandı boyle yarım kalınca hersey havada oluyor kotuu
Artık ucunun bir yerlere dokunduğu konuların üstünün yavaşça kapandigini kaç kere görmedik mi

Bu kızların olayında da kızların en son takildiklari çocukların evleri bile kurşunlandı konusmasinlar diye

Kadını o zamanlar katil gibi görürken şuan aile içinden olduğunu dusunuyorum ...kadının telefonla konuşmasını fırsat bilip yaptılar bence yoksa agah in annesi olsa kadın seneledir çırpındi yaşlandı nasıl kadın bu kadar direnmezdi

Evet ama orada oturan suçluları da çok gördük...
Çok etkilenmiştim o çukurda bulunmalarina

Bugün müge anlı beni çıldırttı cuma günü de aynısını yaptı hatta profile yazdım
Cidden fatma zaten insanın bam teline basıyor bide Müge anlı iyiden sabır tellerini oynatıyor cidden
Müge anlı...o gün ne yediniz
Fatma...mercimek çorbası müge hanım
Müge anlı...neden mercimek çorbası
Fatma ...o gün onu yaptım
Müge anlı ..mercimek çorbası olur mu yanına niye bur şey yapmadın
Fatma...bilmem onu yaptım
Müge anlı...bilmem diye bir şey yok
Müge anlı...muhammet neden gideceği yeri demedi
Fatma...muhammet sana ne dedi
Müge anlı...iyi de niye sana ne dedi
Fatma ...bilmem öyle dedi muhammed pek bir şey demezdi zaten
Müge anlı...iyi de neden demezdi

Bazı konularda suçlular TV' den izleyip delilleri kaybedebiliyor ya da ifadeler değişebiliyor o yüzden yayın yasağı geldiği için yayınlanamıyor, mesela daha birkaç ay önce Manisa' da kaybolan radyocu, Afyon' dan kaybolan sevgilisi asker olan kız, İzmir' de komşusunun genç kıza mesaj attığını gördükten sonra kaybolan yaşlı kadın, yenilerde Sakarya' da kaybolan ödüllü kuaför olayları işlenirken tekrar yayınlanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…