canım çok canın çekiyorsa ye biraz ...:1hug:Aeben dün pilev yapmadımyerimseniben.Sadece fasulye vardı. Ben evde durmuyo değilim hafta içi 2 gün kursa gidiyorum.cumartesi de kızın yüzme okulu falan var onun için dışarı çıkıyorum bir de dışarıda işim olduğu günler oluyor o yüzden
Eşimle de sabah aynı akşamda aynı yiyoruz hattat dün öğlende aynıydı.Böyle idare ediyoruz.
Çikolata ikinci aşama da yesek daha iyi olur tamamda kan şeker göstergesi 22 bunun için yiyelim diye sordummafoldumben
oh oh bol yogurla ye.....kaydirigubbakcemile5öğlen ıspanak var sanırım yemekte, akşama da karnıbahar zemuszemus
oh oh bol yogurla ye.....kaydirigubbakcemile5
melegim sen hiç et balık tavuk tamı yemiyorsun ya kuzum ..?.
dünkü menüm ..
kavaltı.
2 dl. ekmek .. z ezmesi..az marmelet.. salatalık ..
ara
1 br süt ..
öğlen .
omlet... 2 sosis.... 1 kase mercimek .... 2 kş yogurt .. 1 çy kş. marmelet...
ara... 20 kadar leblebi..... 3 kuru incir..
akşam ..
balık ... salata .... 4 ceviz......
ara meyve .....
kıslar kuru baklagille et yiyyormuyduk ya .... ekmekle et gibi oluyordu dimi....hımm .
ben marketten %70 kakaolu çikolata aldım bunu yiyebiliyoruz demiyerimseniben
Birde referans basmeti pirincini buldum ve aldım sen kitaptaki gibi mi yapıyorsun yoksa bildiğimiz pirinç gibi mi yapıyorsun?
bu akşam menümde fasulye var onun yanına yapsam olurmu yoksa çok mu yükselir kan şekeri?
REF nerelerde kıslar 2 gündür yok ortalarda.....:uhm:
ha böcükte yok kesin montiyi bıraktı o cadıı ....klava:
refin oğluşu falan hasta olmasın
günaydın ...
refim nerlerdesin merak ettik ......
ref gelmiş nihayet opuyorumnanaktan
dünkü menüm ..
kavaltı.
2 dl. ekmek .. z ezmesi..az marmelet.. salatalık ..
ara
1 br süt ..
öğlen .
omlet... 2 sosis.... 1 kase mercimek .... 2 kş yogurt .. 1 çy kş. marmelet...
ara... 20 kadar leblebi..... 3 kuru incir..
akşam ..
balık ... salata .... 4 ceviz......
ara meyve .....
kıslar kuru baklagille et yiyyormuyduk ya .... ekmekle et gibi oluyordu dimi....hımm .
olsun refim buda güel ilerisi için boş durmamış olursun hemde ....kaydirigubbakcemile5Yokkkkkkkkkkkkkk :) nerdeeeeeee
çocuğa bakacak kimse olmadığından ve kreş için uygun mevsim olmadığından dolayı ( hastalık mevsimi ya) yaşıda daha küçük ya yaza kadar evdeyim ama ben ıso: 9001 konusunda denetçilik yapıyorum şimdilik gözlemciyim ama 5 firma daha denetledikten sonra günlük ücretli olarak yani sözleşmeli olarak tabi inşallah firma kabul ederse devem edicez ama pek iş çıkmıyor ayda 3-4 gün ancak dolar o bile olmaz belki hayırlısı atık opuyorumnanaktan
anladıgım kadarıyla bu makarna normal makarnadada olacak yani sadece spagetti deyil her çeşidinde o yüzden her çeşit makarnayı yiyebilecegiz ...:jeyyar:...3 dakikada servise hazır makarna
Selva Gıda, çalışan kesim ve öğrenciler için 3 dakikada servise hazır hale getirilebilen şipşak makarnayı satışa sundu.
Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, firma olarak yeni ve farklı ürünleri piyasaya sürmeye devam ettiklerini belirtti.
“Anadolu lezzetleri”nin ardından şimdi de şipşak makarna ile sektöre hareket getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Karakuş, “2009 yılında başlattığımız bir ivme var ve bu çizgiyi devam ettirmek zorundayız. Bu kapsamda ürün çeşitliliğimizi genişleterek şipşak makarnayı satışa sunduk” dedi.
Şipşak makarnanın satışına 7 Aralık Pazartesi gününden itibaren başladıklarını anlatan Karakuş, şunları kaydetti:
“Yeni ürüne yoğun bir ilgi var. Hafta başında satışa sunulmasına karşın kısa sürede gösterilen ilgi bizleri fazlasıyla memnun etti. Yeni ürünümüze özellikle çalışan kadınlar ve üniversite öğrencilerinin ilgi göstermesini bekliyoruz.
Normal makarnalar 8-12 dakika arasında pişerken, biz bu süreyi şipşak makarna ile 3 dakikaya kadar indirdik. Sürenin bu kadar azalmasının kimyasal herhangi bir katkı maddesiyle alakası yok. Kalıp özelikleri, hamurun bir miktar inceltilmiş olması ve su ile temas eden yüzey miktarının genişletilmiş olması pişme süresini azaltıyor. Makarnanın tadı ve görünümünde herhangi bir bozulma meydana gelmiyor.”
Karakuş, şipşak makarnanın 500 gram makarna fiyatı ile aynı olacağını belirterek, 2010 yılında da yeni ürünler piyasaya sürmek için çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.
Satışa sunulan şipşak makarnanın çubuk, ince uzun, kalem, dirsek ve burgu gibi çeşitleri bulunuyor.
:lepi::lepi:Bu Günkü Menüm
1 adet mandalina yarım saat sonra
Kahvaltı
2 dilim ekmek peynir ve yeşillik
Ara
Kaysı 5-6 adet
Öğle
Izgara tavuk ve yoğurt
Akşam
Yarım tabak 5dk pişmiş sade spagetti ,salata ve yoğurt
lmaz: (akşam eşim yemek yemedi canı istemiyormuş:umursamaz: 2 greyfut ,1elma birde mandalina yedi) iki üç bardak çay içebilir...
birşey mi??? Nedir?????????? gerisi çok güzel bencegünaydın kızlar hayırlı cumalar
dünkü menüm
sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı 1 dl ekmek, domates, peynir
öğle 1 mandalina
ara bikaç badem ve selanik gevreği
akşam tavuk (haşlanmış tavuk göğsünü çok az zeytinyağı ve baharatla kızarttım,aslında kızarttım bile denmez tavada 2 çevirdim kaydirigubbakcemile3) ,yoğurt ve salata
gece 1 avuç kadar kabak çekirdeği
dün sabah 72,35tim bu sabah 72 kaydirigubbakcemile2
1 elma, 1 portakal
BENDE DÜNKÜ RAPORUMU VEREYİM .......
1 mandalina ..
kavaltı
3 dl...ekmek ....k.k peynir... salatalık.. maydonoz.... zeytin ve ezmasi..
öglen ...
büy. bir kase .Ton balıklı salata (hepsini yiyemedim ) 1 br süt ...
ara . 4 ceviz....
akşam ..
1 tb yeşil fasulye.... 2 kş. yogurt .... öğlenden kalan salata ......
gece....
meyve( karışık )
ve bu sabah düne göre 300gr gitmişti 64.100 gr geldim ......
kıslar ben geçen perşembe 64 imişim cumada 65 şimdi ben kilomu aldım verdimmi yavs........
bide dün fazla yemedim en azından çok karışık yemedim böyle daha iyi sanki .. sabah hariç fazla yemiycem artık ... çünki dün sabah karnımı iyce doyurmuştum ve ne öglen nede akşam acıktım tamamen zorlamayla yedim..... regle de bitti iştahımda normale döndü .......
melek bu durum seni zora sokuyor öglen yemeklerin için acil durumlarda yanında leblebi bulundur nohut yemegi yerine geçer .vede küçük paketlerde yogurt bulundur yanında .. öglen için ..araştırmacı kişilik kaydirigubbakcemile3
bende bakıyım bi markette kaydirigubbakcemile5
bugün öğlen aç kaldım, tavuk ciğeri ve pilav vardı :sinifsinif:
mandalina yedim sadece bende bi de şimdi badem yedim
yarın sarma var o yüzden yanımda yemek getirmem lazım cokacimcoook
yok refim azda olsa ye ögün atlama sakın .. yoksa kaçamaklara devetiye çıkartırsın .... melek gibi ...naniknanikŞeniz:lepi::lepi:
birşey mi??? Nedir?????????? gerisi çok güzel bence
Elifcim ya bu selanik gevreği beyaz unulu
Afiyet olsun Aebenim bazen bende sırf yemek için yiyoru ama acaba yemesek mi ne :)) menün güzel olmuş...zemuszemus
Şenizahanda geldiiim. takip ettiğim sitelere aldım artıkın yavaş yavaş okurum...:hulya:
CANIM TABıKı OKU .ORDA LıNKı AÇAN LARA ARKADAŞIMIZ ( ESKı 6. TAKIM ÜYESı)MEZUN OLDU GıTTı ..hoşbulduk elifim.opuyorumnanaktan
anam ben madem gizli monticiymişim de haberim yok bari okiim de öğreniim dedim ilk 10 sayfayı okudum yavaş yavaş devam edecem..
aebenim bu topic dışında bi link vermişin ilk sayfada onu da mı okuyim ciciş?
başınıza bela aldınız sorar dururum ben kıslar...sositososito
Şeniz40 sayfa bitti
yaziim de unutmiyim yarın nerde kaldıydım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?