evet biz yiyyoruz günlük ama bazan abartıyoruzmu ne...:umursamaz:Bu arada bir sorum var kuruyemişlerden hangilerini yiyebiliyoruz.
Aeben leblebi yiyebileceğimizi söyledi peki fındık ,fıstık ve ceviz yiyebilirmiyiz abartmadan:uhm:
Evet incir tatlısı harikaydı ellerime sağlık :) oğlumda çok beğendi ama acayippppp tatlıydı tatlı seven kızlar tavsiye ederim oğlum içinde sağlıklı bir tatlı öğrenmiş oldum:)
Tarif için teşekkürler Aebencimopuyorumnanaktan
Bugünkü menüm
Kahvaltıdan 20 dk önce 1 bardak greyfurt ve portakal suyu karışık
Sabah: tam buğday unundan yaptığım phaçalardan biraz ve acıka ve 2-3 zeytin
Öğle: Sosis kızarması salata ve 2 kaşık kadar yoğurt ( öğle yemeğinden yarım saat önce vitaminimi içtim)
Akşam: 1 küçük kase incir tatlısı, çok dolu 1 tabak brokoli yemeği ve 2 kaşık kadar yoğurt
Gece : kabak çekirdeği vemeyve olabilir aralıklı olarak tabi :)
işte böyleeeeeeeeekaydirigubbakcemile5
Kengocum menün güzel olmuş ..Günaydın....
dünkü menüm
Pazar olduğu için haliyle sabah geç kalktım.
Sabah 11 de kahvaltı yaptım.
3 dilim tam buğday ekmeği peynir , zeytin ve çay
sonra dışarı çıktık
geldiğimizde saat 4 gibiydi yemek hazırladım yani öğle yemeği yine yiyemedim.:1no2:
Akşam saat 6 gibi
1adet fırında çupra ve salata (yoğurt yiyemedim balığın yanında yemeğe cesaret edemedim)
ara
kayısı ve incir
genel olarak menün güzel refim ...
refim bu acıkanın içinde un olmadıgına eminmisin canım ..:uhm: bide kavaltında hiç yeşillik falan bişide yok ekmegi helede bohcayı neyle dengeleyeceksin bildigin üzere ekmegin ken şekeri yüksek (tam ekmek olsada.) yanında mutlaka salata malzemesi yemen lazım . dikkat .... unutmayım 3 ögününüzdede salata olacak mutlaka....a.s
ha bide o calsuyum yemekten öncemi sonramı içiliyodu yahu ben yemekten sonra hatırlıyorum aceba benmi unuttum nasıl kullanıldıgını .....:uhm:
yanında bol salata yediysen fazla sorun deyil melegim ..miktari 1 yemek kaşı ise ..ya aebencim ben öğlen 1 kaşık bulgur pilavı yedim kurufasulyeyle kötü bişey yaptım galiba di mi :gitme:
kengocum 221.222. oku 16 ve 17 sayfalarıda egerki bu sayfalarda proteinle ilgili yazılar yoksa kesin sen farklı bir kitap okuyorsun diycem artık akannehirakannehirakannehir güzelim ben ordan hesapliyorum .....Aeben tavsiyelerin için teşekkürler.opuyorumnanaktansöylediklerine uymaya çalışıcam .Peki bu protein hesabını nasıl yapıyorsun pratik bir yolu varmı mesala bir kase yoğurt ne kadar ?
Kuru kayısı ve kuru inciri çok yememin sebebi ben anormal çikolata düşkünüyüm ancak benim bu krizimi bunlar kesiyor.Ama taze meyvada yemeğe çalışıcam.
ben bugün çok dikkat ediyorum bakalım .. kuru yemişde yemiycem ...
yarına sonuç ne olur bilmem eger degişmesse reglden demekki ... artık regl sonunu bekliycem .......
refim yeni bir tatlı daha . yogurt üstüne marmelat...... güzel oldu valla aynı şu bebelerin yedigi meyveli yogurtlar gibi oldu .......
bu hazır mermelatlar çok güzeller ama çok kazık bi fiyati varya niye bu kadar pahalı bu ürün . ....
Aeben tavsiyelerin için teşekkürler.opuyorumnanaktansöylediklerine uymaya çalışıcam .Peki bu protein hesabını nasıl yapıyorsun pratik bir yolu varmı mesala bir kase yoğurt ne kadar ?
Kuru kayısı ve kuru inciri çok yememin sebebi ben anormal çikolata düşkünüyüm ancak benim bu krizimi bunlar kesiyor.Ama taze meyvada yemeğe çalışıcam.
ben bugün çok dikkat ediyorum bakalım .. kuru yemişde yemiycem ...
yarına sonuç ne olur bilmem eger degişmesse reglden demekki ... artık regl sonunu bekliycem .......
refim yeni bir tatlı daha . yogurt üstüne marmelat...... güzel oldu valla aynı şu bebelerin yedigi meyveli yogurtlar gibi oldu .......
bu hazır mermelatlar çok güzeller ama çok kazık bi fiyati varya niye bu kadar pahalı bu ürün . ....
Bu günkü menümüde yazıyım:
sabah
2 dilim ekmek ,peynir ,çay dometes ve salatalık
ara
1 portakal
öğlen
karnıbahar haşlaması ve yoğurt
akşam
ıspanak ve yine yoğurt salatada olabilir
herkese iyi akşamlar...yerimseniben
bugüne kötü başladım ama menümü şimdiden yazayım da daha fazla bişey yemiyeyim
sabah bi uyandım 8:20 akannehir 8 buçukta evden çıkmam gerekiyodu, ekmeklerim buzlukta çıkartıp kızartıcak vaktim olmadı
o yüzden bugün yine kötü oldu :gitme:
09:00 1 kumru ( tulum peyniri ve domatesli ), 1 şekersiz çay
12:00 1 mandalina (sabahki beyaz unun etkisi kendini gösterdi çok acıktım)
13:30 1 kepçeden fazla susuz k.fasulye, 1 y.k. bulgur pilavı ve turşu ( ne yoğurt , ne salata var biliyorum(( )
17:30 haşlanmış karnıbahar ve light yoğurt
gece meyve
Canım akşam menün çok güzel , öğle fena sayılmaz sabaha diyecek laf bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm:1no2:klava:
yarın sabah itibari ile seni başka görmek istiyorum anımızda yakınımızda o tam buğday ekmeği akşamdan çıkartılsın dondurucudan :1shok:
Bak geliyorum sıkı dur cumaya kilo bildirirmizde aynı kilo geliriz haaaaaaaaaa
( bu seni kızdırmak ve gaza getirmek içindi yoksa nerdeeeeeeeeeeeeeee ))
ekmeğimi gelirken aldım canım tazesini
akşam menümü değiştirdim ama ton balığı salatalık ve light yoğurt olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?