- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
ELİFİM EVET O DEDİGİN MARMELATTAN ALIYORUM BAZAN . 7.5 LİRA GEÇENGÜN Bİ MARKETTE İNDİRİMİNİ GÖRDÜM 5.5 LR. Dİ HEMEN ALDIM ...regl dönemlerinde tartılmamak gerekiyo zaten doğru sonuç olmuyor
hazır marmelatlara bakmıştım bende küçücük bi kavanozu 8,5 lira akannehir
marmelat yemem daha iyi dedim, sen kendin mi yapıyosun?
bende yapmak istiyorum elmadan nasıl olur mesela tarçınla falan?
çikolata düşkünlüğü bende de var acayip düzeyde , bazen meyveler beni kesmiyo o zaman kuru kayısı yiyorum bende
ama ben sedece o nu yemiyorum arada bir.alıyorum .
kendimde yapıyorum yoksa hep ondan yesem kıs mutfagın yolunu bulamam herhalde.kaydirigubbakcemile3
ben geçenlerde kuş burnu marmelatı yaptım 6 büyük kavonoz 3 tanesi şekerli 3 tanesi sade .....cokacimcoook evin diger sakinleri şekerliden yiyyor .kaydirigubbakcemile3
bende 1 kase kuşburnuna o dedigimiz marmelattan katıyorum inan o reçel gibi tatlı oldugundan o bi kaseyi bir kaşıgı tatlandırıyor ..yerimseniben
elmayı denedim onun gibi olmuyor bi türlü ...... ama refim gibi degişik marmeletlar yenebilir .. mesela ben bazan domates sos da yiyyorum onuda kendim yapmıştım domates bol ken (sarımsak acı biber vs..)cokacimcoook
bak incir seviyorsan geçen günki tatlıda ekmekge sürülüp yenir aslında .. ben evde oldugumdan degişik şeyler yapabiliyorum (azcıkta hamaratım galiba ):hulya:kaydirigubbakcemile3