ELİFİM EVET O DEDİGİN MARMELATTAN ALIYORUM BAZAN . 7.5 LİRA GEÇENGÜN Bİ MARKETTE İNDİRİMİNİ GÖRDÜM 5.5 LR. Dİ HEMEN ALDIM ...regl dönemlerinde tartılmamak gerekiyo zaten doğru sonuç olmuyor
hazır marmelatlara bakmıştım bende küçücük bi kavanozu 8,5 lira akannehir
marmelat yemem daha iyi dedim, sen kendin mi yapıyosun?
bende yapmak istiyorum elmadan nasıl olur mesela tarçınla falan?
çikolata düşkünlüğü bende de var acayip düzeyde , bazen meyveler beni kesmiyo o zaman kuru kayısı yiyorum bende
menün gayet güzel yanlız et türü eksik kalmış .. yani biraz protein daha gerekiyor ..öğlen yada akşamına azbir parça tavuk eklese idin süper ötesi harika bir menü olacakmış kengocum ......yerimsenibenBu günkü menümüde yazıyım:
sabah
2 dilim ekmek ,peynir ,çay dometes ve salatalık
ara
1 portakal
öğlen
karnıbahar haşlaması ve yoğurt
akşam
ıspanak ve yine yoğurt salatada olabilir
herkese iyi akşamlar...yerimseniben
banada 1 ay kadar yetiyor genelde zeytin ezmEsi agırlıklı yiyyorum oda ucuz ....zemuszemus 2 lr. ben biberli ezme alıyorum kıslar .. nazlım sormuş bügün takımda yetişememişim .. zeytin ezmEsinde foranın kini tavsiye ederim marm. birliginki çok tuzlu ben yiyemedim öylece duruyor .opuyorumnanaktan heheyy yoğurtlu marmelatı üstüne cevizde ekleyerek denemiştim 1 ay kadar önce gerçekten muhteşem oluyor. Bu marmelatlar bana 1 avanozu 2 ay yetiyor en az :) yoksa gerçekten bu diyet biraz pahalıya mal oluyor ama olsun zamanında 3 ay iin idyetisyene 600 tl verip sadece 6 kilo vermiştim ve geri almıştım hemen buda bşey mi yaniŞeniz
klava: klava: ELİFFF SENLE NE YAPCAZ BİZ KISSSSS......naniknanik YARINDAN İTİBAREN TOPARLAN GÜZELİM YA ...delikafadulden
Sanada günaydın Melek
anladığım kadarıyla çalışıyorsun dışarda olunca daha zor sanki çünkü lokantalara güvenemiyorsun?Ben haftada 3-4 gün dışarda oluyorum öğle vakti çok zorlanıyorum ne yiyeceğim konusunda mercimek çorbası içsem içine patetes bırakıyorlar, fasulye nohut yesem onada un bırakıyorlar, yeşil fasulye de de pişmiş havuş var çok zor oluyor dışarıde yemek yemekmafoldumben
Bugünün menüsünüde yazayım .....
1br greyfurt suyu..
9.00..kavaltı
3 dl ekmek ..kuşburnu marmelatı ... sögüş ..
13.00.öğlen
hamsi ..... salata ..... 2 kş yogurt üstüne marmelat.......
17.30...akşam .
2 kase y.mercimek ......karnıbahar haş..... 3 kş. yogurt...
19 30.ara... 1 br süt .2 ceviz .........
bugün kalktım canımcım meyve suyumu içtim, tam buğday ekmeğimi kızarttım yanımda getirdim ,öğlen için light yoğurdumu getirdim hihoyyyt
hadi bakalım ref hanım ben geldim :roflol: :roflol:
Hadi bakalım Elif hanım elmi yaman bey mi yaman görelim :))) bu sabak 73,500 çıktım bu her sabah tartılmak bir hastalık :) sen en iyisini yapıyorsun ya senin cuma günkü kilon neydi fıstık :)
Ay varya sen beni geçemezsin ya ben yakında senin hedefin olan 60 kiloda olurum bu gidişleeeeeeeee phhhhhhhhhhhhhhhhhhh:sinifsinif:benneyaptımki
ay ya bişe diycem sen gidip imalat sürecini bir denetlesen ve o esnada şu tatlıların tadına bir baksan senin orda ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2
:içelim:alkisalkisalkisalkisalkisalkisbugün kalktım canımcım meyve suyumu içtim, tam buğday ekmeğimi kızarttım yanımda getirdim ,öğlen için light yoğurdumu getirdim hihoyyyt
hadi bakalım ref hanım ben geldim :roflol: :roflol:
canım eşine öncelikle .Günaydın...:sm_cool:
Aeben eşim normalde hiç diyet falan yapamaz.Açlığa dayanamıyor ama bunu okadar rahat yapıyor ki,(benim ümidim yoktu 3 gün falan yapr diyordum)ben haftada bir tartılcağım dedim ama o hergün tartılıyor bu sabah tartıldı 73.5 yani cumartesi gününden beri 400 gr daha verdi.Bu nasıl bünye :sinifsinif:neyse nazar değmesin de
güzelim ben sana en önemli yerini kırmızıyla işaretleyim .... yag kısmı bizi ilgilendirmiyor ...... çavdar ekmeginin kan şekeri oranı yüksektir . önermem .....Tam Buğday Ekmeği
İçindekiler:
tam buğday unu,su,ekmek hamur mayası,tuz,ekmek katkı maddeleri,çavder ekşi hamuru tozu,koruyucu ve gluten
100 gr Da
Enerji :242kcal
Karbonhidrat :45,2 g
protein :8,57 g
Diyet Lifi :6,2 g
Yağ :2,98 g
Fosfor :173,4 mg
Demir :2,72 mg
VitaminB1 :0,31 mg
Vitamin :0,28 mg
Çavdarlı Ekmeği
İçindekiler:
Buğday unu,su,çavdar unu, ekmek hamur mayası,gluten,tuz,ekmek katkı maddesi,kavrulmuş malt unu ve koruyucu
100 gr Da
Enerji :224 kcal
Karbonhidrat :46 g
Protein :8,63 g
Diyet Lifi :4,43 g
Yağ :0,45 g
Kalsiyum :78,50 mg
Demir :2,80 mg
Sizce hangisi daha iyi:uhm::uhm::uhm:
akannehirkaydirigubbakcemile3tahmin et bakalım refim bu menünün üstüne 100gr daha almışım ....:roflol::roflol:gülermisin aglarmı ....64.. 4 ...laelaelaelaelae demekki sorumn menülerde deyil şu regl bi bitsin bakalım ...hihoyyyt bide bayramda montiye ihanet ettigim için bünyem diyeti 0 lamış olabilir yanı baştan başlıyormuşum gibi buda olası .:uhm: çünki montiyi 2.3 ay hiç bırakmadan yaparsan pankreas kaçamaklardai kan şekeri oranlarını dengeleye biliyormuş .... benim 1.5 ay olmuştu demekki daha dengeleyemiş . mirmirmirmirBugün bu menünün üstüne kesin kilo vermiş olmanı bekliyorum Aebencim :) ama her sabah tartılmak tamamen morel bozukluğu başka bişey değil ben yine 73,500 çıktım( :))) ama napim önemli olan haftada kaç kilo verdiğini takip etmek...
bu menü bu günün daha yemedigin yeni dimi kengocum .....menü güzel canım afiyet olsun ......bu günkü menüm
sabah
tam buğday ekmeği peynir zeytin yeşiillik
ara
mandalina 1 adet
öğlen
çorba ve yoğurt
ara
kayısı
akşamda
kuru fasulye salata ve yoğurt
bende aldım ama yemedim çukulatayla hiç aram yoktur helede kakoyla dondurmasını bile sevmem ...kafamçokkarıştı çok canın çekiyora ya canım bu çukulata daha çok 2. aşamada serbest galiba .....ben marketten %70 kakaolu çikolata aldım bunu yiyebiliyoruz demiyerimseniben
Birde referans basmeti pirincini buldum ve aldım sen kitaptaki gibi mi yapıyorsun yoksa bildiğimiz pirinç gibi mi yapıyorsun?
bu akşam menümde fasulye var onun yanına yapsam olurmu yoksa çok mu yükselir kan şekeri?
günaydın fıstıklar dünkü menüm
08:00 1 br meyve suyu, 1 kuru kayısı
09:30 1 dl ekmek,1 domates, 1 salatalık, maydanoz, 1 şekersiz çay
ara 3 badem 1ıhlamur
13:30 1 kase yoğurt, 1 domates, 1 salatalık
ara 1 çay, bikaç badem
18:30 1 tb makarna , 1 dl peynir, 2 kornişon
gece meyve
akşam çok abuk subuk oldu biliyorum, eve geç geldim çok acıkmıştım
spagetti için su koydum ,baktım spagetti yokmuş makarna yedim :gitme:
öğlen makarna ve mercimek çorbası var diye yemek yemedim akşam yaptığım işe bakın
bu akşam için yemeğimi hazırladım ama
bu menü bu günün daha yemedigin yeni dimi kengocum .....menü güzel canım afiyet olsun ......
bende aldım ama yemedim çukulatayla hiç aram yoktur helede kakoyla dondurmasını bile sevmem ...kafamçokkarıştı çok canın çekiyora ya canım bu çukulata daha çok 2. aşamada serbest galiba .....
akşam menün güzel kengocum gayette doyurucu olur . bence pilav eklemesende olur yerimseniben
sana sormak istedigim bişi daha ... eşinin menüleri nasıl seninki gibimi oluyor yoksa o farklımı .......
sen çalışıyormusun evde durmuyorsunda ondan sordum ..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?