- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
melek bu durum seni zora sokuyor öglen yemeklerin için acil durumlarda yanında leblebi bulundur nohut yemegi yerine geçer .vede küçük paketlerde yogurt bulundur yanında .. öglen için ..
sana önerim sabah kavaltında ekmegi 2 dl .me çıkarman bu öglen ve akşam fazla yememeni saglar bak bu çok önemli . 1 dl.ekmekle karınmı doyar yahu ...delikafadulden ondan sonra açlık kırizi geçirirsin zaten öglende dogru dürüst bişi yedigin yok tabi ondan sonrada gelsin kaçamaklar......
canım ben dün akşam üstü okudum evet o linkte kafa karıştıran şeyler de var.ben bugün kitabı arıyacağım umarım bulurum.bulamazsam da siz varsınız zaten bu tarz besleniyom biliyosun....Şeniz
CANIM TABİKİ OKU .ORDA LİNKİ AÇAN LARA ARKADAŞIMIZ ( ESKİ 6. TAKIM ÜYESİ)MEZUN OLDU GİTTİ ..
yanlız ben ilk monti yaptıgmada onun gİbi yaptım diger ögünlerde EKmek falan ama kilo verenedim herkesin bünyesi farklı onunki çok elverişliydi montiye .... ve orda bazı netten alınmış bilgiler var monti kunusunda onlarda yazlış güzelim en dogru bigi kitapta ve bu linkte ..yerimseniben emin olabilirsin .... kitabi araycagını söylemiştin okumanı öneririm umarım bulursun ama 2 gündür senin menülerin süper monti menüzü iznin olursa linkin başındaki listeye senide yazmak istiyorum bu hafta çünki menülerin aynı oluyor eger böylede devam edeceksen menülerine .. ilk sayfadaki kilo çizelgesine ekleyeyim seni ne dersin ...yerimseniben
Şeniz
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kengocum bugün cuma eşinin ve senin kilonuzu çok merak ediyorum dogrusu ...Bu Günkü Menüm
1 adet mandalina yarım saat sonra
Kahvaltı
2 dilim ekmek peynir ve yeşillik
Ara
Kaysı 5-6 adet
Öğle
Izgara tavuk ve yoğurt
Akşam
Yarım tabak 5dk pişmiş sade spagetti ,salata ve yoğurt
lmaz: (akşam eşim yemek yemedi canı istemiyormuş:umursamaz: 2 greyfut ,1elma birde mandalina yedi) iki üç bardak çay içebilir...
refim farkındamısın bilmem ama çıkıyorsun arada bir ama sonra 100 gr derken tıkır tıkır iniyorsun çaktırmadan ..yerimsenibenGünaydın kıslarrrrrrrrrr
Buda benim menüm
Sabah: 1 greyfurt 1 mandalina suyu
20dk sonra 2-3 dilim tam buğday ekmeği
zeytin vepeynir
Öğle: yarım porsiyon kuzu şiş ( çok yağlıydı bööö) salata ayran
Ara: Kuru kayısı ve dayanamayıp 1 kestane
Akşam: Sapgetti dolu 1 tabak, sebze çorbası ve salata
Gece : az nar
Herhalde öğle yağlı et akşam karbonhidrat yiyince biraz kilo aldım dün 73.200 düm bu sabah 73.500 yeniden malesef eee 2 akşamdır akşam ana yemeğim sapgetti zamansızlıktanondanda olabilir
kaydirigubbakcemile3 tamam ben tarafsız arabulucu hakeminiz olaraktan burdayım ....:roflol::roflol:Hadi gazamız mübarek olsun :) ama dün akşam aç karnına akşam yemeği öncesi 73.100 düm ama neyse gerçek kilo değildir umarım bu sabahki her neyse görücezzzzzzz :)))))))) bebek ben geçerim seni adi idaa et ezip geçicem seni deeeeeeee hadiiiiiiiiii bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))) haftaya cuma geçicem seni ama % hesbı yapılacak sanırım çünkü benim kilom fazla hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:kedi:
Şenizhadi kızlar yarışınızı takip ediyom bende haaa kaydirigubbakcemile5
bu arada 50.sayfaya kadar okudum.sindire sindire okuyom...
böcügüm ayni şeyleri bizde yaşıyoruz canım bak benim iştahta tavan yaptı reglde ama normale döndük işte ...:1hug: günlük menülerini bakliyorum canım bu seni dahada firenler..opuyorumnanaktanmerhabalar kizlar yeni gelen arkadaslarda hosgelmisler:1hug: aebencim birakmadim montiyi ondan sagliklisi varmiki canim:lepi: sadece tam anlamiyla yapamadim adet düzensizliginden yeme düzeni bozuldun istah aldi gitti basinikafamçokkarıştı ama birakmam amcami ben tam gaz devam...sporu hic birakmadim yeme düzenimide eskisi gibi düzeltirsem hersey yoluna giricek insallah :kedi:
melegim evet sarı leblebi benim hep çantamda vardır dışarı çıktımmı mutlaka yiyemedigim ögün yerine yerım aç kalmaktansa helede benim hipom var..akannehir tuzsuzunu alma .yoğurt hemen her gün getirmeye çalışıyorum yanımda aslında dün tam da gününü bulmuşum
leblebi iyi fikir bak yerimseniben sarı leblebi di mi?
benim ekmeğin dilimleri büyük galiba normal ekmek dilimi gibi değil
aslında o zaman 2 dilim sayılabilir ekmeklerim
tammam nez kuşum . bu günde senin merhaban olsun menülerini yazarsan sevinirim ... dedigin gibi senin dünkü menünü örnek liste olarak ekliycem valla cup diye oturdu montiye....kaydirigubbakcemile5valla bilmem ki bacım ama istersen bugünü yaz ki beni gersin bu kilodan inmek için çabaliyim...kaydirigubbakcemile2
refim zorlayacagını düşünme ben daha önce en son oda şok diyetlerle 64 2 kadar iniştim kaç ay önceleri tabi hemen geri geldi ..Ya bende senin yaptığın çizelgeye baktım şimdi hepimizi için evet veriyorum ama sanırım 2 haftada 1 kilo flan veriyorum sonuçta az olmasına takmak yok yola devam :)) ama 72 ve altı 3 yıldır görmediğim bir kilo belki çok zorlayacak bünyem bu kiloları bakalım :)):lepi:
nevroşum tekrar hoş geldin canım .......Şenizyazarım tabiii hergün hiiiç aksatmam beni biliyonuz zatiii...
öhöm öhömmm örnek menüde olmuşum ki bu gazla bayağı bi giderim bennn...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
60.sayfadayım(kusura bakmayın bunu yaziyom ama kendime hatırlatma) kafamçokkarıştı
genelde sizleri tanıyom ama yeni tanışacağım diper topik arkadaşlarıma da selamlar benden...a.s.
yok yok merak etme hemen saldırmam makarnaya...nevroşum tekrar hoş geldin canım .......Şeniz
ama uyarayım bak serbest diye 2. tabak makarnaya neyin saldırma hemen kaydirigubbakcemile3
bu düzenle git sabah ekmegini 2. dl hatta 3. çıkara bilirsın evet makarnada yiyebilirsin cokacimcoook ama senin bi düzenin var fazla bozmadan geçiş yap .a.s
sen 2 ayda 10 kilo verdin bu kilo vermenin arkasında montiyle haftada 1 kilo verirsen senin açından süper olur ...:lepi: o yüzden sebze yemeklerini artıra bilirsin yogurdunuda unutma .... makarnayıda ilk atapta 1 tb. ye ..naniknanik
2 gündür menülerin çok güzeldi monti açısından öyle devam etmeye çalış ....yerimseniben
Şenizyerimsenibenyok yok merak etme hemen saldırmam makarnaya...
zaten bişi diyim mi serbest denmesi bile iştahımı kesti...:lepi:
ben alıştım herhalde bu diyet düzenime...
evet canım 10 kilo gitti iki ayda montiyi de öğrenecem zaten çok benzer şeyler yapıyodum ...
şimdi iyice öğrenmek için kasarım zaten ben...delikafadulden
70.sayfadayım..kafamçokkarıştı
ben kaçar kıslar kalkiim öğlen yemek hazırlayım dışarı çıkmadan yiyim de sokaklarda sıkıntı yaşamiyim...
öğleden sonra girmeye çalışırım...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kengocum bugün cuma eşinin ve senin kilonuzu çok merak ediyorum dogrusu ...
eşinin iştahının azalması çok normal çünki kan şekeri normal seviyede duruyor o yüzden açıkmıyor..:lepi: ama ögün atlamaması lazım ama o meyveyi seçmiş oda olabilir bir günlügüne sorun yok canım .hihoyyyt
menünde gayet güzell .....alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis refim elif seni geçeçekmi ne baksana 0 kaçamak devam ediyor ..:jeyyar:teyze de dedi 2-3 tane bari sarma ye , yok dedim yemicem yasakkelime
tavuklu salata ve yoğurt yedim cokacimcoook
kengocum her bünye bir deyil daha öncede yazdım helede erkekle bayan bünyesi hiç alakası yok .... sen diyete başladıktan 1 hafta yada 10 gün sonra tıkırdamaya başlarsın bu çizgide devam et.aeben ben de eşimde tartıdık sabah tabiki...
72,5 tabiki eşimin kilosualkisalkisalkis
Bende 64,4 ama ben ayın 20 sinden sonra kilo vericeğimi zannediyorum inşallah:uhm:
evet nezroşum önceden gözüm kalırdı şimdi takmıyorum bile benim bir hedefim var nasıl ualaşacagımı biliyorum önemli olanda bu onları yiyip 5 dk tadını alıp sonrada pişman olana kadar yemeyip seviniyorum ..kaydirigubbakcemile5bravo aeben.... görüp de yemeyince insan ben yapıcam bu işi diyo valla...azimli ve kararlıyız....çözücez biz bu sorunumuzu...kaydirigubbakcemile5
refim erkek bünyesinin kiosu sadece kan şekeri üstünedir ondan çabuk sonuç alınıyor . ama bayanlarım bünyesi öyle deyil ...sengözlerimebaksanabSüper yaaaaaa
nasıl oluyorda eşin 1 haftadan daha az sürede 2,5 kilo veriyorda biz veremşyoruz yavvvvkafamçokkarıştı
kengocum bak sana ne diycem ben bu diyete başlarken ne yazmışım kitabıma ...( ben bu diyeti yapıcam daha öncede denedim ama başaramadım bu sefer yılmıycam 10 günde baskülde sonuç almasam yinede bırakmıycam çünki biliyorumki bu diyet benim için en güzeli .. diyet süresince bazan günlerce kilom dagişmiycek hatta zaman zaman artaçak ama önemli olan sonuç olacak . ö yüzden yılmadan diyetimi yapacagım ....) evet notum böyle öylede oldu bazan günlerce kilom dagişmedi hatta arttı ama yılmadım inandin hep kendimede bu diyetede ... iyide yapmışım . sonunda kazanan ben olacagım ...Bende anlamıyorum :uhmbelkide anlamak istemiyoruz malum yapı meselesi)
hele birde beni düşünüm sabah akşam tartılıp bana nispet yapıyormafoldumben
Birde yanlış hatırlamıyorsam biz başlayalı 12 gün oldu
iyi akşamlar kıslar ......
ben geldimmm misafirlikten ..
menüde nelermi vardı . hım 2 çeşit börek , 2 çeşit kurabiye (birini benim için almış diyet kurabiyesi )patates köftesi .. yaprak sarması .... şeker pare.. kazan dibi .... salatalık domates ..cokacimcoook benne yedim . tabiki salatalık .domatessssskafamçokkarıştı 1 tanede yaprak sarmanın dışı içini oglana yedirdim ...kaydirigubbakcemile5 artık alıştım ya ben hiçde canım çekmiyor . 2 gündür regl bitince iştah falan kalmadı şimdi akşam yemegi saati geliyor ama benim hiç bişi yiyesin yok ...:umursamaz: şimdi daha iyi anlıyorum geçen ayda böyle olmuştu notlarıma baktım regl döneminde iştahım tavam yapıyor a.s
nev kuşum kitap yok satıyor ortalıkta yok galiba . netten almayı denedinmi ordadamı yok ..:uhm:anammm bu kitabı ara ara telef oldum...ne remzisi, ne d&r ne inkılabu kaldı kardeşler yok anam yok...:gitme:
başka kitapçılara da bakcem bulana kadar yandınız ama kıslar şu topiği tamamen okuyim sizi soru bombardımanı bekliyo haaa...
bu arada menümü de yaziim
sabah 2 dilim kepek ekmek (bunu yerine buğday,çavdar vs mi daha iyi), 2 peynir(aknaz aldım ama keçi de olur mu ki? ), domates salatalık çay
6 parça kadar tavuk sote , salata,yarım kase yoğurt
şimdi portakal yiyom bi tane
akşama ise ıspanak yemeği yine 8 kaşık filan , yarım kase yoğurt,salata
1 portakal ve 1 mandalina ile günü kaparım inşallah
haftasonu fırsat bulursam yazarım
yoksa pzt toptan yazarım kıslar
süper süper süper . elifim kan şekerin dengedede ondan ..zemuszemusbenimde karşımda sarmaları götürdüler aebencim hiç canım istemedi hayret akannehir
eve geldim dediğin gibi karnım tok, kapuska yapıyorum şimdi
hiç aralarda badem vs. de yemedim bugün kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?