Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yoğurt hemen her gün getirmeye çalışıyorum yanımda aslında dün tam da gününü bulmuşum

leblebi iyi fikir bak yerimseniben sarı leblebi di mi?

benim ekmeğin dilimleri büyük galiba normal ekmek dilimi gibi değil

aslında o zaman 2 dilim sayılabilir ekmeklerim

canım ben dün akşam üstü okudum evet o linkte kafa karıştıran şeyler de var.ben bugün kitabı arıyacağım umarım bulurum.bulamazsam da siz varsınız zaten bu tarz besleniyom biliyosun....
izin ne demek ekle bacııııım.BENDE MONTİCİ OLDUYOMMMM...hadi hayırlısı :lepi::lepi:
devam ederim ama daha bilmediğim çook şey var okuyom ama şaşarsam siz yuyarın arkadaşlarrrr....lmaz:
ekle ekle ilk sayfaya ayyyy kaydirigubbakcemile5

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kengocum bugün cuma eşinin ve senin kilonuzu çok merak ediyorum dogrusu ...
eşinin iştahının azalması çok normal çünki kan şekeri normal seviyede duruyor o yüzden açıkmıyor..:lepi: ama ögün atlamaması lazım ama o meyveyi seçmiş oda olabilir bir günlügüne sorun yok canım .hihoyyyt

menünde gayet güzell .....alkisalkisalkis

refim farkındamısın bilmem ama çıkıyorsun arada bir ama sonra 100 gr derken tıkır tıkır iniyorsun çaktırmadan ..yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 tamam ben tarafsız arabulucu hakeminiz olaraktan burdayım ....:roflol::roflol:
hadi kızlar yarışınızı takip ediyom bende haaa kaydirigubbakcemile5
bu arada 50.sayfaya kadar okudum.sindire sindire okuyom...
Şeniz

nev kuşum başlangıç olarak nezamanı yazayım 3 gündürmü tam montilik menü uygulüyorsun kavaltıda ekmegi artırıp diger ögünlerde keserek ...... tam başlama kilona ne yazayım bu günün kilosunu mu daha önceki kilonumu ...?

böcügüm ayni şeyleri bizde yaşıyoruz canım bak benim iştahta tavan yaptı reglde ama normale döndük işte ...:1hug: günlük menülerini bakliyorum canım bu seni dahada firenler..opuyorumnanaktan

melegim evet sarı leblebi benim hep çantamda vardır dışarı çıktımmı mutlaka yiyemedigim ögün yerine yerım aç kalmaktansa helede benim hipom var..akannehir tuzsuzunu alma .
valla bilmem ki bacım ama istersen bugünü yaz ki beni gersin bu kilodan inmek için çabaliyim...kaydirigubbakcemile2
tammam nez kuşum . bu günde senin merhaban olsun menülerini yazarsan sevinirim ... dedigin gibi senin dünkü menünü örnek liste olarak ekliycem valla cup diye oturdu montiye....kaydirigubbakcemile5
refim zorlayacagını düşünme ben daha önce en son oda şok diyetlerle 64 2 kadar iniştim kaç ay önceleri tabi hemen geri geldi ..
ama bayramdan önceki güm kilo çizelgem günlük şöyle imiş ..
salı .. 64..800 gr.
çarş.. 64.300gr... bu şok diyetlerle gördügüm en son kilom ....aylar önce ...
per... 63.900.gr..
cum.. 63.200gr. bayram günü idi ....
cumr.. 63.100gr.. buda bayramın 2. sabahı ....

ne oldu ise zatem memlekete gidince oldu .. :çok üzgünüm: ya degilse 15 senelik lilom 1 haftanın içinde çok kolaybir şekilde inmişti bu tamaman bünyenin montiye alışmasından kaynaklanıyordu .... ve araya giren bayram herşeyi alt üst etti ... ve şimdi tekrar alışıyor ..... o yüzden diyetinizi bozmadan devam edin diyorum bu bir diyetin oturmasından kaynaklanan bir durum o yüzden kaçamak yapmayınnn ...a.s

Son düzenleme:
nevroşum tekrar hoş geldin canım .......Şeniz

ama uyarayım bak serbest diye 2. tabak makarnaya neyin saldırma hemen kaydirigubbakcemile3
bu düzenle git sabah ekmegini 2. dl hatta 3. çıkara bilirsın evet makarnada yiyebilirsin cokacimcoook ama senin bi düzenin var fazla bozmadan geçiş yap .a.s
sen 2 ayda 10 kilo verdin bu kilo vermenin arkasında montiyle haftada 1 kilo verirsen senin açından süper olur ...:lepi: o yüzden sebze yemeklerini artıra bilirsin yogurdunuda unutma .... makarnayıda ilk atapta 1 tb. ye ..naniknanik
2 gündür menülerin çok güzeldi monti açısından öyle devam etmeye çalış ....yerimseniben

yok yok merak etme hemen saldırmam makarnaya...
zaten bişi diyim mi serbest denmesi bile iştahımı kesti...:lepi:
ben alıştım herhalde bu diyet düzenime...
evet canım 10 kilo gitti iki ayda montiyi de öğrenecem zaten çok benzer şeyler yapıyodum ...
şimdi iyice öğrenmek için kasarım zaten ben...delikafadulden
70.sayfadayım..kafamçokkarıştı

ben kaçar kıslar kalkiim öğlen yemek hazırlayım dışarı çıkmadan yiyim de sokaklarda sıkıntı yaşamiyim...
öğleden sonra girmeye çalışırım...

Şenizyerimseniben
evet püf noktasıda bu ..bu diyetin serbest olunca önünde olsa dahi yenmiyor .....

aeben ben de eşimde tartıdık sabah tabiki...

72,5 tabiki eşimin kilosualkisalkisalkis

Bende 64,4 ama ben ayın 20 sinden sonra kilo vericeğimi zannediyorum inşallah:uhm:

anammm bu kitabı ara ara telef oldum...ne remzisi, ne d&r ne inkılabu kaldı kardeşler yok anam yok...:gitme:

başka kitapçılara da bakcem bulana kadar yandınız ama kıslar şu topiği tamamen okuyim sizi soru bombardımanı bekliyo haaa...
bu arada menümü de yaziim

sabah 2 dilim kepek ekmek (bunu yerine buğday,çavdar vs mi daha iyi), 2 peynir(aknaz aldım ama keçi de olur mu ki? ), domates salatalık çay
6 parça kadar tavuk sote , salata,yarım kase yoğurt
şimdi portakal yiyom bi tane
akşama ise ıspanak yemeği yine 8 kaşık filan , yarım kase yoğurt,salata
1 portakal ve 1 mandalina ile günü kaparım inşallah
haftasonu fırsat bulursam yazarım
yoksa pzt toptan yazarım kıslar

iyi akşamlar kıslar ......

ben geldimmm misafirlikten ..
menüde nelermi vardı . hım 2 çeşit börek , 2 çeşit kurabiye (birini benim için almış diyet kurabiyesi )patates köftesi .. yaprak sarması .... şeker pare.. kazan dibi .... salatalık domates ..cokacimcoook benne yedim . tabiki salatalık .domatessssskafamçokkarıştı 1 tanede yaprak sarmanın dışı içini oglana yedirdim ...kaydirigubbakcemile5 artık alıştım ya ben hiçde canım çekmiyor . 2 gündür regl bitince iştah falan kalmadı şimdi akşam yemegi saati geliyor ama benim hiç bişi yiyesin yok ...:umursamaz: şimdi daha iyi anlıyorum geçen ayda böyle olmuştu notlarıma baktım regl döneminde iştahım tavam yapıyor a.s

teyze de dedi 2-3 tane bari sarma ye , yok dedim yemicem yasakkelime

tavuklu salata ve yoğurt yedim cokacimcoook
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis refim elif seni geçeçekmi ne baksana 0 kaçamak devam ediyor ..:jeyyar:
aeben ben de eşimde tartıdık sabah tabiki...

72,5 tabiki eşimin kilosualkisalkisalkis

Bende 64,4 ama ben ayın 20 sinden sonra kilo vericeğimi zannediyorum inşallah:uhm:
kengocum her bünye bir deyil daha öncede yazdım helede erkekle bayan bünyesi hiç alakası yok .... sen diyete başladıktan 1 hafta yada 10 gün sonra tıkırdamaya başlarsın bu çizgide devam et.
bak ben bayramda bozdum bu 2 haftam yeniden kendime geliyorum .. belirtilere bakılırsada yeniden tıkırdamaya başlıycam ..:jeyyar: sendede öyle olucak eşinede bunları okut canım onun bünyesiyle seninki arasın daglar kadar fark var .... bunu bir kere daha görmüş olduk .aynı şeyi yiyerek herkes aynı kiloyu veremez bu bir bünye meselesidir ... ama bu demek deyil sen veremeyeceksin sengözlerimebaksanab

bravo aeben.... görüp de yemeyince insan ben yapıcam bu işi diyo valla...azimli ve kararlıyız....çözücez biz bu sorunumuzu...kaydirigubbakcemile5
evet nezroşum önceden gözüm kalırdı şimdi takmıyorum bile benim bir hedefim var nasıl ualaşacagımı biliyorum önemli olanda bu onları yiyip 5 dk tadını alıp sonrada pişman olana kadar yemeyip seviniyorum ..kaydirigubbakcemile5

Süper yaaaaaa
nasıl oluyorda eşin 1 haftadan daha az sürede 2,5 kilo veriyorda biz veremşyoruz yavvvvkafamçokkarıştı
refim erkek bünyesinin kiosu sadece kan şekeri üstünedir ondan çabuk sonuç alınıyor . ama bayanlarım bünyesi öyle deyil ...sengözlerimebaksanab
kengocum bak sana ne diycem ben bu diyete başlarken ne yazmışım kitabıma ...( ben bu diyeti yapıcam daha öncede denedim ama başaramadım bu sefer yılmıycam 10 günde baskülde sonuç almasam yinede bırakmıycam çünki biliyorumki bu diyet benim için en güzeli .. diyet süresince bazan günlerce kilom dagişmiycek hatta zaman zaman artaçak ama önemli olan sonuç olacak . ö yüzden yılmadan diyetimi yapacagım ....) evet notum böyle öylede oldu bazan günlerce kilom dagişmedi hatta arttı ama yılmadım inandin hep kendimede bu diyetede ... iyide yapmışım . sonunda kazanan ben olacagım ...
bak ben bayramdan bu yana istedigim kiloyu veremiyorum ama bu demek deyilki vermiycegim bu diyette sabır çok önemli helede senin şu anda bulundugun ilk haftalarda .a.s diyetin en zorlayıcı haftasında bulunuyorsun kengocum sakın bu seni yıldırmasım 1.2. hafta sonra bu konuda ne kadar haklı oldugumu göreceksin yerimseniben

benimde karşımda sarmaları götürdüler aebencim hiç canım istemedi hayret akannehir

eve geldim dediğin gibi karnım tok, kapuska yapıyorum şimdi

hiç aralarda badem vs. de yemedim bugün kaydirigubbakcemile5

nev kuşum kitap yok satıyor ortalıkta yok galiba . netten almayı denedinmi ordadamı yok ..:uhm:
ama üzülme senin menülerim gayet güzel sormak istedigin bişi olursada biliyorsunki burdayız . o yüzden okadar takma kitab işini . ...kaydirigubbakcemile5

sorularına gelince .. son sayfalarda bu ekmek konusunu göreceksin yazmıştık ama takrarlayım :1hug: çavdarın kan şekeri oranı yüksek canım tam bugday yada entegre ekmekten . tam bugday yada entegre ekmegi öneririm ..
. eger bulamıyorsanda kepek ekmegi ama tam kepek ekemegi çogu kepek ekmek beyaz una kepek katılmış ekmek canım . o yüzden ekmegini şeçerken dikkatli olcokacimcoook
peynirde önemli olan keçi ,koyun deyil canım yag oranı ona dikkat et yeter .... aknazın layt peynirinin yag oranı çok düşük lezzetlide .cokacimcoook

menünde gene süper canım benimkiyle aynı olmuş sade ıspanak yerine yeşil fasulye olacak benimki daha yemedim ama ..sositososito

Son düzenleme:
benimde karşımda sarmaları götürdüler aebencim hiç canım istemedi hayret akannehir

eve geldim dediğin gibi karnım tok, kapuska yapıyorum şimdi

hiç aralarda badem vs. de yemedim bugün kaydirigubbakcemile5
süper süper süper . elifim kan şekerin dengedede ondan ..zemuszemus
ben senden çok umutluyum bu hafta elifim haftasonuda sakın hata yapma inan süper olacak senin için ...
afiyet olsun .. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…