Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sağol aebenim bakacam internete de kitap için...
tamam ekmek tam kepek mi değil mi bakcam buğdayı veya entegreyi tercih edecem bundan sonra...aknazı aldım zaten o aklımda kalmıştı senin yazından...ama düşük yağ oranı ne olmalı bizim monti için peynirde aebencim? yani etiket okumayı severim de ben bakarım artık marketteki peynirlere kafamçokkarıştı

oo senin menüde güzel o zaman desene...afiyet olsun şimdiden...cokacimcoook
amannn benim sorular çoook....sağol aebenim..yaptıkça öğrenecem...Şeniz

peynirdeki yag oranını yogurttakinden baz alıyoruz nevkuşum amcam yogurttaki % 3.. yada .4 lük oranı normal kabul etmiş .... bizde onu baz alıyoruz .... çogu layt peynirin yag oranı % 10 dan fazla o yüzden aknazı tavsiye ettim bende ondan yiyyorum ... yag oranı % 2.5 du sanırım yani baya düşük .. hatta bimdeki çökelek (lor) dahada düşük % 1. civarında ama lezzet konusu var tabi .peyniri tercih ederim ben ....cokacimcoook

anladım canım. bakarım artık oranlara hep...
aaa ben çökelek lor çook severim salatasını yaparlar hatta biberli domatesli bi lokma da zeytinyağı koyarlar kahvaltıda ....

ben vazgeçtim kapuskadan o pişene kadar karnım acıktı kaydirigubbakcemile3

08:00 yarım havuç

09:00 2 dl tam buğday ekmeği(aslında daha önce yazdığım 1 dl bu ) , peynir

13:00 tavuklu salata ,yoğurt

19:00 tonbalıklı salata ,peynir

20:00 2 tatlı kaşığı diyabetik reçel

22:00 2 portakal, 1 elma

Son düzenleme:
GÜZEL MENÜ OLMUŞ elifim ama sıcak yemek yesen daha iyi olur canım hep salata türü yemişin .... şu reçelinide yemeginin arkaşına yiyebilirsin 1 saat ara biraz çok oluyor ayrı ögün gibi olabilir o yüzden arasındaki mesfeyi en çok 15 dk yapki bir ögün de yenmiş gibi olsun .. ....a.s

ekmegininde dl. nin büyük olmasına sevindim ....cokacimcoook ben şu yuvarlak ekmekler varya onu önce ortadan 2 ye kesip sonrada yanlamasına dilimliyorum yani senin 1 dl bizim 2 dl oluyo ..a.s ben dilim ölcüsünü hazır dl ekmekler varya dl 25 gr. cıvarı ona göre sayıyorum ... valla doyana kadarda yiyyorum sabah cokacimcoook

bugün 2 öğünde sıcak yemek var öğlen kapuska akşam kurufasulye kaydirigubbakcemile3

rüyamda kurufasulye yedim canım istedi valla çok güzeldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

reçeli ayrı öğün olarak düşünmemiştim bak hiç, yemeğin arkasından yerim bundan sonra canım istediğinde

bizim ekmekçiler alıştılar bana 3 dl kendime ekmek alıyorum, 1 beyaz ekmek de eşime 3 günde bir

dünkü menümüde yazayım . hiç iştahım yok kıslar açıkmıyorum bile zorla yiyyorum desem regl sonrası böyle oluyor geçen ayda böyle olmuştu .......

meyve . ( karışık )..

.. 9.00.kavaltı..
2.5 dl. ekmek . k.k. peynir... z.ezmesi.....sögüş ......

13.00. öglen
2 parça tavuk ..salata ...1 br.ayran .....

16.00 ara.
salatalık domates.. 1 yaprak samanın dışı ...( misafirlikte )..

18.30.. akşam .
1 tb yeşil fasulye ( hepsini yiyemedim ).. salata .... 1 kş yogurt .... 4 badem ...

21.30 ara..
2 şer. dl. elma.. portakal ..mandalina ....

Bu günkü menüm arkadaşlarcokacimcoookcokacimcoook
cumartesi günleri öğlen yemeği yiyemiyorum dışarda olduğum için canımda pek istemiyor açıkcasıalkisalkisalkis
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği peynir ,zeytin ,yeşillik ,dometes ve salatalık

Öğle
1 avuç leblebi,6-7 tane kayısı

Ara 2 adet mandalina

Akşam
Balık,salata ve yoğurt
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

selam kıslar,
aeben tebrikler arkadaşım başarıların süper her ikisi de...kaydirigubbakcemile5
benim internette kitap araştırmalarım devam ediyo...
bugün yediklerim ise 2 tam buğday,2 peynir,domates,salatalık,çay
et sote,salata,1 ayran
arada 1 elma
akşam 9 kaşık nohut yemeği,yarım kase yoğurt,salata
birazdan 2 mandalina
ile günü kaparım...

alkisalkisalkis menün güzel kengocum ... öglenide güzel yapmışın dışarda.yerimseniben
alkisalkisalkis nevkuşum seninde menün süper canım afiyet olsun .....

. nevkuşum etin yagına dikkat ettin dimi canım ...bu diyette kan şekeri göstergesi kadar bi önemli mevzuda doymuş yag . et ne kadar yagsız olsada belli bir miktar yagı oluyor . tavuktada derisi ve yaglı kısımlarına dikkat et..... aynı şekilde sütün ve peynirin yağınada canım ..yerimseniben

akşam nohutunun içinde et yok dimi ... baklagilde karbonhidrat çok , Ekmekle et yemiş gibi oluyor o yüzden doymuş yagları depoya gidiyor helede aKŞAMLARI ....
bide kaşık derken 9 kş ne kadar oluyor. 1 tabak oluyormu fazlamı oluyor .?.... ilk hafta kilo aldırmayalım sana ..yerimseniben

kıslar menülerinizdeki yemek ve yogurdun vs . tam ne kadar oldugunu belirtirseniz . daha iyi degerlendiririz ...

Son düzenleme:
Bende hafta sonunun raporunu vereyim .....

cumartesi ...

1 mandalina ..

10.30..kavaltı..
2.5 dl ekmek ..kuşburnu marmelatı ...salatalık ..

14.00.öğlen ..
2 kase mer. çorba.. salata .....10 fındık .... 1br süt ..

18.30....akşam ..
3. dolmanın biberleri ........lorlu salata ..... omlet..... y.br süt ....

20.45... ara..
y.kase.incir tatlısı .

Pazar...

1br greyfurt suyu.... 2 incir .

10 30.. kavaltı ...
3 dl ekmek ... zeytın ezme.. marmelat.. salatalık ..

13 30.öğlen ..
100gr.tavuk döner... 1 br. ayran ... domates ve ezmesi ...

17 30.. akşam ..
1 kase çorba.. k.k peynir ....incir tatlısı . 10 fındık ....

yatmadan 1 br süt ...

İyi akşamlar..
Bu günkü menümde güzel değildi kendimce çünkü misafirlikteydikmafoldumben

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği,peynir,zeytin yeşillik ve çay

Öğle
(misafirlikteydik)sadece uygun olan salata vardı.2- 3 kaşık salatakafamçokkarıştı

Akşam
çorba ,salata ve yoğurt

Bu günde böyle oldu ....

akannehirakannehir bu günkü menümde derken .... kengocum menülerin gayet güzel niye üzülüyorsun ki? eksik olan biraz proteini az alıyorsun .. akşam yatmadan süt iç :içelim:
evet öğleni az yiyyorsun ama hiç yememekten yada diyeti bozmaktan kat kat iyidir inan buna .yerimseniben
canım akşam ne çorbası içtin ve ne kadar.

iyi akşamlar fıstıklar bugün hiç evde değildik menülerim şaştı

dünkü menüm

sabah 2 dl salçalı ekmek

öğle 1 tabak kapuska, 1 kase light yoğurt, salata

akşam 2 tavuk budu (ızgara gibiydi) salata ve sarımsaklı yoğurt

gece 1 ayva ve 1 br portakal suyu

bugünkü menüm
:kedi:

10:00 1 gevrek, domates, peynir,zeytin

17:00 2 mangalda çipura, marul salatası, bikaç kestane

21:00 1 portakal

Elifim BU cumartesi menün için ..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

buda pazarki gevrek ve kestane için .....:mymeka:kaydirigubbakcemile3

10 dan 5 kadar açmı kaldınnn akannehirakannehir

:kedi: :kedi: :kedi:

benimde karnım çok acıktı ama evde değildik sabah kahvaltıya gittik sonra mangala

mecburen ev sahibi hazırlamadan bişey yiyemedik
Öyle oluyor dimi ..kafamçokkarıştı
ama kestaneler çipura ve salatanın yanında dengelenmiştir ... ama genel olarak pazar için iyi böylece atlattın hafta içi dahada süper olur cumaya güzel sonuç alırsın inşallah elifim .. bide bakmışın 70 olmuşun ...yerimseniben

nasıl yürüş bandıyla aranız ...... baskülde aldınmı ..?kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Aeben cim genelde evde de mercimek çorbası yapıyorum.Sadece mercimek bırakıyorum birzda salça diğer çorbalarda muhakkak un oluyor yahut pirinç onun için yerimseniben
Dün 1 kase çorba içtim.kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah...
önce pazar günü menüm;
2 buğday ekmek,2 peynir,domates,salatalık,çay
150 gr kadar buğulama hamsi,salata (yanında süt ürünü mü tüketmem gerekiyodu bilemedim ?)ara:1 elma
8 kaşık etsiz türlü,yarım kase yoğurt,salata
ara:2 mandalina

canım bizim etler hep yağsız ben yağlı et almıyom normal sotelik bile olsa...kaydirigubbakcemile5
tavukta deri zaten yemem sağlıksız ...
yoğurtta ve sütte 0 yağlı kullanıyorum ben diyetin en başından beri...evde bittiyse bazen mecburiyetten eşimin normal yoğurduna sarkarım...:kedi:
ben baklagilleri ve yemekleri parça et veya kıyma koymadan pişiririm.hadi parça et neyse de kıymalı olanı hiiiç sevmem o yüzden nohutta et yok.ama bişi sorcam mesela dışarıda olsaydık da etli fasulye vs olsa idi onun etini ayırıp yiyebilir miydim montiye göre yoksa hiç bulaşmamam mı gerekirdi?

Aeben cim genelde evde de mercimek çorbası yapıyorum.Sadece mercimek bırakıyorum birzda salça diğer çorbalarda muhakkak un oluyor yahut pirinç onun için yerimseniben

opuyorumnanaktanŞeniz
nevracım ebet belıgın yanındada yiyyoruz biz süt ürünü korkma şimdiye kadar refimle ben (kulakları çınlasın)hiç zehirlenmedik ..:roflol:

doymuş yağ konusunda süpersin nevkuşum senin şimdiye kadar ugluladıgın diyet taaa sana muzu yasaklayali berli monti gibiydi zaten .iyerimseniben kaydirigubbakcemile3
canım misafirlikte seçenegin fazla omadıgı için mecbur kalırsan etlerini ayıklayıp yiyebilirsin .. ama etten mada bizim sakınmamız gereken etin yagından dolayı oda yemek pişerken suyuna karışıyor .onuda göz önünde bulundurmak lazım ..kafamçokkarıştı
bu arada alıntı yaptım yamamışım menü süper bence aeben..
kengo mercimek çorba bende çook severim hele bu soğuk havalarda...zemuszemus
sizinkilerde kıslar hepimizde kilo verecegiz ben bundan eminim .:içelim:

:kedi::kedi::kedi:
nohut hatrına oldu...:kedi:
kaydirigubbakcemile3 yok nevkuşum ben sana takılıyorum firenleri birden deyilde yavaş yavaş gevşet diye ...:1hug: ya degilse ha 8. kaşık ha 9 pek fark yok montide .... sadece akşamları hafif yemek lazım tüm diyetlerde oldugu gibi . ama senin düzenin hepimizden iyi bence ....yerimseniben
hani kıs hiç makarna yemedin .:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…