selin ben de merakla senin azminin sonucunu merak ediyorum.yeme miktarın benden az çünkü.
iyi akşamlar hanımlar
selincim ben çorbaları hep unsuz yaparım zaten ama yöreden yöreye değişiyor, bir tanıdık mercimeği unlu ve sütlü yapardı sanırım öyle farklılıklar var yemeklerde
alphinrosa başlangıç kilon kaçtı unuttum ya, ben bu hafta kilo veremiyorum ilk hafta olduğu için moralimi bozmayacağım hatta yarın artı çıkacağım sanırım iki gündür artıdayım, ama vücut daha alışmadı ondandır diye düşünüyorum, yarın moralim bozlursa bana destek olun:)))))))
ablacım nasıl oldun umarım iyisindir
bugünkü menüm
sabah
2 yumurta,domates salatalık peynir zeytin
öğlen
karabuğdağ haşlama ve yoğurt
akşam
kuru fasülye ve dereotlu yoğurt
ya evde yeşillik yok bişey yok biz de dağın başındayız, yürüyrerek gidilecek 101 var sadece yarın hava güzel olsada çarşıya gitsem markete de uğrarım umarım yağmur yağıyr şimdi yarın da yağmurlu gösteriyor offff, yaz gelsin yaa, yeşil fasülye, patlıcan kabak domates menemen off, eriikkkk, karpuz:)))
Bizde veririz alpincimzeynocan ve selin siz benden gençsiniz çabuk verirsiniz.
Saggol firuzemNe güzel herkes kılı vermiş. Monti etkili bir diyet . Aabenim tekrar geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
Ayy insallahhh.Saggol firuzem..
Sende zinciri kirdin bu hafta
Devami daha hizli gelir insallah ..
Aslinda takimin okadar kalabalik olmasi takip etmeyi ve sohbeti guclestiriyor .Ayy insallahhh.
Biz ne güzel takımdik. Hatta sen hasta olduktan sonra ben de biraz motivasyon eksikliği olmuştu. Şimdi senin başka grubun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?