• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aslinda takimin okadar kalabalik olmasi takip etmeyi ve sohbeti guclestiriyor .
Aynuraya deseydin bizi ayirmazdi firuzem :KK66:.
Ben gec kalmisim . Haftaya isteriz yine birbirimizi ...
Sanirim aynura her takima yeni bir uye sokup onlarida kaynastirmaya aliyor :KK66:..

Evet ya ben hasta olunca benimde duzenim bozuldu . Olsun bu hafta yeni bir baslangic olsun firuzem ben yine senin esin olurum :KK66:
Olur....
:KK15:

6 hafta oldu montiye başlayalı
77 ile başladım
şu an 70.7 6 kilo vermişim iyi dimi. Hem de troit rahatsızlığım var. Ikinci aşamayı okusam mi yaa. Bazen tahammül edemiyorum yiyorum yaa o gün ikinci aşama gibi yaparım ne bilim. Bu birinci aşama ne kadar süre yapılacak.

firuze bence pilava falan başlayınca bunun sonu gelmiyor, onun yerine yemek miktarını artırırsın azcık, yani tavuğu eti köfteyi birazcık daha fazla yersin, inan ipin ucu kaçınca kaçıyor, ben aylarca kaçamak yaptım baktım kilo almadım biraz da biraz daha derken ipin ucu kaçtı birgün çok yedim eretsi günü düzelttim ama ertesi günü gene yedim bak sonuç kilo aldım, şimdi gene zayıflama maratonuna alıştırmaya çalışıyorum bünyemi

firuze bence pilava falan başlayınca bunun sonu gelmiyor, onun yerine yemek miktarını artırırsın azcık, yani tavuğu eti köfteyi birazcık daha fazla yersin, inan ipin ucu kaçınca kaçıyor, ben aylarca kaçamak yaptım baktım kilo almadım biraz da biraz daha derken ipin ucu kaçtı birgün çok yedim eretsi günü düzelttim ama ertesi günü gene yedim bak sonuç kilo aldım, şimdi gene zayıflama maratonuna alıştırmaya çalışıyorum bünyemi
Haklısın ben de ondan korkuyorum.
Şu an iyi gidiyo inşallah bırakmam 60 kg ya inene kadar 1. Aşama yla devam edeyim en iyisi. Sagolun kızlar desteğiniz icin

Birkacgun aradan sonra tekrar menu veriyorum hamdolsun ..

Sabah 8:30
Omlet . Peynir .2 zeytin .

13:00
Hindi yahni . Dereotlu cacik ..

17:00
3 kabak dolma ( kiyma sogan baharat )
Yogurt .3 ceviz ..

İlerleyen saatlerde acikirsam ara yaparim .. Spor yok disari cikmiyorum iyce iyilesmem lazim .. Evdede yapamam regl oldum sancim var

Olur....
:KK15:

6 hafta oldu montiye başlayalı
77 ile başladım
şu an 70.7 6 kilo vermişim iyi dimi. Hem de troit rahatsızlığım var. Ikinci aşamayı okusam mi yaa. Bazen tahammül edemiyorum yiyorum yaa o gün ikinci aşama gibi yaparım ne

bilim. Bu birinci aşama ne kadar süre yapılacak.
Masallah firuzem daha ne olcak birbucuk ayda 6 kilo ;)...

2. Asamada soyle o gun yedin tum gun tekrar 1 asamaya donuyorsun 2-3 gun ... Bir diger 2. Asamada yiyecegin kacamagi dengelemek ayni ogunde . Mesela 1 kase salata arkasindan tatlini ye o onu dengeler ;)...

Hedefin kacti firuzem ..

Takimncok kalabalik olmus takip etmekte zorlaniyorum :(.

Aaaa atlamisim firuzem 1. Asama senin kilonla ve nekadar vermek istediginle alakali .. Mesela ben 62 olunca 2. Asamaya gecerim ;)

Masallah firuzem daha ne olcak birbucuk ayda 6 kilo :KK66:...

2. Asamada soyle o gun yedin tum gun tekrar 1 asamaya donuyorsun 2-3 gun ... Bir diger 2. Asamada yiyecegin kacamagi dengelemek ayni ogunde . Mesela 1 kase salata arkasindan tatlini ye o onu dengeler :KK66:...

Hedefin kacti firuzem ..

Takimncok kalabalik olmus takip etmekte zorlaniyorum :KK43:.
Canım 160 boy 60 kilo olmak istiyorum. 62 63 de.olabilir. ama asıl istediğim rakam 60.
2.asamaya ne zaman geçeyim bu durumda.

Ben yine okuyum 2. Aşamayı. En azından kaçamak yaptığımda telafisini ogreneyim

Haklısın ben de ondan korkuyorum.
Şu an iyi gidiyo inşallah bırakmam 60 kg ya inene kadar 1. Aşama yla devam edeyim en iyisi. Sagolun kızlar desteğiniz icin
Hedefini yazmissin :)
Tum mesajlari okumadan yazinca :-)
Evet firuzem hedefe kadar durmak yok yakinda 6 li rakamlara merhaba diyeceksin insallah ;)

Canım 160 boy 60 kilo olmak istiyorum. 62 63 de.olabilir. ama asıl istediğim rakam 60.
2.asamaya ne zaman geçeyim bu durumda.

Ben yine okuyum 2. Aşamayı. En azından kaçamak yaptığımda telafisini ogreneyim
Olmak istediginden 2 kilo asagisi
iyidir furuzem cunki diyeti birakinca esneme payi olsun .;).
60 inip 60-62 arasini koruyacaksin ;).

Olmak istediginden 2 kilo asagisi
iyidir furuzem cunki diyeti birakinca esneme payi olsun .:KK66:.
60 inip 60-62 arasini koruyacaksin :KK66:.
Ahh Rabbim inşallah.
Dukan yapmıştım bi ara dukan in testinde 62 63 ideal diyodu. Kalın kemikliyim ya .
En son 60 i lisede gördüm heralde
ama yine de deniycem . Bu arada yaş 33

Ahh Rabbim inşallah.
Dukan yapmıştım bi ara dukan in testinde 62 63 ideal diyodu. Kalın kemikliyim ya .
En son 60 i lisede gördüm heralde
ama yine de deniycem . Bu arada yaş 33
Firuzem ona bakarsan ben 58 'i ilkokuldayken gormustum . Yillarca 70 kusurlerde dolandim ,sonrasinda 35 yasinda tekrar nasip oldu ;) istedikten sonra yaparsin ;)..

Maşallah bize, 200-300 gr eksiler, artılar yıldıramaz bizi :)
Aeben ablam çok sevindim döndüğüne Allah beterinden korusun..

700 gr benim için iyidir, daha az çıkmasından korkuyordum :/ birde boynum tutulunca 2 gün spor falanda yapamadım hele bugün daha fenaydı sabah giyinirken ağlıycaktım, kas katı kesilmişti.

Firuze ablam, aeben ablayla ayrı takımlara düştün ama benimle aynısın, monti de yeniyim senden öğreneceğim çok şey var hem bak çok usluyumdur hiç kaçamak yapmıyorum Hoppa

Öğlen işyerinde ki menü kısıtladı beni, neler mi vardı; yayla çorbası,kadınbudu köfte, bulgur pilavı,patates salatası :KK20:
Bana kalansa işte menüm :)

Sabah : 1 elma

Kahvaltı: 1 buçuk dilim kadar tam bugday ekmeği+peynir+zeytin+ yeşillik

Öğle: 1 buçuk kase yogurt+1 buçuk yemek kaşığı yogurt. Çay kaşığı büyüklüğünde bir lokma aldım köfteden :/

Ara: 1 elma

Akşam : kıymalı karnıbahar yemeği+yarım kase yogurt+ biraz salata.

SU: 3 LT

Iyi akşamlar kızlar....

Menüm

Sabah

1 yumurta

Domates

Salatalık

Beyaz peynir

MAYDANOZ

Dereotu

Öğle

Kavurma

Salata

Ayran

Akşam

pırasa yemeği

yogurt

2 buçuk lt su

1 saat plates . Ondört bin adim

Maşallah bize, 200-300 gr eksiler, artılar yıldıramaz bizi :)
Aeben ablam çok sevindim döndüğüne Allah beterinden korusun..

700 gr benim için iyidir, daha az çıkmasından korkuyordum :/ birde boynum tutulunca 2 gün spor falanda yapamadım hele bugün daha fenaydı sabah giyinirken ağlıycaktım, kas katı kesilmişti.

Firuze ablam, aeben ablayla ayrı takımlara düştün ama benimle aynısın, monti de yeniyim senden öğreneceğim çok şey var hem bak çok usluyumdur hiç kaçamak yapmıyorum Hoppa
Tamam canjm madem takımız birbirimizi gözeticez. Yasin küçük metabolizman bizden daha hızlıdır kesin. Destekle olucak bu iş selin. :KK66:

Back