Doğalını yazın Mersinden alırdık kalmadı. Market nar ekşisine kaldım. Eve gidince içeriğini inceleyim.Nar ekşisi doğal mi içinde ozla biten bişeyler yoksa yiyebilirsin bence ama tabi aaben cevaplasa daha iyi olur canim
Marketinki genelde gilikoz surubudur denizim ya ...Doğalını yazın Mersinden alırdık kalmadı. Market nar ekşisine kaldım. Eve gidince içeriğini inceleyim.
Marketinki genelde gilikoz surubudur denizim ya ...
Dogal nar eksini pismis meyve gibi dusun . Ekmek yaninda az miktar kullana bilirsin . Ama etli menulerde olmaz sonucta kansantre meyve..
Abla ara öğün yapıncada iştahımla başedemiyorum. Bir bardak süt eklemem uygun olursa süt içeyim ne dersin?Denizcim takimda oylen olmadan cok aciktigini yazmissin canim
Cok zorlaniyorsan montiye uygun ara yap bukadar kasma kendini...
Monu yazmayali baya oldu :)))
Bugun hazir montiye uygun beslenmisken monumu yazayim...
Sabah 8:00
2dl tb . Ekmek ... Az peynir .
Bol salata . 3 zeytin ..
13:00
Balik ve bol salata ..
10 tn badem .
16:30
1 portakal
20 dk sonra findik ..
18:00
Yumurtali ispanak ..
3 ks yogurt .
Az salata ...
Sabah 50 dk pilates ..
Bol bol Ev temizligi)..
Su az oldu ama 1.5 ancak olmustur..
Alpincim benim bunye baya zor kilo verir , ilk saufadaki kilo cizrlgemi gormusindur . Rutin haftada 500 gr versem oper basima koyarimaeben kaptan 5 kiloyu montiyle mi vermeye karar verdin?cevap evetse sevineceğim.aynı kilodayız da boyunuz kaç? 5 benim için harika olurdu.
eğer haftayada kilo vermem devam ederse ki inanıyorum, montiye devam.en azından gergin değilim bu diyeti yaparken.
Doğal olanını alana kadar nar ekşisini aklımdan çıkartayım. Salatalarda yerim ama etsiz olması gerekiyor. Buna da alışabilirim.
Abla ara öğün yapıncada iştahımla başedemiyorum. Bir bardak süt eklemem uygun olursa süt içeyim ne dersin?
Ara mı vermiştin Montiye? Menün çok güzel.
Ah guzeller nasil diyim ben montiyi yapamiyorum nedenide ; bildiginiz uzere 2 gun monti yap sonra birak tekrar basla olmuyor malesef .. Bugun evdeydim montiye uygun beslendim ama yarin evde degilim . Benim sohbetlerim ve sosyal hayatim biraz fazla o yuzden montinin devami gelmiyor , gelemiyor malesef ... Birde kizlar 39 yasindayim 15 yasindan beri diyet icindeyim artik yasaklar beni sıkıyor eskisi kadar gucum yok malesef ...
Disarda yeme harici menulerim
Monti olacak ama yazmaya calisicam..
Sporuda bol yapip yaza 5 kilomdanda kurtulurum insallah ...
Denizcim ben 80 kilodan fazlaydim canim 48 bedenSpor olunca 5 kiloyu atarsın. Montiyi dışarda beslenirken uygulamak zor olabilir. Hele ki hep diyet çok yorucu oluyor.
Abla Montiden çıkınca kilo geri gelmemişse çok güzel dengelemeyi başarmışsın. Bende koruma dönemine bir ulaşsam.
Denizcim ben 80 kilodan fazlaydim canim 48 beden
giydogimnoldu... En guzel yaslarim 20 li yaslarim hep 75 civarinda gecti .. Yazgelirken bi 5 kilo verir sonra hep alirdim ..
Kk la tanistim sonra .. 6. Takim girdim ve 58 kusurle ve 38 bedenle mezun oldum ...
Yillardirda 62 - 65 arasinda
korudum ama hep arada frene basarak ...onceki sene ust ustte 3 tatil olunca kilom 70 oldum.. Hernekadar kilo alsamda asla eski kilom ve bedenime donmedim ...
Bu arada genc kizkende su anki kilom olan 67 kilodaydim..
3 cocuk annesiyim vede 40 ka merdiven dayadim , kilomuda gostermem sporun etkisi sanirim ..
Benim diyet gecmisi boyle iste sagligim icinde monti bicilmis kaftan , elimden geldigincede uyguluyorum , zaten monti oyle birseyki kaniniza isler monti yapmasaniz bile yasak sryleri yerken vicdan yaparsiniz , bunu ilerleyen zamanlarda daha iyi anlayacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?