Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Yazmayı unutmuşum tatlı isteğimi köreltmek için yeşil çayı tarçınlı içiyorum. Birde akşam 9 gibi tarçınlı ya da kakaolu süt içiyorum.

Denizcim menun cok guzel canim kilo veriminde fakat 2 hafta oldu ve tatli istegin gecmedi ise ara yap ... Bu sut yada kuru yemis olabilir .. Hele sekerdengen duzene girsin arayi o zaman kaldirirsin ..

Bir onemli konuda ekmegi kesmen... canim yarin sabah 3 dl ekmekle doyurucu bir kahvalti yap ve kendini gozle . Sabahlari ekmek bagirsaklari doldurur ve
gun boyu seni tok tutar ...
Baktin boyle tok oluyorsan 3 dl ekmekle ara yapmadan devam et... hala araya ihtiyaç duyuyorsan yine bir sure ara yap ,fakat ögün ve aralar arasindaki
saatlere dikkat et ..
Sonucunu merakla bekliyorum ...

Hipigilisemi durumun varmi ,?olcum yaptirdinmi hic ???

Doktora şikayetlerimi belirttim kapsamlı bir test yaptırmadım. Doktor istemeyince benimde aklıma gelmedi o zaman. Kendim şekerimi açlık tokluk ölçerek değişimi fark ettim. Sabah açlık şekerim normal çıkıyor. Kahvaltı sonrası 2 saat sonra ölçüm yaptığımda 60 dan düşük çıktığı oluyor. Daha şekerli besin tükettiğimde daha da düşük çıkıyor. Kısacası gi yüksek besin tükettiğimde kan şekerim hızla düşüyor. Şimdi montignac a göre beslenerek düzene girdi. Düzene girmeyen etki psikolojik, benide bu yoruyor. Bir de gece kan şekeri 3-4 gibi uyanıp ölçeceğim.
Sabah çok iştahsız oluyorum sırf montignac kurallarından çıkmamak için kahvaltı yapıyorum. Yavaş yavaş alıştım bu düzene.
Ekmeği arttırarak günü kolaylaştırmaya çalışayım. Ara öğüne kalkışmak istemiyorum o zaman kendimi hiç frenleyemiyorum.
Gelişmelerimi paylaşırım.

Kitabım bir arkadaşımda bakamıyorum. Nesfit in yulaf ezmesi serbest miydi?
Yulaf kepeği ile bi çok tarif gördünce aklım karıştı.

Deniz kahvalti oncesi meyveye ihtiyac duymuyorsan yemeye bilirsin ..

Olcumlerine gore hipogilisemi gibi duruyorsun ... Zor bizim
İsimiz allah yardimcimiz olsun ..

Kitabım bir arkadaşımda bakamıyorum. Nesfit in yulaf ezmesi serbest miydi?
Yulaf kepeği ile bi çok tarif gördünce aklım karıştı.
Evet canim yulaf ekmek yerine sabah kullanilir montide ..
Fakat sade olan ben lilalif kullaniyorum ( yulaf ezmesi)

Menum
Sabah 2 portakal

15 dakika sonra

3 dilim tam tahıl ekmegi
13 tane limonlu zeytinyağlı zeytin
Biraz lor peyniri
Domates
Salatalık
Maydanoz

öğle
haşlanmış yumurta
Salatalık

Akşam

Tavuk
Yogurt
1 havuç

Deniz kahvalti oncesi meyveye ihtiyac duymuyorsan yemeye bilirsin ..

Olcumlerine gore hipogilisemi gibi duruyorsun ... Zor bizim
İsimiz allah yardimcimiz olsun ..

Meyve delisiyim. Normalde akşamları koca tabak meyve yerdim. Akşam yiyemeyeceğim için sabah bir porsiyon götürüyorum.
Allahın yardımıyla herşey olur. Hipoglisemi ataklarınla nasıl baş ediyorsun? Teşhis konulması için nasıl bir test yapılıyor?

Evet canim yulaf ekmek yerine sabah kullanilir montide ..
Fakat sade olan ben lilalif kullaniyorum ( yulaf ezmesi)
Bende litalifi kullanıyorum, dukan tariflerindeki farklıydı acaba o mu diye tereddüte düşmüştüm, rahatladım şimdi.

Menum
Sabah 2 portakal

15 dakika sonra

3 dilim tam tahıl ekmegi
13 tane limonlu zeytinyağlı zeytin
Biraz lor peyniri
Domates
Salatalık
Maydanoz

öğle
haşlanmış yumurta
Salatalık

Akşam

Tavuk
Yogurt
1 havuç
Resimlerimizde çok benziyor birbirine.
Burada günlük menü paylaşımı bende yapıp aranıza katılmak istiyorum. Daha şevkli olurum bu şekilde.

Deniz hani sabah cok acikmiyorum diyordunya ondan demistim ...

Hipogilisemiyi seker yukleme testiyle teshis koyuyorlar canim.. Belli bir gr. Gilikozu (yanlis hatirlamiyorsam )ac karna icirip her yarim satte bir kan aliyorlar . Ve olcum yapiliyor .. 2saat sonraki sekerim 55 cikmisti . Ac karna srketimse 80 civarinda...

Monti tatzi beslenirsem sorun olmuyor diger turlu senin gibi cok sık acikiyorum vede doymak bilmiyorum .. Hipo birinin diyet yapmasi gercekten zor ..

İlk Menü mü paylaşayım hatalı menü olduğunda benide yorumlarsanız mutlu olurum.

08:00- 1 Elma

08:20- 2 yumurta ile omlet (unsuz) + 7 zeytin + Domates Salatalık + 1.5 dilim tam tahıllı ekmek

13:30- Haşlanmış tavuk göğsü + Salata

18:00- Yoğurt + Pırasa yemeği

21:00- Kakaolu süt (şekersiz) Şu an içiyorum.

Allah sanada kolaylık versin. Kaç kilosun? Yaş?

Ben şeker yüklemesi yapamadım. Kahvaltı yapıp kendim ölçtüm belirttiğin gibi oluyor şekerim. O zaman özellikle uygun bir bölüme gitmem gerekiyor. Biraz daha sabırla montiye devam edeyim umarım düzene girerim. Artık çok zorlanıyorum.

Sabah kahvaltıda ekmek yemeseydin iyiymiş canım menün. Proteinle ekmek turu yememeye özen gösteriyoruz montide

Gunaydin monti guzelleri :)..
Guzelbir hafta olsun insallah ..

Zilim, banum nerdesiniz ?

Denizcim yas 39 canim :))
67 kiloyum bi 5 kilom var verecek yaza :)

Deniz 7. Takima gelmenede cok sevindim kararli birine benziyorsun sende firuze gibi , birbirinize ordada burdada destek olun , diyetde en lazim seydir bu ..

Sabah kahvaltıda ekmek yemeseydin iyiymiş canım menün. Proteinle ekmek turu yememeye özen gösteriyoruz montide

Bak şaşırdım şimdi. Sabah kahvaltısında ekmek serbest diye düşünüp pek rahattım. Yumurtasız kahvaltılarda ekmek ekleyeyim.

Gunaydin monti guzelleri :)..
Guzelbir hafta olsun insallah ..

Zilim, banum nerdesiniz ?

Denizcim yas 39 canim :))
67 kiloyum bi 5 kilom var verecek yaza :)

O zaman Abla diye hitap edebilir miyim? 29 yaşında olan benim sen benden daha fitsin.

Benim yerime firuzem cevaplamis menunu ...
Yumurta pro o yuzden ekmekle karismiyor ..

Diger ogunler cok guzel ...
Kitabı tekrar okumam iyi olacak. Hiç aklımda kalmamış.

Deniz 7. Takima gelmenede cok sevindim kararli birine benziyorsun sende firuze gibi , birbirinize ordada burdada destek olun , diyetde en lazim seydir bu ..

Tuhaf bir tesadüf oldu. Takımlar çok karışık diye katılmayı düşünmüyordum. Jillian grubu ararken Hümeyra 7. takım linkini verdi. Herşeyde bir sebep vardır diye katıldım. Çok iyi olmuş.

Denizcim tabi abla diyebilirsin :))

Cok sevindim takima gelmene insallah istedigin kiloda mezunnolursun . Seni daha sevke getirecektir 7. Takim ...

Etle veyumurtayla ekmek turevi karismiyor canim . Yogurt ve sut haric onlar joker her ogunde yenebilir ..

Foruma girmeden kahvaltımı yaptım. Ekmekli yumurtalı Artık dikkat ederim.
Nar ekşisi kullanabilir miyiz? Zeytine ve salataya çok yakışıyor hınzır.

Foruma girmeden kahvaltımı yaptım. Ekmekli yumurtalı Artık dikkat ederim.
Nar ekşisi kullanabilir miyiz? Zeytine ve salataya çok yakışıyor hınzır.
Nar ekşisi doğal mi içinde ozla biten bişeyler yoksa yiyebilirsin bence ama tabi aaben cevaplasa daha iyi olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…