Denizcim menun cok guzel canim kilo veriminde fakat 2 hafta oldu ve tatli istegin gecmedi ise ara yap... Bu sut yada kuru yemis olabilir .. Hele sekerdengen duzene girsin arayi o zaman kaldirirsin ..
Bir onemli konuda ekmegi kesmen... canim yarin sabah 3 dl ekmekle doyurucu bir kahvalti yap ve kendini gozle . Sabahlari ekmek bagirsaklari doldurur ve
gun boyu seni tok tutar ...
Baktin boyle tok oluyorsan 3 dl ekmekle ara yapmadan devam et hala araya ihtiyacduyuyorsan yine bir sure ara yap fakat ogunnila aralar arasindaki saatlere dikkat et..
Sonucunu merakla bekliyorum ...
Hipigilisemi durumun varmi ,?olcum yaptirdinmi hic ???
Evet canim yulaf ekmek yerine sabah kullanilir montide ..Kitabım bir arkadaşımda bakamıyorum. Nesfit in yulaf ezmesi serbest miydi?
Yulaf kepeği ile bi çok tarif gördünce aklım karıştı.
Deniz kahvalti oncesi meyveye ihtiyac duymuyorsan yemeye bilirsin..
Olcumlerine gore hipogilisemi gibi duruyorsun ... Zor bizim
İsimiz allah yardimcimiz olsun ..
Bende litalifi kullanıyorum, dukan tariflerindeki farklıydı acaba o mu diye tereddüte düşmüştüm, rahatladım şimdi.Evet canim yulaf ekmek yerine sabah kullanilir montide ..
Fakat sade olan ben lilalif kullaniyorum ( yulaf ezmesi)
Resimlerimizde çok benziyor birbirine.Menum
Sabah 2 portakal
15 dakika sonra
3 dilim tam tahıl ekmegi
13 tane limonlu zeytinyağlı zeytin
Biraz lor peyniri
Domates
Salatalık
Maydanoz
öğle
haşlanmış yumurta
Salatalık
Akşam
Tavuk
Yogurt
1 havuç
Deniz hani sabah cok acikmiyorum diyordunya ondan demistim...
Hipogilisemiyi seker yukleme testiyle teshis koyuyorlar canim.. Belli bir gr. Gilikozu (yanlis hatirlamiyorsam )ac karna icirip her yarim satte bir kan aliyorlar . Ve olcum yapiliyor .. 2saat sonraki sekerim 55 cikmisti . Ac karna srketimse 80 civarinda...
Monti tatzi beslenirsem sorun olmuyor diger turlu senin gibi cok sık acikiyorum vede doymak bilmiyorum.. Hipo birinin diyet yapmasi gercekten zor ..
Sabah kahvaltıda ekmek yemeseydin iyiymiş canım menün. Proteinle ekmek turu yememeye özen gösteriyoruz montideİlk Menü mü paylaşayım hatalı menü olduğunda benide yorumlarsanız mutlu olurum.
08:00- 1 Elma
08:20- 2 yumurta ile omlet (unsuz) + 7 zeytin + Domates Salatalık + 1.5 dilim tam tahıllı ekmek
13:30- Haşlanmış tavuk göğsü + Salata
18:00- Yoğurt + Pırasa yemeği
21:00- Kakaolu süt (şekersiz) Şu an içiyorum.
Allah sanada kolaylık versin. Kaç kilosun? Yaş?
Ben şeker yüklemesi yapamadım. Kahvaltı yapıp kendim ölçtüm belirttiğin gibi oluyor şekerim. O zaman özellikle uygun bir bölüme gitmem gerekiyor. Biraz daha sabırla montiye devam edeyim umarım düzene girerim. Artık çok zorlanıyorum.
Benim yerime firuzem cevaplamis menunuSabah kahvaltıda ekmek yemeseydin iyiymiş canım menün. Proteinle ekmek turu yememeye özen gösteriyoruz montide
Sabah kahvaltıda ekmek yemeseydin iyiymiş canım menün. Proteinle ekmek turu yememeye özen gösteriyoruz montide
Gunaydin monti guzelleri :)..
Guzelbir hafta olsun insallah ..
Zilim, banum nerdesiniz ?
Denizcim yas 39 canim :))
67 kiloyum bi 5 kilom var verecek yaza :)
Kitabı tekrar okumam iyi olacak. Hiç aklımda kalmamış.Benim yerime firuzem cevaplamis menunu...
Yumurta pro o yuzden ekmekle karismiyor..
Diger ogunler cok guzel ...
Deniz 7. Takima gelmenede cok sevindimkararli birine benziyorsun sende firuze gibi , birbirinize ordada burdada destek olun , diyetde en lazim seydir bu ..
Denizcim tabi abla diyebilirsin :))
Cok sevindim takima gelmene insallah istedigin kiloda mezunnolursun . Seni daha sevke getirecektir 7. Takim...
Etle veyumurtayla ekmek turevi karismiyor canim . Yogurt ve sut haric onlar joker her ogunde yenebilir..
Nar ekşisi doğal mi içinde ozla biten bişeyler yoksa yiyebilirsin bence ama tabi aaben cevaplasa daha iyi olur canimForuma girmeden kahvaltımı yaptım. Ekmekli yumurtalıArtık dikkat ederim.
Nar ekşisi kullanabilir miyiz? Zeytine ve salataya çok yakışıyor hınzır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?