Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun diyarım ya bir kaç gün yürüme diycem ama tamda motive olmuştun:26::26::26:
herkese günaydınlar dünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
domates
peynir

öğlen
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt

ara
4 adet kuru kayısı

akşam
ev yapımı tavuk döner
yoğurt

selam

ama kimseler yok buralarda :44:

neyse ben menümü yazıp ödevimi yapayım

Sabah: 2 yumurtadan omlet,zeytin
Öğle:1 elma, azcık yer fıstığı
Akşam:tavuk salata yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

monti zor degil canım ..
ana menü
et, salata, yogurt ..
sebze, salata, yogurt ...
etli sabze ,salata, yogurt yada peynir ..
kuruyemiş ,yogurt yada süt .
yumurta, salata, yogurt .
Baklagil , salata ,yogurt ..
Balik. salata. peynir ..

Son düzenleme:
Ay eski mesajlari alintiarken nazlim 70 kilo oldugun zamanlardan alinti yapmisim . Masallah simdi 54 kilosun ....

defterime notlar aldım,daha dikkatli olacağım inşaallah.firuze sonucu merakla bekliyorum.benim 5.günüm olacak yarın .ben de sabredersem p.tesi yazarım artık.sonra cuma.

Ay eski mesajlari alintiarken nazlim 70 kilo oldugun zamanlardan alinti yapmisim . Masallah simdi 54 kilosun ....

ablam hamilelikten sonra 81,2 ile başlamıştım tekrar bugünlere şükür bu sefer başardım sanırım .

dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
ayran

akşam
koca bir kase peynirli salata

bugünde sabit çıktım abla benim bünye direnişe geçti sanırım yine ama acelem kalmadı yavaş yavaş gitsin kalanlar

bugünkü menümüde yazayım belirlemişken

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
yeşil zeytin

öğlen
et sote
ayran

ara
1 adet armut

akşam
koca bir kase peynirli salata

menün çok güzel de doyuyor musun?şu an kaç kilosun?benim 5.gün aynıyım.

Merhaba kızlar benim 3 ay bir zamanda 10 kilo vermem gerek kaplumbağa gibi ilerliyorum morelim çok bozuk Firuzee Arkadaşımın tavsiyesiyle burdayım bana montag hakkında bilgilendirir misiniz

Merhaba kızlar benim 3 ay bir zamanda 10 kilo vermem gerek kaplumbağa gibi ilerliyorum morelim çok bozuk Firuzee Arkadaşımın tavsiyesiyle burdayım bana montag hakkında bilgilendirir misiniz
hoş geldin.benim de pek keyfim yok şu kilolar yüzünden. montide 5.günüm doğru yapıyor muyum onu da bilmiyorum.pek yardımcı olamayacağım.aebeni ve kilo veren kızları takip ediyorum.

menün çok güzel de doyuyor musun?şu an kaç kilosun?benim 5.gün aynıyım.

evet canım doyuyorum artık bu menülerle . şuanda 54,8 kiloyum uzun zamandır monti yapıyorum araya hamilelik girdi tekrar montiye başladığımda 81,2 kg idim toplamda 14 ayda 26 kilo verdim ama arada bıraktığım kaçamak yaptığım zamanlar oldu .

Hosgeldin eminim ...
Canim linkin ilk mesajinda monti hakkinda genel bilgiler var .. Son sayfalardada yeni baslayan arkadaslarin soru ve cevaplari , sana yardimci olacaktir ..

Takildigim ve sormak istedigin olursada bende firuzede yardimci oluruz sana ..

Montignac gl endeksine dayali yani kansekerine dayali saglikli bir beslenmedir ....
Sabah ekmekli kahvalti . Gider ogunlerdede yukardaki mesajlarda yazdigim gibi beslenilir 3 ana ogunden olusur .. Gerekmedikce ara yapilmaz .
Meyveler yemeklere karismaz ayni yenir ..
Etle ekmek tarzi beraber yenmez .

Merhaba iki haftadır montignac diyetine uyumlu bir şekilde besleniyorum. Vermem gereken min 20 kilo var. Montinac diyetini uygulamamdaki amaç kan şekerimi düzenlemek. Sabırla sürdürmeme rağmen şeker düşüşlerimi dengeleyemedim hala. Ani açlık krizlerimde devam ediyor.
Bu diyete devam edip açlık, tatlı krizlerinden kurtulan var mı?

Normalde 1-2 hafta sonra seker dizene giriyor deniz .,

Tam olarak nasil uyguluyorsun montiyi ???

Normalde 1-2 hafta sonra seker dizene giriyor deniz .,

Tam olarak nasil uyguluyorsun montiyi ???

Öğün vakti gelsin diye bekliyorum, öğünde sadece tatlı türü şeyler yemek istiyorum. Öğün vakti gelmeden bu istek başlıyor sinirlerim bozuk oluyor. Her şeye olmadık tepki veriyorum.Mutsuz oluyorum. Diyete başladım psikolojisi belkide sürekli kendimi mutsuz hissediyorum. Sabırla diyeti bozmadan devam ediyorum ama ruh halim pek iyi değil.
Sadece kahvaltıda 1-2 dilim ekmek yiyordum. Tam tahıllı olarak. Onuda 2 gündür bıraktım.
Kahvaltıdan önce 1 meyve 20 dk sonra kahvaltı yapıyorum. 1 yumurtayla omlet ya da menemen. domates salatalık ya da yesillik duruma göre.
Öğle yemeklerim genelde yeşillikli bir salata ve ızgara veya haşlanmış tavuk /köfte oluyor.
Akşam evde pişen sebze yemeği ve yoğurt tabi ki salata.
Diyeti aksatmıyorum kilo veriyorum. Psikolojimden de veriyorum. Öğün araları dikkatim dağılıyor ve çok gergin oluyorum kimi zaman ağlamak bile çok kolay olabiliyor. İşim çok yoğun değil fakat dikkat gerektiren bir iş. Sermaye piyasasında çalışıyorum. Hata yapma lüksüm yok. Dikkat dağınıklığım olunca diyete yorumladım.
Çok uzun yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…