geçmiş olsun diyarım ya bir kaç gün yürüme diycem ama tamda motive olmuştun:26::26::26:
herkese günaydınlar dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
domates
peynir
öğlen
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt
ara
4 adet kuru kayısı
akşam
ev yapımı tavuk döner
yoğurt
bugünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
salatalık
öğlen
köfte
salata
ayran
ara
kuru erik
akşam
kıymalı patlıcan yemeği ( evde patlıcanı bir tek ben yediğim için üç gündür yiyiyorum)
yoğurt
selam
ama kimseler yok buralarda :44:
neyse ben menümü yazıp ödevimi yapayım
Sabah: 2 yumurtadan omlet,zeytin
Öğle:1 elma, azcık yer fıstığı
Akşam:tavuk salata yoğurt
spor:1 saat yürüyüş
günaydın herkese . ya nasıl iştir anlamadım salı sabahı 69,5 görmüşken tartda bu sabah 70,6 gördüm . neyse can sıkmak yok yola devam
geçen hafta : 70 kg
bu hafta : 70,6 kg
gelen : 600 gr
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
kahvaltılık sos
yeşil zeytin ezmesi
öğlen
karnıbahar yemeği
1 avuçtan az fındık
ayran
ara
8 adet kuru erik ( biraz fazla oldu sanırım )
akşam
karışık ızgara ( 2 adet ekmeksiz köfte ,6 parça tavuk şiş , ufak bir dilim sucuk közlenmiş biber )
ayran
ben geldim .
zeyno ben bir ara 64,7 ye kadar indim ama bu 1 ay içinde tatildi falan derken 67,7 leri gördüm tekrar dan başladık bakalım diyete bu akşam spor solonunada yazılıcam tekrardan bugünkü menümüde yazayım hemencik
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
koca bir kase cacık
ara
1 adet nektari
akşam
1 avuç fındık
1 kutu süt
yine 17:30 dan sonra bişey yememeye başlıycam erken yemeği kesince güzel kilo veriyorum ben
Selam herkesee
Menü bildirimi yapayım
Sabah 9:00 3 dilim tb ekmeği 1 biber yağsız peynir
12:15 1 adet tavuk baget cok minik parca beyaz peynir
15:45 3/4 portakal
16:30 Bir tabak dolusu haslanmıs zeytınyaglı kuru börülce küçük bi kase yağsız yoğurt
Ay eski mesajlari alintiarken nazlim 70 kilo oldugun zamanlardan alinti yapmisim . Masallah simdi 54 kilosun ....[/QUO
darısı başıma.çok incesin .tarifleri defterime yazayım.karataya harfiyen uydum da sanırsam benim aklım fikrim hep yemekte.hbA1c yüksekte insülin normal çıktı.bir daha tahlil yaptırmam lazımmış.d3 ve b12 iğnelerimi de oluyorum.spor da yapıyorum.demek bir yanlış var.sizlere göre galiba yemek miktarımda fazla.karatay da ara öğün yapmıyordum.2,5 öğün yiyordum.enteresan olan o kadar abur cuburda da 67 şimdi de 67 de takılı kaldım. allahtan diyetisyenimle verdiğim 5-6 kiloyu geri almadım.birde bebeğim 14 aylık hala regl yok.onun etkisimi bilemeyeceğim.ilgin için sağol.200.sayfalarda da baya bilgi var.
Ay eski mesajlari alintiarken nazlim 70 kilo oldugun zamanlardan alinti yapmisim . Masallah simdi 54 kilosun ....
Ben 4 hafta önce başladım montignacadefterime notlar aldım,daha dikkatli olacağım inşaallah.firuze sonucu merakla bekliyorum.benim 5.günüm olacak yarın .ben de sabredersem p.tesi yazarım artık.sonra cuma.
1ayda 5.4 gayet iyi firuzem masallah devamini dilerim ..Ben 4 hafta önce başladım montignaca
77 kg ile başlamıştım bugün 71.6 kg idim
Teşekkür ederim aabenim.1ayda 5.4 gayet iyi firuzem masallah devamini dilerim ..
menün çok güzel de doyuyor musun?şu an kaç kilosun?benim 5.gün aynıyım.ablam hamilelikten sonra 81,2 ile başlamıştım tekrar bugünlere şükür bu sefer başardım sanırım .
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin
öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
ayran
akşam
koca bir kase peynirli salata
bugünde sabit çıktım abla benim bünye direnişe geçti sanırım yine ama acelem kalmadı yavaş yavaş gitsin kalanlar
süper ilk haftalar için.sonra da böyle olur inşaallah.Ben 4 hafta önce başladım montignaca
77 kg ile başlamıştım bugün 71.6 kg idim
hoş geldin.benim de pek keyfim yok şu kilolar yüzünden. montide 5.günüm doğru yapıyor muyum onu da bilmiyorum.pek yardımcı olamayacağım.aebeni ve kilo veren kızları takip ediyorum.Merhaba kızlar benim 3 ay bir zamanda 10 kilo vermem gerek kaplumbağa gibi ilerliyorum morelim çok bozuk Firuzee Arkadaşımın tavsiyesiyle burdayım bana montag hakkında bilgilendirir misiniz
menün çok güzel de doyuyor musun?şu an kaç kilosun?benim 5.gün aynıyım.
Hosgeldin eminim ...Merhaba kızlar benim 3 ay bir zamanda 10 kilo vermem gerek kaplumbağa gibi ilerliyorum morelim çok bozuk Firuzee Arkadaşımın tavsiyesiyle burdayım bana montag hakkında bilgilendirir misiniz
Normalde 1-2 hafta sonra seker dizene giriyor deniz .,Merhaba iki haftadır montignac diyetine uyumlu bir şekilde besleniyorum. Vermem gereken min 20 kilo var. Montinac diyetini uygulamamdaki amaç kan şekerimi düzenlemek. Sabırla sürdürmeme rağmen şeker düşüşlerimi dengeleyemedim hala. Ani açlık krizlerimde devam ediyor.
Bu diyete devam edip açlık, tatlı krizlerinden kurtulan var mı?
Normalde 1-2 hafta sonra seker dizene giriyor deniz .,
Tam olarak nasil uyguluyorsun montiyi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?