Misafirlik kaç gündür

Benım aılem sehır dısında geldıklerınde 10 gun zorla tutuyorumm kı bana ueymıyor bıle senede bır kere geldıklerı ıcın esım tek kelıme etse evden bıle gıdebılırım o yızden bende onun aılesıne dusunmem aylarca surmezse tabı 20 30 bana cok gelmıyor baskası olsa neysede aıle sonucta. Kp yaslımı neden kokuyor yaslılar genelde kokarlat duzgun banyo yapamadıgı ıcın esınızle konusun hamama gotursun bı gızel yıkasın hafta sonları bunun ıcın kalp kırılmaz tuvalet zaten gunde ıkı kere yıkanmazsa kokuyor ıllakı yıkayın kokulu pecete koyun

eşiniz bu sözlerinizi duysa kim bilir ne kadar üzülür.
ne zorluklarla dünyaya getir, buyut, okut ne emekler ver ama kendi yavrunun evinde dile getirilmese bile böyle sözlere maruz kal. hayat ne acı....

arkadaslar abartmıyor musunuz sankı bıraz. aıle ne zorluklarla buyuttu dıyorsunuz e evlenınce ayrı eve cıkmayın ozaman hep bırlıkte yasayın madem ?

kayınpeder baba kayınvalıde anne fark etmez, saglık sorunu yok hastane ısı ıcın gelmemıs yazlık tatıl beldesı degıl 3 hafta keyfı gelıyor. kırlı donlarını bıle gelin yıkıyor. adam kısısel hıjyenıne dıkkat etse kokmasa tuvaletden sonra elını yıkasa falan zaten konu sahıbı rahatsız olmayacak

kendı annem bıle olsa kokuyorsa rahatsız olurum herkes rahatsız olur ama kendı anneme derım anne gır yıkan ıstersen terlemıssın derım esı babasına bunu soyleyebılmelı bu adam hıc mı dısarı sokaga cıkmıyor sadece konu sahıbıne degıl yanında duran herkese yazık o kokuyu herkes cekmek zorunda degıl. benım etrafımda hıc bır yaslı kokmuyor yıkanan kısıler temız kısıler kotu kokmaz.

gorumce kayınvalıde kayınpeder anne baba kardes evet bunlar aıledır ama herkesın kendı evı var kımse kımseyı rahatsız etmemelı hastalık ve zorunlu hallerı kastedmıyorum altdan alınması gerekse tabıkı alınır ama mesele bu degıl adam keyfı gelıyor ve leş gıbı kokuyor ve pis. konu sahıbıde haklı olarak bundan rahatsız. kotu kokmasa ıdare edılır bır sekılde zaten

20 gün cok ya,1 haftada anlasalim:)

Aaa ben alayım bunu bende de hep kolonya oluyor mecbur kalırsan sıkıp temizliyorum peçete koyuyorum bide gelince de yıkanıyorum
Off ben de tuvalet kagitlarini cepecevre seriyorum,eve gelince de tum esyalarimi makinaya atiyorum.Ben de alayim,esyalari yine yikarim ama icim rahat kullanirim wcyi yani...

eşiniz bu sözlerinizi duysa kim bilir ne kadar üzülür.
ne zorluklarla dünyaya getir, buyut, okut ne emekler ver ama kendi yavrunun evinde dile getirilmese bile böyle sözlere maruz kal. hayat ne acı....
Çok üzüldünüz. size yollayalım isterseniz?

Tabiki fazla
Ben 2-3 gün çekemiyorum allaj kolaylık versin
İnsanlar ne kadar düşüncesizler nasıl rahat ederler bilmem

Uzak olsa ayri yakin olsa ayri oluyor cok da uzak degildi ama ayda 3 gunlugune hic haber vermeden surpriz diyip gelirlerdi ..onlari gormeye gelenler de....yakina tasindilar hic olmazsa herkes kendi evinde ...seni anliyorum ananem hic yikanmayi sevmezdi hatta 3 kat giyinirdi artik o koku eksi kokuya donustugune sahit oldum.hic anlamazdi ..annem zorla banyo yaptirtirirdi
esiniz hatirlatacak devamli olmadi banyo ettirecek

20 gün nedir yaaa.
Çok ki ne çok.
Kimse kimsenin evine 20 gün gitmemeli. Oğlu yada kızı da olsa bir haftasan sonra yük.
Burda meleklik yapmaya da gerek yok yani.
Çok haklısınız.
İyi bile dayanmışsınız.
Ben olsam eşimi darlamaya başlamıştım.

esimin butun ailesi koyde ve ister istemez koyun hayvanlarin kokusu ustlerine siniyor.ben bir kez dahi olsun esime bisey soylemedim ve aklimada gelmedi.esimin babasida pasakli biri esim laf soyleyince sacmalama yasli bizde oyle oluruz belki diyorum.ben babaannemle buyudum bununda etkisi olabilir.yaslilar bir bebek gibi napsada hoş gormek gerekir.misafirligi uzun ama yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…