- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.492
- 198
- Konu Sahibi Altagracia_
-
eşiniz bu sözlerinizi duysa kim bilir ne kadar üzülür.Atalarımız dememiş mi misafirlik 3 gündür diye
Kp’ im 12 gün önce geldi ve sanırım daha haftaya gitmeye niyeti varmış yani toplamda 20 gün belki de fazlası yatılı misafir...
Ailelerden farklı şehirlerde yaşıyoruz, benim babam senede 1-2 gelir hafta sonu kalır döner.
Şimdi ben yeni bir eve taşındım tek tuvalet var ve o kadar sıkıntı çekiyorum ki anlatamam. Bu konularda hijyen takıntısı olan biriyim temiz biri olmadığım halde özellikle bir erkekle aynı tuvaleti kullanma zorunda kalmak beni çok zorluyor. Yeni evli değilim daha önce de gelip uzun kalıyordu fakat önceki evlerimde hep çift tuvalet vardı hiç bu kadar zorlanmamıştım
Bir sorun daha var ki işte bu beni mahvediyor. Kp çok kötü kokuyor bildiğiniz ıslak ıslak ter kokuyor ve haftada 1 yıkanınca iç çamaşırını kirli sepetine atıyor koku bizim çamaşırlara da geçiyor hemen onunkini tek başına yıkıyorum fakat banyodan çıkana kadar her yer leş gibi kokuyor. Yani yıkanması ya da yıkanmaması bana dert oluyor
Salonda uyuyor salona kokudan girilmiyor
Fakat Bana bir kötü sözü davranışı yok kendisi iyi kalpli saygılı bir insan
Şimdi sizlere danışmak istediğim konu şu;
yukarıda bahsettiğim şeyler beni ciddi anlamda zorluyor
Tamamen keyfi yatılı olarak bir evde bu kadar kalmak normal mi, ben tahammülsüz bir insan mıyım? eşinin hatrı için görmezden gel diyorum ama 20 gün çok fazla değil mi arkadaşlar?
Yikanmamaktan kasiniyor bence:)bunu sürekli yapıyoruz emin olun. Roll on kullanmıyor kaşıntı yapıyormuş
20 gün cok ya,1 haftada anlasalim:)herkesin bakış açısı farklı. kötü bir tavrı yok, kırmıyor, dökmüyor. gelinin babası 20 kalsa ve aynı şekilde incitmese de sadece çamaşır, tuvalet ve yıkanma sorunu olsa baban 20 kalmasın diye bir yorum çoğu kişiden gelmezdi bence.
umarım 20 gün kalmamı sorun etmeyecek bir gelinim olur.
Off ben de tuvalet kagitlarini cepecevre seriyorum,eve gelince de tum esyalarimi makinaya atiyorum.Ben de alayim,esyalari yine yikarim ama icim rahat kullanirim wcyi yani...Aaa ben alayım bunu bende de hep kolonya oluyor mecbur kalırsan sıkıp temizliyorum peçete koyuyorum bide gelince de yıkanıyorum
Çok üzüldünüz. size yollayalım isterseniz?eşiniz bu sözlerinizi duysa kim bilir ne kadar üzülür.
ne zorluklarla dünyaya getir, buyut, okut ne emekler ver ama kendi yavrunun evinde dile getirilmese bile böyle sözlere maruz kal. hayat ne acı....
Yok yavrum istediğin gibi yaz. Her konudaki yorumun bana hep iyi gelir okur okur dururumAltagracia_ kusura bakma senin konunda kendimden bahsettim yaralı parmağıma tuz oldu konun o yüzden :)
Tabiki fazlaAtalarımız dememiş mi misafirlik 3 gündür diye
Kp’ im 12 gün önce geldi ve sanırım daha haftaya gitmeye niyeti varmış yani toplamda 20 gün belki de fazlası yatılı misafir...
Ailelerden farklı şehirlerde yaşıyoruz, benim babam senede 1-2 gelir hafta sonu kalır döner.
Şimdi ben yeni bir eve taşındım tek tuvalet var ve o kadar sıkıntı çekiyorum ki anlatamam. Bu konularda hijyen takıntısı olan biriyim temiz biri olmadığım halde özellikle bir erkekle aynı tuvaleti kullanma zorunda kalmak beni çok zorluyor. Yeni evli değilim daha önce de gelip uzun kalıyordu fakat önceki evlerimde hep çift tuvalet vardı hiç bu kadar zorlanmamıştım
Bir sorun daha var ki işte bu beni mahvediyor. Kp çok kötü kokuyor bildiğiniz ıslak ıslak ter kokuyor ve haftada 1 yıkanınca iç çamaşırını kirli sepetine atıyor koku bizim çamaşırlara da geçiyor hemen onunkini tek başına yıkıyorum fakat banyodan çıkana kadar her yer leş gibi kokuyor. Yani yıkanması ya da yıkanmaması bana dert oluyor
Salonda uyuyor salona kokudan girilmiyor
Fakat Bana bir kötü sözü davranışı yok kendisi iyi kalpli saygılı bir insan
Şimdi sizlere danışmak istediğim konu şu;
yukarıda bahsettiğim şeyler beni ciddi anlamda zorluyor
Tamamen keyfi yatılı olarak bir evde bu kadar kalmak normal mi, ben tahammülsüz bir insan mıyım? eşinin hatrı için görmezden gel diyorum ama 20 gün çok fazla değil mi arkadaşlar?
Yahu senin kaynın da sıkıntılıydı de mi? Ter kokusu dedin yıktın beniEşim benim annemin iç çamaşırını yıkamıyor yalnız.
Akşamdan akşama geliyor yatılı misafirle direk muhattap olan benim
Ay hatırladın vallahi. Aynen benim oYahu senin kaynın da sıkıntılıydı de mi? Ter kokusu dedin yıktın beni
Ay o senin konun muydu? Ben de hatırladım. Allah sabır versin.Ay hatırladın vallahi. Aynen benim o
Çöp kovasına pis peçete bırakıyordu hey allam eşim bunların içinden nasıl çıkmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?