Misafirlik kaç gündür

Kayınpederin saygısız ve sevgisiz biri değilmiş
Sırf bunun için katlanır eşimi de kayınpederimi de üzmezdim sanırım
Mis gibi koksa hijyene dikkat edip ağzından zehir zemberek damlasa mı tercih ederdiniz?
Boşverin evi eski haline getirmek max. 2saat

Eşin haklı aslında, yani kısa bir zaman yada belirli bir zaman olsa tamam ama uzun ve ne zaman biteceği belli olmayan misafirlikler zor ev sahibi için.

Hayatta. Doğumumda canıma okuduğu için aramıyorum o da bana aramadığım kırgınmış gelmedi

Belki siizin evinizde oldugu icin daha sik dus almaya cekiniyordur
bu versiyonu da var başımda
Kvdem aşırı titiz bir kadındır evi mis gibidir ama kendisi engerektir

Kirli sepetini acıyorum abartmıyorum banyoyu saran bir ter kokusu ile atlet ve külot. Eldivenle direk makineye atıyorum. Ben şimdiye kadar babamın iç çamaşırını bir kez bile yıkamadım. Bunları düşünüp içim ezilince acaba kibirli biri miyim diye düşünüyorum. Açıkcası sinirlerim bozuluyor

Bir de o kısmı var ciddi anlamda sürekli kendimi sorguluyorum insanlar nelere katlanmış sen 20 gün bir adama katlanamıcak mısın ya başına daha büyük bir olay gelirse ve ömür boyu bakıma muhtaç olursan veya olurlarsa?
Vicdanımla aklım arasında gidip geliyorum
Sonunda kaldı yani kardeşin idrak. Ne diyim umarım işler yolunda gider

Kesinlikle aynı şehirde olsak bir ya da iki haftada bir akşam yemeğinde 2-3 saat görüşüp ayrılıyorsun. En azından kpinin külodunu görmek zorunda kalmıyorsun
Kv var evinde gelmedi o

Kesinlikle aynı şehirde olsak bir ya da iki haftada bir akşam yemeğinde 2-3 saat görüşüp ayrılıyorsun. En azından kpinin külodunu görmek zorunda kalmıyorsun
Kv var evinde gelmedi o
Ooooh ooh rahat rahat kafasını dinliyordur o da şimdi evde

Canim ben bilemedim.soyleki suan anacigim yanimda bir haftada yanimda kalacak bronsit hastasi ve devamli bogazini temizlemek zorunda .sik sik tuvalete gider ha hic yuksundum mu yoook ceske hep yanimda olsa...

Keşke o kadar kalmasa tabi ama size karşı bir saygısızlığı yoksa durup dururken de git diyemezsiniz ki kendi düşünmesi lazım. Uzak şehirden geliyorsa en en fazla hadi 2 hafta kalsın. Fazlası sıkıntı oluyor gerçekten.

Bu konuda kadınla erkeğin bir tutulmasına karşıyım. İki tarafın anne babasını geçtim, herhangi yatılı bir misafir geldiğinde bile çoğu şeyle kadın ilgileniyor. Eşler yardımcı olsa bile, yükün çoğu kadına kalıyor. Kaldı ki anne babalar geldiğinde ev işi veya temizlikle ilgili şeyleri insan kendi ailesine daha rahat söyleyebilir.

Eşinizden rica edebilirsiniz babasını banyo konusunda uyarmasını, pis koku gerçekten çekilecek gibi değil. Eşimin ailesi yatıya geldiğinde kayınvalidem asla ellettirmezdi kendi çamaşırlarını. Kendi yıkayıp asar toplardı. Kayınpederimin iç çamaşırını hiç görmedim sayılır. Sizin kayınvalideniz gelmemiş, eşinize söyleyin o atsın makineye babasının çamaşırlarını. Neden siz dokunasınız ki? Hiç gerek yok.

Yukarıda bir arkadaş da söylemiş Domolun hijyen spreyini ben de kullanıyorum dışarda tuvalete gitmek zorunda kaldığımda.

Bir de yine domolun ve scotch briteın deterjanlı ıslak mendilleri var. Direkt silip kuruluyorsunuz. Yatılı misafirliklerde kurtarıcı oluyor öneririm. Siz gittiğiniz zaman da, size biri geldiği zaman da.

Erkekler yaşlandıkça daha pasaklı oluyorlar kişisel bakım konusunda. ben kendi babamdan bildiğim için yadırgamıyorum. Benim annem babamdan yıllar önce vefat etti. Babam 90 yaşına kadar yaşadı ve kendi başına da banyo yapamıyordu artık. babamı değil haftada iki gün, bir gün bile banyoya sokmak büyük bir meseleydi. Adam banyo yapmak istemiyordu, ne inat ne inat. Artık biz olayı espirilere vurarak durumu hafifletip, ne cilveler yapıp babamı zorla banyoya sokuyorduk. Bir gün geldim eve babama dedim ki. ""Kızılay sokak başında maske dağıtıyor" Babam "Niye kızım?" "Bilmem ki bizim sokağa girince bir koku yayılıyormuş bizim apartmandan taraf" Babam "hade git eşşoğleşek yapmayacağım ben banyo bugün" :))

Eş anne babası ayrı bana göre. Misafirlik olarak görmemek lazım. Başka şehirden geliyor ve üç günü dolunca gitmeli öyle mi. Siz de anne baba olacaksiniz gelininizin damadinizin gözüne batacaksiniz. Ben demiyorum ki gelsinler sizle yaşasınlar ama arada bir geliyorsa geldiği günü de saymayin. Koku konusunda haklısınız ama o yaşta adamı değiştiremezsiniz. Evinizi ona göre ayarlayacaktiniz. Misafir odası misafir banyosu olan eve tasinsaydiniz bu kayınpederinizin sorunu değil

Uzak akraba için 3 gün olabilir anne baba gibi için ise 15 günde olur 25 günde olur sürekli tekrarlanmaması önemli kırk yılda bir gelmiş 1 ay kalmış önemli değil

Bu konuda eşin halli kusura bakma. Senin eşinin kardeşi keyfiyettrn ev tutmak istemediği için kac hafta sonra isyan bayrağı cekerdin? Annen babanla düzgün şekilde konuş tabiki arada gelip kalabilir ama bizde yaşaması olmaz kendine bı düzen kursun.koskoca adam maaşlı işi var şirkette mı kalıyor

Belki adam sizle aynı evde kalınca utanıyordur banyo yapmaya eşiniz işe gidince hem böyle durumda eşinize deseniz ne kadar üzülür o sizin babanıza aynı şeyi yapsa benim babam gecen sene vefat etti 55 yasında keske yaslansaydı da tek derdim kokusu olsaydı

Her şeyden önce ayıp geliyor bana birinin külodunu görmek. Ben kirli donumu kimse görsün istemem. Onun çamaşırlarını eşin mi atsa makineye. Zor bu işler ya az kalmış sabret

Kalıp kalmadığı da belli değil ki. Şu anda kalıyor, bazen şirkette kalıyor nadiren annemlerin yanına gidiyor. Araba alıcam eve gider gelirim diyor, bazen ev tutarım diyor. Belirsiz yani.

Kardeşim annemlere kıyasla daha düşüncelidir gerçi. O da hoşnut değil bu durumdan pek ama işte belli bir adım atmadı henüz. Ben annemlere daha çok sinirleniyorum. Zerre kadar düşünmüyorlar beni.

Annemle gayet net biçimde konuştum ama muhtemelen kardeşim kırılır diye konuşmadı onunla. Elbette eşime hak veriyorum ancak kardeşimin söylediği, araba alayım eve gidip gelirim bazen sizde kalırım ya da belki ev tutarım vs. Maaşına zam yapılacak bunları yapabilmesi için onun da tarihi belli değilmiş. Muhtemelen birkaç ay, her gün olmasa da haftada iki üç gün bende kalacak gibi görünüyor.

En iyisi banyodaki kirli sepetini kullanmayın. Odanızda biriktirin kirlileri. Banyodaki kayınpedere özel olsun. Ordan direkt makineye atarsınız. En azından kirli sepetindeki diğer çamaşırlara sinmez koku.

Bence kendi babam da eşimin babası da keyfi olarak gelip 20 gün evimde kalmamalı. Sizin kayınpeder bir zorunluluğu olsa aylarca kalırdı ve siz hiç laf etmezdiniz. Ama böyle keyfi günlerce kalınmaz. Uyaramazsınız da saygısızlıklık olur. Artık bitmesini bekleyeceksiniz maalesef.

Ben olsam duş konusunda da uyaramam üzülür diye. Git de denmez. Çözümsüz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…