Misafirlik kaç gündür

Altagracia_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
1.514
3.916
133
Atalarımız dememiş mi misafirlik 3 gündür diye
Kp’ im 12 gün önce geldi ve sanırım daha haftaya gitmeye niyeti varmış yani toplamda 20 gün belki de fazlası yatılı misafir...
Ailelerden farklı şehirlerde yaşıyoruz, benim babam senede 1-2 gelir hafta sonu kalır döner.
Şimdi ben yeni bir eve taşındım tek tuvalet var ve o kadar sıkıntı çekiyorum ki anlatamam. Bu konularda hijyen takıntısı olan biriyim temiz biri olmadığım halde özellikle bir erkekle aynı tuvaleti kullanma zorunda kalmak beni çok zorluyor. Yeni evli değilim daha önce de gelip uzun kalıyordu fakat önceki evlerimde hep çift tuvalet vardı hiç bu kadar zorlanmamıştım

Bir sorun daha var ki işte bu beni mahvediyor. Kp çok kötü kokuyor bildiğiniz ıslak ıslak ter kokuyor ve haftada 1 yıkanınca iç çamaşırını kirli sepetine atıyor koku bizim çamaşırlara da geçiyor hemen onunkini tek başına yıkıyorum fakat banyodan çıkana kadar her yer leş gibi kokuyor. Yani yıkanması ya da yıkanmaması bana dert oluyor
Salonda uyuyor salona kokudan girilmiyor
Fakat Bana bir kötü sözü davranışı yok kendisi iyi kalpli saygılı bir insan

Şimdi sizlere danışmak istediğim konu şu;
yukarıda bahsettiğim şeyler beni ciddi anlamda zorluyor
Tamamen keyfi yatılı olarak bir evde bu kadar kalmak normal mi, ben tahammülsüz bir insan mıyım? eşinin hatrı için görmezden gel diyorum ama 20 gün çok fazla değil mi arkadaşlar?

Annem bızde kalacak eşim bu sekilde dusunse alınırdım. Hasta olsa altından almak gerekırse ne olacak. İstedikleri kadar kalabılırler ılerde cocugunun eşide belkı senın ıcın aynı seylerı düşünecek ben pis degılım kı deme. Kusur aramaksa zerrende de bulur. Kusurları örtmede gece gıbı olmak lazım gercekten. Ben dede nene ıle buyudugum ıcın evde bırılerının olması gözume batmıyor. Insanlar yaşlanınca kokularıda degısıyor bızde yaşlı adayıyız en nıhayetınde.

Size 20 gün çok fazla haklısınız desek ne yapacaksınız? Gidip kayınpedere çok oldu artık evine git mi diyeceksiniz? Eşinize baban gitsin artık kokuyor mu diyeceksiniz? Sizin babanızla aynı oranda mı gelip kalmak zorunda? İki farklı
Karakterden, iki farklı insandan bahsediyoruz. Bu konuda hassas bir insansanız çift tuvaletli ev tercih etmeliydiniz taşınırken. Yapabileceğiniz hiçbir şey yok neticede kayınpederin size şahsi olarak bilerek yaptığı bir kötülük yok ortada.

Oldukca fazla, hemde en iyisi esinize soyleyin, zaten kendiside durumun farkindadir oglu konussun babasi ile siz soylerseniz size kirilabilir. Hem evi barki yokmu niye bu kadar uzun kaliyorki??

yani oğlumun evine gelicem ve 3 günden fazlası misafirlik değil olacak.. siz bir şey söylemeyin, eşiniz koku durumundan kendisi dem vurabilir sizin olmadığınız bir ortamda.
bir de hormonal bir rahatsızlık da olabilir adamda.

Buna sonuna kadar katılıyorum. Artık tahammül hiç kalmadı..

haklısınız bukadar uzun sure keyfı yatılı kalmak ayıp bır kere hastane ıcın hastalık ıcın gelmemıs sonucta

ama esınız baba ogul onlar baba ıstersen sık sık yıkan cok terlıyorsun sanırım dıyebılır bunu dıyemeyecek ne var kı ınsan annesıyle babasıyla konusamadıktan sonra ne anladık
sızın durum cozumsuz gıbı barı sıze bır yardım onereyım rossmanda falan hıjyenler var mesela toplu tuvalete gırmek zorunda kalırsanız tuvalete sıkıyorsunuz 30 sanıye bekleyıp sılıyorsunuz tum bakterılerı olduruyor bır sıse 6 tl canta boy ben hep cantamda tasıyorum gıttıgım hıc bır yerde tuvalete gıremem ama cok kotu durumda olursam ne olur ne olmaz dıye yanımda tasırım. bır kere kullanmak zorunda kaldım gercekten tertemız yapıyor arkasında ıcerıgı yazıyor hastanelerde dezenfektan olarak kullanılan urun. yada sımdı cıkıp alamam dıyorsanız tuvalete gırecegınız zaman fıs fıs sıseye beyaz sırke koyun onu sıkın sılın kayınpeder gıdene kadar tuvalete oturmadan once bunu yapın

maalesef baska care gorunmuyor

bırde bır arkadas yazmıs boyle durumlarınız varsa cıft tuvaletlı ev tercıh edın dıye oda mantıklı ben oyle yaptım cıft tuvalet ve banyolu ev sectım ozellıkle cunku benımde cok fazla arkadaslarım mısafırım esımın akrabaları gelır yatılı mısafırım coktur bu sebeple oyle ev tercıh ettım madem oyle tuvalet hıjyen hassasıyetınız var tek cozum bu ve gercekten kolaylık oluyor

Ben temiz biri değilim dedim ona rağmen bunlar beni zorluyor. Yanlış okumuşsunuz. Kp im yaşlı değil 62 yaşında biri daha geçen sene emekli oldu

Kendilerinin 1 hafta sonra rahatsiz olmalari lazim aslinda. Salonda yatmak falan pek rahat olmuyor cunku. Kendileri rahatsiz olmuyorsa sen ne yapabilirsin idare et 1 hafta daha

Farklı şehirlerden gelen insanların günü sayılmamalı bence. Çok kokuyor derseniz, bir gömlek yada kemer, cüzdan yanına parfüm dedeorant bakım ürünleride koyun hediye edin :) hem sevinmiş olur.
bunu sürekli yapıyoruz emin olun. Roll on kullanmıyor kaşıntı yapıyormuş

Buradaki her soruna %100 çözüm bulduğunuzu mu sanıyorsunuz? İnsan yazıp fikir almak veya anlatıp rahatlamak isteyemez mi?

orası bir tek oğlunun evi değil. muhtaç kalmadığı sürece 20 gün çok fazla. Allah tabi ki muhtaç etmesin ama gelin diye de bu kadar üstüne gidilmez insanların. siz kendi oğlunuzun evinde 25 gün kalın olunca

Biraz sıkıntılı bir durum. Ama sabır diyelim. Hem eşinin hatrı hem de kensinin iyi bir insan olmasından dolayı bu konuda sabretmeniz gerekiyor gibi. Şimdi siz eşinize çıtlatsanız o anne ve babasına git diyemez. Size karşı birazcephe alır. Onlar duysa gelin bizi istemiyor triplerine girerler...

Otomatik oda spreyi kullanın ortak alanlarda. Aslında herşeyin çözümü var yeterki sorun görmeyin. Bakın kalbimi felan da kırmaz diyorsunuz. Ama sizin tarafından yada oglu birşey derse onun kalbi kırılacak.

Siz de oğlunuz gelininizi bıktırmayıverin 3 gün kalıp gitmek çok mu zor iki taraf da memnun ayrılmış olur. Uzaktan gelen için de bir hafta normaldir. 20 gün eve çöreklenmek olur.

Otomatik oda spreyi kullanın ortak alanlarda. Aslında herşeyin çözümü var yeterki sorun görmeyin. Bakın kalbimi felan da kırmaz diyorsunuz. Ama sizin tarafından yada oglu birşey derse onun kalbi kırılacak.
Evet kvmin aksine gerçekten iyi kalpli biridir hatta konuyu açar açmaz vicdan yaptım. Ama 20 gün de çok fazla gerçekten insanı zorluyorlar bir süre sonra iyiliği falan gözünüz görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…