- Konu Sahibi gulbelalidir
-
İnsanız ya hani bizde o kadar yorgunluğun üstüne bide surat yicem o suratıyla g.tünü yer değiştiririm konu sahibi bağırmış sadece sabırlıymış gene :)Haklı olabilirsiniz de avazınızın çıktığı kadar bağırmak nedir!
Bu neyin kafası bacım merak ettim sen öyle yaparsın artıkEmek verip bu kadar bağıracaksa yapmasaydı daha iyi.
Aynısını eşimin kardeşi, sevgilisinin ailesi tanışmaya geldiğinde bana yapmaya kalktı. Millet aç kaldı neden az yemek koydunuz dedi. Dedim ulan masada o kadar börek meze arttı aç kalan onlardan yerdi. Niye yemediler dedim. Yemeklerde az değildi bizim ayı fazla yer. Bu erkekler bi bok bilmiyorBu arada kimse aç kalmadı hatta pilav arttı:) ben de anlamadım bu neyin kafasıydı
Kesinlikle kendilerine gore dusunuyorlar..Aynısını eşimin kardeşi, sevgilisinin ailesi tanışmaya geldiğinde bana yapmaya kalktı. Millet aç kaldı neden az yemek koydunuz dedi. Dedim ulan masada o kadar börek meze arttı aç kalan onlardan yerdi. Niye yemediler dedim. Yemeklerde az değildi bizim ayı fazla yer. Bu erkekler bi bok bilmiyor
Şu takdir edilmeli. İlk kez ölçek arttırıp yemek yapıyorsunuz 2 kişiden 10 kişiye ve kıvamını ayarlıyorsunuz. Yapamayan yapamaz. Eşiniz hiç mi anlamıyor, hiç mi idrak edemiyor? O kadar biliyorsa kendisi yapsaymış, hem elini sürme bir şeye, pişen yemekten bihaber ol hem de beğenme. Hiç de abartmıyorsunuz. Yaptıklarım teşekkürle karşılanmıyorsa, yapmam bir daha bu kadar basit. Size de aynı duruştan tavsiye ederim.Hayatımda ilk defa bu kadar kişiye yemek yaptım
İnsanız ya hani bizde o kadar yorgunluğun üstüne bide surat yicem o suratıyla g.tünü yer değiştiririm konu sahibi bağırmış sadece sabırlıymış gene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?