- 1 Eylül 2023
- 173
- 301
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Bence de çok ilginç, hiçbir şeyi bilmeyecek kadar ilgisiz davranıp sonra kendinde yorum yapma hakkı bulmak gerçekten ilginçcidden tuhaf ama yani...
1. ihtimal diyelim güzeldi ve yetti de herşey
eee eşiniz neyin kafasını yaşıyor?
2. ihtimal diyelim sofra böyle bir davet sofrası ihtişamında bol bol çeşit çeşit değildi (bazı ailelerde filan çok gösterişli masalar oluyor, malum) ya da sizin yemekleriniz süper lezzetli olmuyor (ki olabilir herkes mükemmel yapacak diye bir kural yok)
e insan eşinin elini lezzetini bilmez mi. demez mi şunu bunu yapalım. bir davet öncesi ortada ne var ne yok bakmaz mı. sen şunu yap ben de bunu yapayım gibi bir plan program olmaz mı. 2 taraf da çalışıyorken...alışverişi bile yapacağımız yemeğe göre yapıyoruz. siz tavuğu kendiniz düşündünüz, kendiniz aldınız ve kendiniz yaptınız, adam ortada yok buralarda, anca şimdi aklına çemkirmek geliyor.
ay sinir oldum.
Ben artık erkeklere karşı tavrımı belirledim. Benimki de azıtıyor bazen, arada bir içimden geçiriyorum şunu pişirdim götüreyim sevgilime diyorum. Sonra hemen uyanıyorum zıkkım yesin pis herif diyorum, götürmüyorum.Nankör ayol
Her şey çok güzel olmak zorunda da değil zaten. Bir teşekkür etmek, eline sağlık demek bu kadar zor olmamalı.Zaten öyle olacak. Bu arada misafirlerin hepsi memnun kaldı çok beğendiklerini söylediler tabi nezaketten de olabilir. Ama ben de özeleştiri yapacak olursam bence de iyiydi. Ama beğendiremedik beyfendiye
Aynısını söyledim. İnsan en azından biraz över de şevkimizi kırmaz, misafir isteğim artar en azından. Ama kafa yok. Bundan sonra kendi ilgilenir misafirleriyle. Zaten onun memleketindeyiz, benim gelenim gidenim yokHer şey çok güzel olmak zorunda da değil zaten. Bir teşekkür etmek, eline sağlık demek bu kadar zor olmamalı.
Benim eşim özellikle kendi ailesi, arkadaşlari gelip gittikten sonra çok över, güzel şeyler söyler, bunun da bir sonraki misafirler için bir taktik olduğunu sonradan anladım ama olsuneşinizde azıcık akılda yok yani. Hem yardım etmemiş, evdeki yemekten haberi yok gibi neden tavuk yaptın, kalan pilava yetmedi demiş. Tuhaf nereden baksam.
Minnettar olmasi gerekirdi. Sanirim kompleksleri var esinizin henuz olgunlasamamis.Kızlar selam. Beyimle ilk büyük kavgamızı ettik:) sebep; misafire yemek yetirememişim:) 2 gün önce onun akrabalarını yemeğe çağırdık, toplam 10 kişi. Hayatımda ilk defa bu kadar kişiye yemek yaptım. Ana yemek olarak sulu bir yemek ve tavuk şiş yapmıştım. Misafirler gittikten sonra eşime “kazasız belasız atlattık bence iyiydi” dedim. Bunu derken de açıkçası biraz övgü bekledim çünkü ne kadar emek verdiğimi gördü ve elini asla bir şeye sürmedi. Bunun üzerine suratıma ters ters bakıp “pilav yetmedi kimseye, niye tavuk yaptın” vs bir şeyler söyledi. Zaten misafirlerin yanında da surat asıyordu.O kadar zoruma gitti ki çıldırdım resmen. Bağırmaya başladım avazım çıktığı kadar (gerçekten delirdim) bir daha eve kimseyi davet etmeyeceğimi, artık yemeğini de kendisinin yapmasını söyledim. Asla hiçbir tepki vermedi en sinir olduğum şeyin bu olduğunu biliyor çünkü. 2 gündür yabancı evde. Bir eline sağlık, uğraştın ettin demek bu kadar zor olmamalı ya. Abartıyor muyum sizce?
daha yeni bin liraya yakın para verdim 1 kg kuşbaşı ete o da 4 kisiye yetti, zorlasak hadi 5 diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?