Misafire yemek yetmemiş

Sen al bacim ben almam. Cocugu da bir tek ben mitoz bolunerek yapmadim, kocamla ortak kararimiz.
Ben bir birey oldugum icin evde de iki birey olarak yasadigimiz icin sorumluluklarimizi ortak olarak bolusuyoruz biz. Size kolelik yasantinizda basarilar dilerim. Erkek yalakaliginin sonu hic bir zaman tatli bir yere baglanmaz.

Siz yemek yaparken eşiniz evde değil miydi, menü süpriz mi oldu?

Aynen 10 yaşlarına kadar brokolisinden tutun pırasasına kadar bütün sebzeleri yiyen oğlum artık hiçbirini ağzına sürmüyor.

Yemek etli değil, keyfine göre değilse aç kalmayı tercih ediyor. Çok garip .. Evlenirse nasıl karnını doyuracak bilmiyorum

Bir de demez mi hatunum çok güzel olsun yemek yapmasa da olur birlikte yaparız. Beyefendi daha bir yumurta kırmış değil

Tam dayaklık bir koca modeli. Yedi sülalesini yemeğe çağırmak gibi bir mecburiyetiniz olmadığı halde zahmet edip ugraşmışsınız o kadar. İnsan biraz minnet duyar. Size ders olsun bir daha da çağırmayın sülalesini. Alsın dışarda doyursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…