- 1 Eylül 2023
- 173
- 301
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Sinirlerim boşaldı o an, kendim de anlayamadımHaklı olabilirsiniz de avazınız çıktığı kadar bağırmak nedir!
Bu arada kimse aç kalmadı hatta pilav arttı:) ben de anlamadım bu neyin kafasıydıYetmediyse elini cebine atıp dışarıdan bir şeyler söyleseymiş de misafirlerini aç göndermeseymiş.
Daha bile fazlasını haketmiş. İnsanın emeğinin karşılığı bu mu ? Nazikçe bu ilkti ama bir dahakine fikir birliği yapalım, birazda çok yaparsan iyi olur demek yerinde homurdanıyorsa ve Karşınızdaki üslup bilmiyorsa, her şey mübah.Haklı olabilirsiniz de avazınızın çıktığı kadar bağırmak nedir!
Pilav artmıştı ve farkında mısın pilav arttı diyorum yok diyor millet ayıp olmasın diye yememişAy manyak insanlık hali hesaplayamamis olabilirsin, pilav yetmediyse ekmek yesinler o kadar da abartmaya gerek yok yani, emeğine saygısızlık ediyorsa gitsin dışardan söyleyip agirlasin misafirini
Yapmıyorum zatenO yorgunluğun üzerine söylediğine tepki vermeyecek insan evliya filan olur.
Bu son olsun bencede. Evde de yemek yapmayın zıkkım yesin...
Daha bile fazlasını haketmiş. İnsanın emeğinin karşılığı bu mu ? Nazikçe bu ilkti ama bir dahakine fikir birliği yapalım, birazda çok yaparsan iyi olur demek yerinde homurdanıyorsa ve Karşınızdaki üslup bilmiyorsa, her şey mübah.
Kafasında tabak kırmadığına dua etsin. 10 kişi için kadın tek başına o kadar hazırlık yapmış, insan olsaymışta iki işin ucundan tutsaymış.Haklı olabilirsiniz de avazınızın çıktığı kadar bağırmak nedir!
Of bu seviyeye erişsemİlk kez misafir agırlamışsınız ve övgü beklemişsiniz yani destek bence bunlar cok normal duygular. Muhtemelen o kadar cok bagırmanız hazırlık yaparkenli süreçteki kaygının ve eşinizden olumsuz eleştiri almanın hayal kırıklıgıyla olmus valla bana normal geldi ama bu olumsuz eleştiri olayı rutine binerse bagırmak yerine sakince geri lafı sokun derim. Eskiden eşimin her yorumuna surat asıp aglardım ne kadar safmışım şimdi haksız yaptıgı bir eleştiri olursa direkt onun dedigi şeyi çürütüyorum hatta bazen onu hafiften ezerekte, tavsiye ederim
İnan bana zamanla oluyor valla bak kendine güvenOf bu seviyeye erişsem
Emek verip, bir teşekkür görse bağırmazdı eminim.Emek verip bu kadar bağıracaksa yapmadaydı daha iyi.
He he ayıp olmasın diyeymis, lafını yemeyecekte bahaneye bakPilav artmıştı ve farkında mısın pilav arttı diyorum yok diyor millet ayıp olmasın diye yememişölür müşüm öldürür müsün
Emek verip, bir teşekkür görse bağırmazdı eminim.
Şey siz kocası olabilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?