Misafire yemek yetmemiş

Emek verip bu kadar bağıracaksa yapmasaydı daha iyi.
Siz de oğlunu savunan kayınvalide gibisiniz..

Evet, bağırmasaydı daha sakin konuşsaydı fakat eşi abartmamış mı üstelik pilav artmıştı diyor.

Bir de olabilir yani.. Yeni evli, ilk defa 10 kişilik misafir ağırlamış pilav gerçekten yetmemiş de olabilir. Böyle şeyleri erkeklerin görmemesi lazım..

Karısına teşekkür etmesini ben de istemem sonuç olarak misafir ikisinin misafiri ama mutlu olup karısının gönlünü hoş tutabilirdi..

Herkes normalde piremses ya bağırmasına şaşırıyoruz

Eve 10 kişi misafiri aynı anda Davet etmek bile Büyük iş. Ben evlenirken 6 kişilik masa aldırdım, yemek takımım da 6 kişilik. Aynı anda 4 kişiden fazla misafir çağırmamak için. 10 kişiden hizmet edip bir de azar işitirsem sizden büyük kavga çıkarırım eminim.

Maalesef bizimkiler aşiret

Nankorlukden baska bisey deyil bazi insanlara ne yapsaniz yaranamazsiniz hep siz suclu olursunuz ben oyle olunca artik hicbisey yapmamaya karar verdim sende oyle yap beceremiyorsam birdaha kimseyi cagirma de arayanada ben yettiremiyorum gelmeyin de net

Konu sahibinin, avazı çıktığı kadar bağırmasının doğru olmadığını söyledim diye hemen hakkımda yanlış bir hikaye yazmışsınız. Madem yaptığı doğru delirip bağırmaya devam edebilir.

1 kiloluk etin yarısı kemik olmuyo mu öyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…