- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Siz de oğlunu savunan kayınvalide gibisiniz..Emek verip bu kadar bağıracaksa yapmasaydı daha iyi.
Adam mı küsmüşZaten konu sahibinin haklı olduğunu yazdım, fakat avazı çıktığı kadar bağırması doğru değil. Haklı iken haksız duruma düşmüş. Adam iki gündür konuşmuyor. Muhtemelen kendisi barışmak zorunda kalacak
Herkes normalde piremses ya bağırmasına şaşırıyoruzSiz de oğlunu savunan kayınvalide gibisiniz..
Evet, bağırmasaydı daha sakin konuşsaydı fakat eşi abartmamış mı üstelik pilav artmıştı diyor.
Bir de olabilir yani.. Yeni evli, ilk defa 10 kişilik misafir ağırlamış pilav gerçekten yetmemiş de olabilir. Böyle şeyleri erkeklerin görmemesi lazım..
Karısına teşekkür etmesini ben de istemem sonuç olarak misafir ikisinin misafiri ama mutlu olup karısının gönlünü hoş tutabilirdi..
Başımıza ne geliyorsa şu erkekleri prenses sanan kadınlar yüzünden geliyor.Herkes normalde piremses ya bağırmasına şaşırıyoruz
Adam mı küsmüşkısa fıkra mı ne bu anlamadim ben
Maalesef bizimkiler aşiretEve 10 kişi misafiri aynı anda Davet etmek bile Büyük iş. Ben evlenirken 6 kişilik masa aldırdım, yemek takımım da 6 kişilik. Aynı anda 4 kişiden fazla misafir çağırmamak için. 10 kişiden hizmet edip bir de azar işitirsem sizden büyük kavga çıkarırım eminim.
İkimiz de küstük kız yüzüne bakar mıyımEvet . Konu sahibi çok yüksek sesle bağırdığı için adam iki gündür konuşmuyormuş.
Her konuda kolaylıklar dilerim size o zaman. Bildiğim kadarıyla böyle ailelerde kadına hizmet makinesi gözüyle bakılıyor zaten. İstisnalar vardır umarım.Maalesef bizimkiler aşiret
Çok hassas kulakları var herhaldeEvet . Konu sahibi çok yüksek sesle bağırdığı için adam iki gündür konuşmuyormuş.
Nankorlukden baska bisey deyil bazi insanlara ne yapsaniz yaranamazsiniz hep siz suclu olursunuz ben oyle olunca artik hicbisey yapmamaya karar verdim sende oyle yap beceremiyorsam birdaha kimseyi cagirma de arayanada ben yettiremiyorum gelmeyin de netKızlar selam. Beyimle ilk büyük kavgamızı ettik:) sebep; misafire yemek yetirememişim:) 2 gün önce onun akrabalarını yemeğe çağırdık, toplam 10 kişi. Hayatımda ilk defa bu kadar kişiye yemek yaptım. Ana yemek olarak sulu bir yemek ve tavuk şiş yapmıştım. Misafirler gittikten sonra eşime “kazasız belasız atlattık bence iyiydi” dedim. Bunu derken de açıkçası biraz övgü bekledim çünkü ne kadar emek verdiğimi gördü ve elini asla bir şeye sürmedi. Bunun üzerine suratıma ters ters bakıp “pilav yetmedi kimseye, niye tavuk yaptın” vs bir şeyler söyledi. Zaten misafirlerin yanında da surat asıyordu.O kadar zoruma gitti ki çıldırdım resmen. Bağırmaya başladım avazım çıktığı kadar (gerçekten delirdim) bir daha eve kimseyi davet etmeyeceğimi, artık yemeğini de kendisinin yapmasını söyledim. Asla hiçbir tepki vermedi en sinir olduğum şeyin bu olduğunu biliyor çünkü. 2 gündür yabancı evde. Bir eline sağlık, uğraştın ettin demek bu kadar zor olmamalı ya. Abartıyor muyum sizce?
Yok durum pek bizlerin bildiği gibi değil burada, benimki ayu sadeceHer konuda kolaylıklar dilerim size o zaman. Bildiğim kadarıyla böyle ailelerde kadına hizmet makinesi gözüyle bakılıyor zaten. İstisnalar vardır umarım.
Siz de oğlunu savunan kayınvalide gibisiniz..
Evet, bağırmasaydı daha sakin konuşsaydı fakat eşi abartmamış mı üstelik pilav artmıştı diyor.
Bir de olabilir yani.. Yeni evli, ilk defa 10 kişilik misafir ağırlamış pilav gerçekten yetmemiş de olabilir. Böyle şeyleri erkeklerin görmemesi lazım..
Karısına teşekkür etmesini ben de istemem sonuç olarak misafir ikisinin misafiri ama mutlu olup karısının gönlünü hoş tutabilirdi..
Sinirlerim boşaldı o an, kendim de anlayamadım
Kız barışın.İkimiz de küstük kız yüzüne bakar mıyım
Kız yemek için bu kadar küslük fazla barışın.İkimiz de küstük kız yüzüne bakar mıyım
1 kiloluk etin yarısı kemik olmuyo mu öyle deKonu sahibinden bağımsız okuyan arkadaşlara bu konuda fikir olsun diye yazıyorum bunu.
Dana gerdan bu konuda efsane seçim oluyor. Migrosta sık sık indirime giriyor 429'dan aldım kilosunu en son 2 hafta önce.
10 kişiye 10 parça 2900 gr gelmişti. (iftar için fazla büyüktü porsiyon)
Kemikli diye endişe etmeye de gerek yok ocağa koy, tereyağını ve 1 çay bardağı suyu ekle, en kısığa koy mum alevi gibi 5 6 saat sonra ocaktan al tuz kekik at yemeği. Tencereden alırken kemiği düşüyor kendisinin.
Okuyanların aklında olsun, hem güzel hem kırmızı ete göre uygun fiyatlı bir seçim oluyor.
Kocasına vekaleten bxbxbBu neyin kafası bacım merak ettim sen öyle yaparsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?