Misafir ağırlama

Terbiyesizleşen haddini aşan sensin.Orda zaten belirtmiştim ama anlamıyorsun galiba. Karşı taraf mesaj atıyor şu işlerini halletme beraber yaparız diye kardeşimde hem bir şeyler yaparlar hemde sohbetti yemekti diye vakit geçiririz diye düşünüyor.Başkasını kullanmak istese kardeşim onlara kalmaya gittiğinde yardımcı olmazdı. Kardeşim bu yorumları görüyor umarım hamile bedduası almazsınız

zaten çok nadir kalma durumu oluyor. Ama asıl olay hamile diye yardım etmek için kendini davet ettirip hiçbir şey yapmayıp daha çok yük olması konu bu
Tamam işte, kadının kumaşını öğrenmiş,
bundan sonra da hala görüşelim diyorlarsa, kardesiniz gittiklerinde otursun, hamile haliyle kalkıp iş yapmasın.

Ben ilk yorumumda da belirttim. Tabiki misafir yapmak zorunda değil ama hamile birisini gördükten sonra yardımcı olmuyorsanız eğer bu yanlış olan

Yakın arkadaşın olur, başka yardım edecek insan yoktur bir ihtimal kabul edersin. Onun dışında başkasına iş yaptırmak dünyanın en saçma şeyi.

Niye beddua?? Başkasını kullanmasın, kendini de kullandirtmasin, "aklını kullansin"

Yakın arkadaşın olur, başka yardım edecek insan yoktur bir ihtimal kabul edersin. Onun dışında başkasına iş yaptırmak dünyanın en saçma şeyi.
zaten normalde yaptırmaz vakit geçirmek anlamında o şekilde düşündü

Peki bi şey sorucam, kadını gömüp duruyorsunuz, eniştenizin arkadaşı yardım etti mi hiç? Yoksa o errrrrkek diye fasülyeden mi?

Çok korktum. Etsin beddua da bakalım dönüp dolaşıp kendisini bulacak mı diye test edelim

Kudra 3 doğum yaptım kimseyi yardıma cagirmadim, eşimle hallettim herşeyi.İnsanlik diye diye karnımda bebeğin varken kimseye yaranma cici olma derdine düşmedim.Arada kv görümce geldi birer bardak çay içip gönül alıp gittiler.Karşılıklı sınırlar gecilmedi.Haa riskli gebeligim olsa muhakkak destek olurlardı ama hiç ihtiyacım olmadı

Ben ilk yorumumda da belirttim. Tabiki misafir yapmak zorunda değil ama hamile birisini gördükten sonra yardımcı olmuyorsanız eğer bu yanlış olan
Kabul etmeyecek annemmm kabul etmeyecek kusummm. Bak uc gun sonra bebek sevelim diye misafircilik yapacaklar bu sefer “bebekli kadina yardimci olmadi” diyeceksin. Yapman guzuuum. Ben de 7,5 aylik hamileyim eşim şmdi gelsin desin “iş yerinden ahmetle karisi yarin yemege gelecek” derim ki dışarda görüşelim hiç enerjim yok.

Vakit geçirmek için birilerine iş yaptırmasına gerek yok. Madem vakit geçirmek istiyor o insanla evinde ağırlar zorlanacaksa dışarda ağırlar sohbet muhabbet eder olur biter.
Yaa tamam Allah aşkına sen sus senin düşünce yapına katlanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…