Kendi arkadasini agirlarken totosu kalktı diye madalya takacaklarEtmesin? Çok basit değil mi? Belim ağrıyor ağrım var sancım var dışarıdan mı söylesek bugün desinler geçsinler. Ayrıca misafir eniştenizin misafiri, onun da mutfağa giriyor olması Allah razı olsunluk bi durum değil
Kızlar benim ikizim var evli ve 7 aylık hamile. Eniştemin iş yerinden arkadaşı karısıyla beraber arada sırada birbirlerinde kalıyorlar.Eniştemin arkadaşının karısı ikizimin evindeyken hiçbir şekilde elini hiçbir şeye sürmüyor hamile haliyle bütün işleri kardeşim yapmak zorunda kalıyor. Hatta eniştem ikizimin çok yorulduğunu anladığı için Allah razı olsun o da yardımcı oluyor. Onun yorulduğunu görmesine rağmen hiçbir şekilde bir işin ucundan tutmuyor. Fakat ikizim onlara gidince hamile haliyle yardımcı oluyor ve ben ona söylüyorum yapma, hamile halinle sana acımayan bir insana yardım etme.Evet misafirlikte illa iş yapma zorunluluğumuz yok ama kadının hamile olduğunu bildiğin halde bunu yapmak acımasızlık ve kadın ikizime kendini davet ettirirken iş konusunda yardımcı olmak istediğini söyledi.Yani güya kardeşime iş konusunda yardımcı olmak için kendini davet ettirmiş.Ben şahsen böyle bir insanı evime misafir olarak davet etmem sadece dışarda buluşurum ya da aynı şekilde bende onun evinde bir iş yapmazdım.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ikizime burdan güzel yorumlarını ve düşüneceklerinizi iletebilir misiniz
Erkolara helal olsun ya masaya bi tabak koydular diye bile takdir ediliyorlar, mükemmelKendi arkadasini agirlarken totosu kalktı diye madalya takacaklar
şöyle söyleyeyim yatıya kaldıkları gün işten geldiler öyle geçtiler ikizimin evine.Zaten bundan dolayı da eniştem sadece kalan işlerde yardımcı olabildi normalde işlerde süpürüp silme olsun o konularda ya da mutfakta yardımcı oluyor.Etmesin? Çok basit değil mi? Belim ağrıyor ağrım var sancım var dışarıdan mı söylesek bugün desinler geçsinler. Ayrıca misafir eniştenizin misafiri, onun da mutfağa giriyor olması Allah razı olsunluk bi durum değil
Aynı yerde yatılı kalma ne yaa arkadaş bir de. Bir defa uygun da değil. Elin herifi niye benim evde yatsın durduk yere. Sizin ikiz saf mı o da gidince yapmasınm kadın yardım istemiyorsa özellikle geldiğinde de yapmayabilir. Sevmiyordur başkasının mutfagında durmayı. Yedi aylık ikize hamile hangi insan yatılı misafir alır durduk yere onu hiç anlamadım. Ve enişte iki tabak koydu diye neden bu kadar övgü alıyor. 7 aylık ikiz diyorsunuz enistenizin yemek temizlik her işi yapması kardeşinizin dinlenmesi lazım. Bebekler gelince de eşinizin yarı yarıya iş ve bebek bakımını da üstlenmesi gerekiyorKızlar benim ikizim var evli ve 7 aylık hamile. Eniştemin iş yerinden arkadaşı karısıyla beraber arada sırada birbirlerinde kalıyorlar.Eniştemin arkadaşının karısı ikizimin evindeyken hiçbir şekilde elini hiçbir şeye sürmüyor hamile haliyle bütün işleri kardeşim yapmak zorunda kalıyor. Hatta eniştem ikizimin çok yorulduğunu anladığı için Allah razı olsun o da yardımcı oluyor. Onun yorulduğunu görmesine rağmen hiçbir şekilde bir işin ucundan tutmuyor. Fakat ikizim onlara gidince hamile haliyle yardımcı oluyor ve ben ona söylüyorum yapma, hamile halinle sana acımayan bir insana yardım etme.Evet misafirlikte illa iş yapma zorunluluğumuz yok ama kadının hamile olduğunu bildiğin halde bunu yapmak acımasızlık ve kadın ikizime kendini davet ettirirken iş konusunda yardımcı olmak istediğini söyledi.Yani güya kardeşime iş konusunda yardımcı olmak için kendini davet ettirmiş.Ben şahsen böyle bir insanı evime misafir olarak davet etmem sadece dışarda buluşurum ya da aynı şekilde bende onun evinde bir iş yapmazdım.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ikizime burdan güzel yorumlarını ve düşüneceklerinizi iletebilir misiniz