Kime söylüyorsunuz bunuKendi arkadasini agirlarken totosu kalktı diye madalya takacaklar
Kesinlikle katılıyorum. Bir misafirliğe giderken çat kapı gidemezsin belki ailenle vakit geçirmek istiyorsun belki de o gün misafir ağırlamak istemiyorsun.Çat kapı gelmeleri çok yanlış ama siz doğru olanı yapmışsınız.Sizi tebrik ediyorum.Allahım çocuğunuzla beraber sağlıklı ömürler geçirmenizi nasip eylesin.Gebeyken 38. Haftada bana sehir disindan esimin arkadaslari geldi 3 cocuklariyla. Esimi geliyoruz diye aradiktan 40 dkka sonra kapidalardi. Yani planlarini yapmis bize sadece bildirmislerdi.. Cocuklar dogum icin temizlenen evin icine etti. Misafirler hazir sofraya oturup biz masayi toplarken coxuklarinin kudurukluklarini gulerek izlediler. Onlar gidince yeniden ev temizlettim. Bi kac gun icinde dogurdum zaten. Hala bizi israrla kendi sehirlerine davet ediyolar. Gitmedim gitmem. Neden? Yuz bulup grlemesinler diye. Kardesiniz boyle davrandikca tepesinden inmezler. Bazi insanlar kendisi kasiniyo malesef. Bi hata 2 kez tekrarlanmaz
Evet kesinlikleişte yardıma gittiğinde mesela minimum iş olmalı ki ikizin yatsın sen işleri yap, sonra oturun sohbet edin. Haldur huldur misafir temizliği, hazırlığına hiç gerek yok. Hizmet bekleyen insanları ağırlaması epey zor oluyor
Konu sahibi anlamadığınız şu bunlar zaten daha önce de arada gitmeli kalmalı , yatmalı davet ediyorlarmış birbirlerini ikiziniz bu kadını daha ilk gördüğünde çözmüş olması gerekirdi kadınla dün tanışmış bugün kendini davet ettirmiş değil, öncesinde de bu kadının falsolari varmış.İkizinize söyleyin hayata böyle gözü kapalı,insanlik diye diye devam ederse daha çok kullanılır doğumdan sonra anasından emdiği süt burnundan gelir.......İlk mesajımda da belirttiğim gibi kadın zaten yardım edeceğini söyledi
eniştenizeKime söylüyorsunuz bunu
Bende şunu söylüyorum bu durum sık yaşanan bir şey değil zaten ama kardeşim onlarda iş konusunda yardımcı oldu o da yardım eder diye düşündü ama yapmadığını gördü daha da böyle bir şey yapacağını düşünmüyorumKonu sahibi anlamadığınız şu bunlar zaten daha önce de arada gitmeli kalmalı , yatmalı davet ediyorlarmış birbirlerini ikiziniz bu kadını daha ilk gördüğünde çözmüş olması gerekirdi kadınla dün tanışmış bugün kendini davet ettirmiş değil, öncesinde de bu kadının falsolari varmış.İkizinize söyleyin hayata böyle gözü kapalı,insanlik diye diye devam ederse daha çok kullanılır doğumdan sonra anasından emdiği süt burnundan gelir.......
Kadına iş yaptırma hevesiyle davet etmiş zaten. İş yapma vaadi olmasa kabul etmezdi. Öyle pembe gözlüklü bir tip değil bence ikiz kardeş.Konu sahibi anlamadığınız şu bunlar zaten daha önce de arada gitmeli kalmalı , yatmalı davet ediyorlarmış birbirlerini ikiziniz bu kadını daha ilk gördüğünde çözmüş olması gerekirdi kadınla dün tanışmış bugün kendini davet ettirmiş değil, öncesinde de bu kadının falsolari varmış.İkizinize söyleyin hayata böyle gözü kapalı,insanlik diye diye devam ederse daha çok kullanılır doğumdan sonra anasından emdiği süt burnundan gelir.......
Eşi ediyormuş ya.Misafir yardım etmiyor diye eleştirmedim. Orda da belirttiğim gibi normalde misafir yardım etmek zorunda değil ama sana yardım edene sende yardım edersin.Orada özellikle belirttiğim şey hamile kadına yardım etmemesi.Kusura bakmayın bunu içinizde yapan var ise hamile birine yardım etmediği sürece misafirliğe gitmesin. Hamile kadına yük olmayı kimse istemez. Eğer yardımcı olmayacaksınız hamile birine misafirliğe gitmeyin
Bu yorumları hamile kardeşimde görüyor lütfen hamile olduğunu düşünerek biraz daha kibar düşüncelerinizi belirtinsenin ikizin enayi olduktan sonra ese dosta da ezdirir kendini lohusayken kvye de hizmet eder. bosver. aklj yok mu, kendi evinde nasil kimse yardim etmiyorsa o da onlarin evinde etmesin. ya da bulusmasin kimsede yatili kalmasin.
Kardesiniz de hemen paldır küldür size yetiştirdi. Nefret ediyorum böyle insanlardan ama çoğu insan böyle ne yaparsınBende şunu söylüyorum bu durum sık yaşanan bir şey değil zaten ama kardeşim onlarda iş konusunda yardımcı oldu o da yardım eder diye düşündü ama yapmadığını gördü daha da böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum
Allah razı mı olsun? Evin sahibi kardeşiniz ve eşi, misafir yardım etmiyor diye kötü ama enişte kendi evinde misafir ağırlayınca aferin mi?Hatta eniştem ikizimin çok yorulduğunu anladığı için Allah razı olsun o da yardımcı oluyor.
Çok terbiyesizsin.Terbiyesiz olduğunuz kadar da yazılanı net anlamıyorsun. Kardeşim iş yapsın diye çağırmadı karşı taraf bunu söyleyerek kendini davet ettirdi.Kardeşim ben gittiğimde bile bana iş yapma ben seni onun için çağırmıyorum der.Gerçekten çok kötüsünüz.Kadına iş yaptırma hevesiyle davet etmiş zaten. İş yapma vaadi olmasa kabul etmezdi. Öyle pembe gözlüklü bir tip değil bence ikiz kardeş.
Vallahi 7 aylık hamile olsam ne birini işimi yapsın diye yatıya çağırırım ne de yemeğe giderim ayağımı uzata uzata yatarim ki zamanında yaptım çokta iyi oldu.Bebekle beraber uykusuz geceler başlıyor.Kimsenin gönlünü edemem.....Kadına iş yaptırma hevesiyle davet etmiş zaten. İş yapma vaadi olmasa kabul etmezdi. Öyle pembe gözlüklü bir tip değil bence ikiz kardeş.
Eee yuh ama ben ikiziyim ikizi bana anlatacak tabi kime anlatacak.Kardesiniz de hemen paldır küldür size yetiştirdi. Nefret ediyorum böyle insanlardan ama çoğu insan böyle ne yaparsın
Arkadaşım kendin söyledin yardım edecek diye kabul etti diye. Biz uydurmuyoruz. Hayır yardıma ihtiyacım yok deyip reddedebilirdi. Ama etmedi, niye? Çünkü kadına iş yaptırma hevesindeydi.Çok terbiyesizsin.Terbiyesiz olduğunuz kadar da yazılanı net anlamıyorsun. Kardeşim iş yapsın diye çağırmadı karşı taraf bunu söyleyerek kendini davet ettirdi.Kardeşim ben gittiğimde bile bana iş yapma ben seni onun için çağırmıyorum der.Gerçekten çok kötüsünüz.
Bakın tekrar söylüyorum karşı taraf o vaadle geleceğini söyledi. Kardeşim ben onlarda kaldığımda bile bana iş yapma ben seni onun için çağırmadım diyor.Vallahi 7 aylık hamile olsam ne birini işimi yapsın diye yatıya çağırırım ne de yemeğe giderim ayağımı uzata uzata yatarim ki zamanında yaptım çokta iyi oldu.Bebekle beraber uykusuz geceler başlıyor.Kimsenin gönlünü edemem.....
Siz yazmışsınız ama "gelir yardım ederim,sana destek olurum" demiş kardeşiniz kabul etmiş .Ne iş isterim ne misafir,bünyem kaldırmıyor dese o kadın gelmeyecekti.....Çok terbiyesizsin.Terbiyesiz olduğunuz kadar da yazılanı net anlamıyorsun. Kardeşim iş yapsın diye çağırmadı karşı taraf bunu söyleyerek kendini davet ettirdi.Kardeşim ben gittiğimde bile bana iş yapma ben seni onun için çağırmıyorum der.Gerçekten çok kötüsünüz.
Anlamayan sizsiniz eşimin arkadaşının karısı sana yardıma geliyorum,diye yatıya gelmek istese KABUL ETMEMBakın tekrar söylüyorum karşı taraf o vaadle geleceğini söyledi. Kardeşim ben onlarda kaldığımda bile bana iş yapma ben seni onun için çağırmadım diyor.