Misafir ağırlama

Hayır o yapmadı ama o da normalde eşine yardım eden birisi diye biliyorum
Bu vaad ettiği yardım işleri neydi kadının? Sofra kaldırmak falan değil belli ki yardım edeceğim dediği işler neydi?

Kimseye anlatmicak??
Hani dedikodu cekistirme kınama ayıp ortaya dökme yanlış davranışlar ya
Günahsa günahımıza ortak olma sen sonuçta bu kulüpteysen böyle şeylere şahit oluyorsun. Şahit olmak istemiyorsan yorum yapma eleştirme. Kötü eleştirmek sana göre normal galiba

Yo ben öyle bir şey demedim. Başka biriyle karıştırıyor olabilirsin. Ben enayi olduğunu değil uyanık olduğunu düşünüyorum hamile kadının
Kadını kullanmaya çalışırken kendini kullandırdı diyorsun şaka gibisin

Günahsa günahımıza ortak olma sen sonuçta bu kulüpteysen böyle şeylere şahit oluyorsun. Şahit olmak istemiyorsan yorum yapma eleştirme. Kötü eleştirmek sana göre normal galiba
Kötü eleştirmiyorum ki Ama kardeşinize söyleyin kötü bir arkadaş. Arkadaş arkadaşını kimseye kötülemez

Tamam teyze hahahaha
Güzelim bu teyze mevzusu buralarda çok kullanılıyor da umursamıyoruz biz. Boşuna uğraşma geçmiyor bize teyze meyze. Hakaret mi sanıyorsunuz, üzülecez mi sanıyorsunuz anlamıyorum valla.

Ayrıca buraların teyzesi bibi’dir, tahtına göz dikmeyeyim şimdi.

Bibi banli yeni teyze sen oldun. Hayirli olsun

Şunu da hiç anlamadım, eğer misafiri misafir olarak çağırdıysak neden ev sahibine yardım etmesini bekliyoruz?

Eve gelen misafir çocuksuz evde neye yardım edebilir? Çocuk olunca ev dağılır toplanır o ayrı. Ama evde 4 kişilermiş, 4 tane yetişkin ne kadar evi dağıtıp "ay ama yardım etmedi" konusuna geliniyor. Her lokma için ayrı çatal mı kullanılmış, her lokma için ayrı çatal mı önlerine koyulmuş. Çok ilginç gerçekten.

Riskli gebelik değilse öyle aman aman yardıma gerek olmuyor zaten. Ev temizliğine falan da bir yardımcı tutulur geçilir. Kimseye muhtaç olmaya gerek yok.

Ay çok afedersiniz iki lafınızdan biri hamile kadın hamile olunca tam olarak ne oluyor?
Sizi bilmiyorum ama ben hamile kadınlarla konuşurken kırıcı olmamaya çalışıyorum. Hamile sonuçta daha farklı düşünüyor hormonları değişiyor daha hassas oluyorlar dikkat ediyorum böyle şeylere ne kadar kötüsünüz ya

Ablam bana göre bu incelik ben birinin evinde yapıyorsam ondan da beklerim

Aşk olsun asıl siz kötüsünüz önünüze gelene laf edip sonra siz kötüsünüz yok öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…