Merhaba hanımlar, yine bir soruyla geldim size. En son açtığım konuyu buraya ekleyemedim ama konuyu bilenler vardır.
Son gelişmeleri yazacağım. Biliyorsunuz eşimin erkek kardeşi kız arkadaşıyla gelecekti sonra ben her şeyi konuşacağım diye gelmediler. Olay en son bu şekilde kaldı.
Dün akşam kayınvalidemin kız kardeşi, kayınvalidemin evinde bu kızla hikaye paylaştı. Demek ki kız ve annesi hala buradalar. Kayınvalidemin yakınlarından birkaç kişi bu kızı takip etmeye başladılar. Demek ki topluca bir görüşme tanışma olmuş. Şimdi şöyle bir durum var. Benim kayınvalidemin akrabalarıyla günüm vardı. Bu güne neden gidiyorsun diyenler var ama yine söyleyeyim ben hepsiyle çok iyi anlaşıyorum. Eşimin yaşıtım kuzenleri var, teyzeleri vs hepsi bana iyi davranıyorlar. Güne de beni onlar davet etmişti birlikte gün yapalım diye. Ben zaten normalde de onlarla görüşüyordum. Neyse bu haftaki gün kayınvalidemde olacak. Eğer kız ve annesi hala buradaysa güne davet edilebilirler. Kayınvalidemin evinde olacak çünkü. Ben bu durumda ne yapayım?
Günden tamamen çık diyenler olacaktır. Zaten son 3 kişi kaldı. Gerekirse güne devam etmem. Ama en azından şu an devam ediyor ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Psikoloğa yazdım bugün için seans ayarlamak istedim ama boşluğu yoktu.
Ben eğer onlar gelecekse güne gitmeli miyim? Gitmezsem çok mu kompleksli davranmış olurum? Gidersem nasıl davranmalıyım?
Bu arada sabah oğlumu kayınvalideme bıraktım işe giderken. Kayınvalidemin yüzü asıktı benimle pek muhattap olmadı ben de ilgilenmedim. Kapıdan oğlumu bırakıp döndüm. Demek ki bu konu nedeniyle bana tavırlı. Ama ben yine de bu konuda artık kompleksli ve alıngan değil olması gerektiği gibi davranmak istiyorum. Çünkü kayınvalideme sen bana surat astın ben de güne gelmiyorum mu diyeyim? Yoo asmadım diyip beni alıngan konuluna düşürecek. Ben daha cool davranmak istiyorum. Lütfen karşı tarafın cehaletini göz önünde bulundurarak yazalım onların anlayacağı dilde davranmak istiyorum.
Bu olayı psikoloğum ve sizin desteğinizle en doğru şekilde atlatmaya çalışıyorum. Lütfen beni üzecek şeyler yazmayın olur mu