Ama Uludağ çok güzel
En sevdiğim şey çam ağaçlı dağlar off efsaneydi.
Burada yağınca sonraki günler don oluyor hava eksiye düşüyor o yüzden sadece izlemesi güzel
Bursa da kar da yağsa yağmur da gün içinde mutlaka güneş yüzünü gösterirdi çok sevmiştim Bursa nın iklimini

Naptınız kedicik geldı mi merak ettim
Selamlar dün yazacaktim özel mesajlara kapaliydiniz sanırım. Kızım geldi dün akşam hala etkisi geçmemişti anestezinin yürümekte felan zorlaniyodu ama asla yatmadı mama saati gelene kadar mamayı yedi uyudu bugün de top oynuyodu sabah biraz tedirginlik var ama yanına yaklaştığımızda tedirgin oluyo . Dün tıraş felan da etmişler baya zorlanmistir . Ama atlatacak tabi ki çok naif zaten pamuk gibi olacak kızım

Ya çok sevindim
Benım kızımdan daha kolay atlatmış

Tıraş ediyorlar evet
Sargılı mı peki
O sargı çıkınca çok daha kolay oluyor

Dikiş yeri öyle kocaman olmuyor ben korkmuştum o sargının büyüklüğü yüzünden
Tekrar oraya gideceğim dıye tedirgin oluyordur

Bir süre küsmüştü benımki de
Yanımda yatardı yatmadı
Ama hersey onları iyiliği için

Çok çok geçmiş olsun tüyü kadar ömrü olsun
Öpüyorum onu güzel yanaklarından

Çok çok teşekkür ederim yok sargı yapmamışlar dikis yeri şişmiş ama veteriner şişkinlik olabilir doğal dedi. Bide boyunluk takmışlar nasıl tatlı görünüyo . Akşam geldiginde tisliyodu bana bugün daha iyi çok şükür

Eklentiler

• IMG_20231009_194347.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20231009_194304.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 58
Oy kıyamam yerim onu çok tatlı
Çok geçmiş olsun

B
Günaydın
Eylülün öğretmeni hasta olmuş 2 gün daha evdeyiz o yüzden geç uyandım
Yeni kahvaltı yaptık
Hastalık sezonu açıldı afiyet olsun canım bizde kahvaltı yaptık. Bugün çamaşır işlerim var bide balkonu yıkarım. Camlar çok kötü oldu yağmur yağacak mı acaba silmeme bahanem olsa

B
Hastalık sezonu açıldı afiyet olsun canım bizde kahvaltı yaptık. Bugün çamaşır işlerim var bide balkonu yıkarım. Camlar çok kötü oldu yağmur yağacak mı acaba silmeme bahanem olsa

Kolay gelsin
Yağacak gibi mi yağmur
Keşke yağsa

Benimde ufak tefek işlerim var birazdan başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…