Gitmeden söylediler ilaç 250 liraymis. Kısırlaştırma için 2500 dediler . 3 bin felan isterler tırnaklarını keseriz dişlerini felan muayene ederiz dedi.Ne kadar olmuş ameliyat fiyatları
Dişilerde daha pahalıydı
Ekstra gıdınce boyunluk fiyatı ilaç fiyatı da istiyorlar
Bana ameliyattan sonra söylemişlerdiGitmeden söylediler ilaç 250 liraymis. Kısırlaştırma için 2500 dediler . 3 bin felan isterler tırnaklarını keseriz dişlerini felan muayene ederiz dedi.
Burdayım canım havalardan herhalde hiç yazasım yokKızlar kızımı bugün bıraktık. Cumartesi günü tam geçmemiş kızgınlığı bugün götürdük geldik şimdi eve akşam alicaz 7 gibi. Bişey yememesi gerekiyodu çok obur sabah ne kadar ağladı mama diye etrafımda gezindi durdu ama çok rahat edecek artık
Bugün genel temizlik yaparım çok kötü durumda ev
Kmsl Hnd yok bayadir yazmiyo merak ettim
Bana ameliyattan sonra söylemişlerdiönce söylemeleri çok güzel
Çok rahat edecek güzel kıziştahları da açılıyor
Kiiz korkuttun beni ama yapma öyle selam felan ver arada yazasin olmazsaBurdayım canım havalardan herhalde hiç yazasım yok
Tamam canımKiiz korkuttun beni ama yapma öyle selam felan ver arada yazasin olmazsa
Eline sağlıkMinimal yaşamsal faaliyetlerde bugün;
Mutfakta 4 çekmece temizlenip elden geçti
İlaçlar elden geçti
Makyaj malzemeleri elden geçti
Elenenler; 1 ilaç, 1 ruj, 1 güneş kremi
Geçmiş olsun cabucak iyileşir inşallahKızlar kızımı bugün bıraktık. Cumartesi günü tam geçmemiş kızgınlığı bugün götürdük geldik şimdi eve akşam alicaz 7 gibi. Bişey yememesi gerekiyodu çok obur sabah ne kadar ağladı mama diye etrafımda gezindi durdu ama çok rahat edecek artık
Bugün genel temizlik yaparım çok kötü durumda ev
Kmsl Hnd yok bayadir yazmiyo merak ettim
Biz akşamları kombiyi açıyoruzBurda 30 derece hâlâ biraz daha var vakit
Biz de öyle hala şort tişörtle geziyorumGerçekten mi bende camlari açıp yattım bugün
Hafta sonu daha çok sıcaktı bugün biraz esiyoBiz de öyle hala şort tişörtle geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?