Tamam canım yüz için olan güneş kremi bulasmisti o çıktı ama oğluma sürerken üstume bulasmisti onun kremi bulaşan kıyafetler kaldı öyleÇözüm bulursak birbirimize haber verelim
Kollarıma sürerken bulaşmış benimde kol uçları hep sarı kalmışTamam canım yüz için olan güneş kremi bulasmisti o çıktı ama oğluma sürerken üstume bulasmisti onun kremi bulaşan kıyafetler kaldı öyle
Deme öyle çıkar belkiCikmazsa evde giyeriz artık
Güçlü durÇok teşekkür ederim. Hepinizin sıcaklığını hissettim.
Atlatacağım.
Ben pek konuşmuyorum artık evde. Ödev konusunu ben sormuyorum. eşime atıyorum ne ödev varsa.
Sabah kızımın kahvaltısını o hazırlıyor. Ben uykudan kaldırıp, giydirip, saçını topluyorum.
Onun dışında evde yapmam gerekenleri yapıyorum ve kız uyuyunca dizi izliyorum.
Beni evde iletişim kurmaktan soğuttular.
Bilmiyorum sonu ne olur... Zamana bıraktım.
Biraz mesafe biraz üstündeki yükü bırakmak sana da size de iyi gelecek bence de.Çok teşekkür ederim. Hepinizin sıcaklığını hissettim.
Atlatacağım.
Ben pek konuşmuyorum artık evde. Ödev konusunu ben sormuyorum. eşime atıyorum ne ödev varsa.
Sabah kızımın kahvaltısını o hazırlıyor. Ben uykudan kaldırıp, giydirip, saçını topluyorum.
Onun dışında evde yapmam gerekenleri yapıyorum ve kız uyuyunca dizi izliyorum.
Beni evde iletişim kurmaktan soğuttular.
Bilmiyorum sonu ne olur... Zamana bıraktım.
Eline sağlık maşallahKızlar bugün hamarat günümdeyim turşu yaptım 2 kilo kornişon azıcık da lahana. Bu ikinci denemem ilki hüsran olmuştu yumuşamıştıbu sefer de tutmazsa başlarım turşusuna ama umutluyum bu sefer
Akşam yemeğine tavuk taco yaptım çok güzel oldu ev halkı sevdi tavsiye ederim
Teşekkür ederimEline sağlık maşallah
Süpersin daha ne olsunTeşekkür ederimhalılar geldi alt katı süpürüp sildim salona ve girişe halıları serdim. Mutfağa halı alacağız daha orası boş. Üst katı da yarın inşallah, bence bir kahveyi hakkettim
Ben de 4 mevsim alacağım, geçen sene halısızdıSüpersin daha ne olsun
Benimde mutfakta halım yok bir kere serdim garip hissettim kaldırdım geri
Kilim gibi birsey alacağım sanırım.
Ellerine sağlık canım kornisonu sıcak suyla yapsaydın çıtır çıtır oluyo öyleKızlar bugün hamarat günümdeyim turşu yaptım 2 kilo kornişon azıcık da lahana. Bu ikinci denemem ilki hüsran olmuştu yumuşamıştıbu sefer de tutmazsa başlarım turşusuna ama umutluyum bu sefer
Akşam yemeğine tavuk taco yaptım çok güzel oldu ev halkı sevdi tavsiye ederim
Öyle yapmak istedim ama yapamadım bu seferEllerine sağlık canım kornisonu sıcak suyla yapsaydın çıtır çıtır oluyo öyle
Kolayca atlatır insallahKızlar kızımı bugün bıraktık. Cumartesi günü tam geçmemiş kızgınlığı bugün götürdük geldik şimdi eve akşam alicaz 7 gibi. Bişey yememesi gerekiyodu çok obur sabah ne kadar ağladı mama diye etrafımda gezindi durdu ama çok rahat edecek artık
Bugün genel temizlik yaparım çok kötü durumda ev
Kmsl Hnd yok bayadir yazmiyo merak ettim
Amiiin inşaallah çok teşekkür ederimKolayca atlatır insallah
Dualarım sizinle
Ne kadar olmuş ameliyat fiyatlarıAmiiin inşaallah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?