Oy oy kıyamam yaaa
Nasıl tatlı surata bak
Boyunluğa çok kızıyorlar

Benım kız uyurken dolabı tırmalıyor
Boyunluğu dolabın önüne koyuyorum yatmadan önce

Ona bakarak uzaktan uzaktan geçiyor
Ödü kopuyor yaklaşınca boynuma fılan takılır diye

çok güzel fikirmis yerim onu ben çok akıllılar ya . Yalanamiyo kasiyamiyo kendini devriliyo yere kıyamam . 10 gün boyunca takacak sanırım Perşembe günü tekrar götürcez antibiyotik süreceklermis

çok güzel fikirmis yerim onu ben çok akıllılar ya . Yalanamiyo kasiyamiyo kendini devriliyo yere kıyamam . 10 gün boyunca takacak sanırım Perşembe günü tekrar götürcez antibiyotik süreceklermis
Çok akıllılar gercekten bayılıyorum
İçirmek için verdi mi antibiyotik
Bize vermişlerdi zor oluyor onu içirmek

10 gün evet

Kaşınıyordur heryerı
Dikişler kendi eriyen dimi
Biz aldırmak için gitmemiştik

Ya inşallah kendi eriyendir onun için gitmeyiz evet iciriyolar antibiyotik onlar icirecekmis yine . Sayılı gün geçer bundan sonra eziyet çekmeyecek çok şükür

Yerimmm ama bunu yaaa çok geçmiş olsun

Slm kızlar
Bugün oğlanın okuluna öğle yemeği dağıtımına gittim. Oğluma söylememiştim süpriz oldu çok mutlu oldu beni orda görünce şu an başım inanılmaz ağrıyor ama keyifli bir aktivite oldu benim için
Mutfağı topladım yemek vardı sadece pilav yaptım. Gece yatmadan ders çalışmaya başladım. Aşkı memnu izliyorum şu an çünkü neden izlemiyim terapi niyetine

Ne güzel olmuş
Bende izliyorum sonuna yetiştim ya
Taze fasulye yaptım pişiyor.

Bugün resim yaptım. Çam ağacı çizmek ne kadar zormus kaç gündür uğraşıyorum birde fırça almam gerek.
Bir bölüm dizi izledim.

Merhaba hanımlar geçen hafta çocukların bazasının altını temizledim. Küçülen kıyafetler,büyük kızımın okul etkinlikleri,kırık oyuncaklar falan hep eledim
Kıyafetleri biri var ona verdim, kırık,dökük şeyler çöpe gitti
Bazanın altı rahatladı resmen

Elinize sağlık

Selamlar
Bugün İngilizce dersi olduğundan kızım okula gitti öğleden sonra gitmeyecek.
Usta da bugün gelip eksik malzemeleri söyleyecek hangi gün geleceğini öğrenince ona göre plan oluştururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…