Yarın başlarsın ya acele etmeYooook çok açık hava
Oy oy kıyamam yaaaÇok çok teşekkür ederimyok sargı yapmamışlar dikis yeri şişmiş ama veteriner şişkinlik olabilir doğal dedi. Bide boyunluk takmışlar nasıl tatlı görünüyo . Akşam geldiginde tisliyodu bana bugün daha iyi çok şükür
Oy oy kıyamam yaaa
Nasıl tatlı surata bak
Boyunluğa çok kızıyorlar
Benım kız uyurken dolabı tırmalıyor
Boyunluğu dolabın önüne koyuyorum yatmadan önce
Ona bakarak uzaktan uzaktan geçiyor
Ödü kopuyor yaklaşınca boynuma fılan takılır diye
Çok akıllılar gercekten bayılıyorumçok güzel fikirmis yerim onu ben çok akıllılar ya . Yalanamiyo kasiyamiyo kendini devriliyo yere kıyamam . 10 gün boyunca takacak sanırım Perşembe günü tekrar götürcez antibiyotik süreceklermis
Ya inşallah kendi eriyendir onun için gitmeyiz evet iciriyolar antibiyotik onlar icirecekmis yine . Sayılı gün geçerÇok akıllılar gercekten bayılıyorum
İçirmek için verdi mi antibiyotik
Bize vermişlerdi zor oluyor onu içirmek
10 gün evet
Kaşınıyordur heryerı
Dikişler kendi eriyen dimi
Biz aldırmak için gitmemiştik
Belki yağmur yağarAynen camları Perşembe cuma hallederim biraz dinleneyim
Yerimmm ama bunu yaaaÇok çok teşekkür ederimyok sargı yapmamışlar dikis yeri şişmiş ama veteriner şişkinlik olabilir doğal dedi. Bide boyunluk takmışlar nasıl tatlı görünüyo . Akşam geldiginde tisliyodu bana bugün daha iyi çok şükür
Sağol canımYerimmm ama bunu yaaaçok geçmiş olsun
Ne güzel olmuşSlm kızlar
Bugün oğlanın okuluna öğle yemeği dağıtımına gittim. Oğluma söylememiştim süpriz oldu çok mutlu oldu beni orda görünceşu an başım inanılmaz ağrıyor ama keyifli bir aktivite oldu benim için
Mutfağı topladım yemek vardı sadece pilav yaptım. Gece yatmadan ders çalışmaya başladım. Aşkı memnu izliyorum şu an çünkü neden izlemiyimterapi niyetine
Elinize sağlıkMerhaba hanımlar geçen hafta çocukların bazasının altını temizledim. Küçülen kıyafetler,büyük kızımın okul etkinlikleri,kırık oyuncaklar falan hep eledim
Kıyafetleri biri var ona verdim, kırık,dökük şeyler çöpe gitti
Bazanın altı rahatladı resmen
Öyle bir şüpheniz var mıydı?kızıma DEHB için, Moxo testi yapılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?