• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama Uludağ çok güzel😍
En sevdiğim şey çam ağaçlı dağlar off efsaneydi.
Burada yağınca sonraki günler don oluyor hava eksiye düşüyor o yüzden sadece izlemesi güzel
Bursa da kar da yağsa yağmur da gün içinde mutlaka güneş yüzünü gösterirdi çok sevmiştim Bursa nın iklimini 🥰

Naptınız kedicik geldı mi merak ettim🙈
Selamlar 🥰 dün yazacaktim özel mesajlara kapaliydiniz sanırım. Kızım geldi dün akşam hala etkisi geçmemişti anestezinin yürümekte felan zorlaniyodu ama asla yatmadı mama saati gelene kadar mamayı yedi uyudu 😍 bugün de top oynuyodu sabah 🤭 biraz tedirginlik var ama yanına yaklaştığımızda tedirgin oluyo . Dün tıraş felan da etmişler baya zorlanmistir . Ama atlatacak tabi ki çok naif zaten pamuk gibi olacak kızım 😍

Selamlar 🥰 dün yazacaktim özel mesajlara kapaliydiniz sanırım. Kızım geldi dün akşam hala etkisi geçmemişti anestezinin yürümekte felan zorlaniyodu ama asla yatmadı mama saati gelene kadar mamayı yedi uyudu 😍 bugün de top oynuyodu sabah 🤭 biraz tedirginlik var ama yanına yaklaştığımızda tedirgin oluyo . Dün tıraş felan da etmişler baya zorlanmistir . Ama atlatacak tabi ki çok naif zaten pamuk gibi olacak kızım 😍
Ya çok sevindim 😍😍
Benım kızımdan daha kolay atlatmış

Tıraş ediyorlar evet
Sargılı mı peki
O sargı çıkınca çok daha kolay oluyor

Dikiş yeri öyle kocaman olmuyor ben korkmuştum o sargının büyüklüğü yüzünden 🙈
Tekrar oraya gideceğim dıye tedirgin oluyordur

Bir süre küsmüştü benımki de
Yanımda yatardı yatmadı😔
Ama hersey onları iyiliği için😍

Çok çok geçmiş olsun tüyü kadar ömrü olsun
Öpüyorum onu güzel yanaklarından😍😍

Ya çok sevindim 😍😍
Benım kızımdan daha kolay atlatmış

Tıraş ediyorlar evet
Sargılı mı peki
O sargı çıkınca çok daha kolay oluyor

Dikiş yeri öyle kocaman olmuyor ben korkmuştum o sargının büyüklüğü yüzünden 🙈
Tekrar oraya gideceğim dıye tedirgin oluyordur

Bir süre küsmüştü benımki de
Yanımda yatardı yatmadı😔
Ama hersey onları iyiliği için😍

Çok çok geçmiş olsun tüyü kadar ömrü olsun
Öpüyorum onu güzel yanaklarından😍😍
Çok çok teşekkür ederim 😍 yok sargı yapmamışlar dikis yeri şişmiş ama veteriner şişkinlik olabilir doğal dedi. Bide boyunluk takmışlar nasıl tatlı görünüyo . Akşam geldiginde tisliyodu bana bugün daha iyi çok şükür 😍

Eklentiler

• IMG_20231009_194347.webp
    IMG_20231009_194347.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20231009_194304.webp
    IMG_20231009_194304.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 58
Çok çok teşekkür ederim 😍 yok sargı yapmamışlar dikis yeri şişmiş ama veteriner şişkinlik olabilir doğal dedi. Bide boyunluk takmışlar nasıl tatlı görünüyo . Akşam geldiginde tisliyodu bana bugün daha iyi çok şükür 😍
Oy kıyamam yerim onu çok tatlı 😍
Çok geçmiş olsun 🙏

B
Günaydın
Eylülün öğretmeni hasta olmuş 2 gün daha evdeyiz o yüzden geç uyandım
Yeni kahvaltı yaptık 😊
Hastalık sezonu açıldı 🥺 afiyet olsun canım bizde kahvaltı yaptık. Bugün çamaşır işlerim var bide balkonu yıkarım. Camlar çok kötü oldu yağmur yağacak mı acaba silmeme bahanem olsa 😄

B
Hastalık sezonu açıldı 🥺 afiyet olsun canım bizde kahvaltı yaptık. Bugün çamaşır işlerim var bide balkonu yıkarım. Camlar çok kötü oldu yağmur yağacak mı acaba silmeme bahanem olsa 😄

Kolay gelsin 😊
Yağacak gibi mi yağmur 😅
Keşke yağsa 😍

Benimde ufak tefek işlerim var birazdan başlarım.

Back
X