hayır. ama evet odaklanamıyor uzun süre. ama öyle duvara tımanır tarzda bir hiperaktivitesi yok.Öyle bir şüpheniz var mıydı?
Belki sadece dikkat eksikliği vardır. Umarım yoktır ama en azından varsa ona göre hareket edersiniz bundan sonrahayır. ama evet odaklanamıyor uzun süre. ama öyle duvara tımanır tarzda bir hiperaktivitesi yok.
psikolog bize test kağıtları verdi. ayrıca öğretmenine gönderdi.
test sonucunu görelim ona göre karar verelim dedi.
Belki sadece dikkat eksikliği vardırhayır. ama evet odaklanamıyor uzun süre. ama öyle duvara tımanır tarzda bir hiperaktivitesi yok.
Umarım güzel haberler alırsınızhayır. ama evet odaklanamıyor uzun süre. ama öyle duvara tımanır tarzda bir hiperaktivitesi yok.
Hayırlı haberler canım inşallah haber et bize de. Sadece dikkat eksikliği vardır umarim inşallah. 2. Sınıfa mi gidiyodu kızınkızıma DEHB için, Moxo testi yapılacak.
3. sınıfHayırlı haberler canım inşallah haber et bize de. Sadece dikkat eksikliği vardır umarim inşallah. 2. Sınıfa mi gidiyodu kızın
Anladım canım güzel haberler alın inşallah3. sınıf
Dün soslu tavuk makarna salata yaptımOkuldan gelince kitap okuyup dinlenirim pek işim yok dün mutfak camını sildimsabah bardak kırdım bütün evi süpürdüm sildim. Yemek yaparım yemek fikri yok hiç akşama neler pisireceksiniz fikir olur bana da
Geçmiş olsun.İyi akşamlar herkese
Bu hafta baya saldım tembellik yaptım. Çocuklar hastaydı ben de boğaz ağrısı vardı derken ancak günü kurtardım. Bugün haftasonuna biraz rahat girmek için biraz temizlik yaptım.
Lavaboları ve WC’leri yıkadım.
Bi sepet çamaşır katladım
1 mak yıkadım serdim
Konsolun 2 bölmesini boşalttım temizleyip yeniden düzenledim
Robot salon mutfak ve girişi süpürdü
Biraz ferahladı ev
Ellerine sağlık , yazarken soracaktım belleza bitti mi ayıklama temizleme işi diyeGeçmiş olsun.
Ben de bugün mutfak dolaplarını temizledim. Ekstra bir dolabım daha var mutfakta o kaldı. Bir de fırını temizleyeceğim.
Dün bir süs eşyası, balkondan iki saksı eledim.Ellerine sağlık , yazarken soracaktım belleza bitti mi ayıklama temizleme işi diye
Acelemiz yok zatenDün bir süs eşyası, balkondan iki saksı eledim.
Daha devam ediyorum canım sindire sindire
Şaka bir yana bu aralar evle fazla ilgilenemedim o yüzden işim uzadı.
Ben daha kıyafetlere başlamadımAcelemiz yok zatenben de her gün çocukların kıyafetlerinden ayıklama yapıyorum. 2 poşet doldu bile her gün ekleye ekleye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?