Belki sadece dikkat eksikliği vardır. Umarım yoktır ama en azından varsa ona göre hareket edersiniz bundan sonra

Belki sadece dikkat eksikliği vardır
Benım oğlumun anaokuludaki rehberlik hocası söylemişti
Dikkat eksikliği olabılır diye

Osman Abalı nın dikkat güçlendirme setleri vardı
Her yaş için onlardan almıştım
Çok azaldı ama hala yanlışı çıksın bakarım hep dikkatsizlikten

Okuldan gelince kitap okuyup dinlenirim pek işim yok dün mutfak camını sildim sabah bardak kırdım bütün evi süpürdüm sildim. Yemek yaparım yemek fikri yok hiç akşama neler pisireceksiniz fikir olur bana da

Okuldan gelince kitap okuyup dinlenirim pek işim yok dün mutfak camını sildim sabah bardak kırdım bütün evi süpürdüm sildim. Yemek yaparım yemek fikri yok hiç akşama neler pisireceksiniz fikir olur bana da
Dün soslu tavuk makarna salata yaptım
Tekrar liste oluşturacağım bugün alınan sebzelere
göre.

İyi akşamlar herkese
Bu hafta baya saldım tembellik yaptım. Çocuklar hastaydı ben de boğaz ağrısı vardı derken ancak günü kurtardım. Bugün haftasonuna biraz rahat girmek için biraz temizlik yaptım.
Lavaboları ve WC’leri yıkadım.
Bi sepet çamaşır katladım
1 mak yıkadım serdim
Konsolun 2 bölmesini boşalttım temizleyip yeniden düzenledim
Robot salon mutfak ve girişi süpürdü
Biraz ferahladı ev

Geçmiş olsun.
Ben de bugün mutfak dolaplarını temizledim. Ekstra bir dolabım daha var mutfakta o kaldı. Bir de fırını temizleyeceğim.

Ellerine sağlık , yazarken soracaktım belleza bitti mi ayıklama temizleme işi diye
Dün bir süs eşyası, balkondan iki saksı eledim.
Daha devam ediyorum canım sindire sindire
Şaka bir yana bu aralar evle fazla ilgilenemedim o yüzden işim uzadı.

Dün bir süs eşyası, balkondan iki saksı eledim.
Daha devam ediyorum canım sindire sindire
Şaka bir yana bu aralar evle fazla ilgilenemedim o yüzden işim uzadı.
Acelemiz yok zaten ben de her gün çocukların kıyafetlerinden ayıklama yapıyorum. 2 poşet doldu bile her gün ekleye ekleye.

Selamlar
Mutfakta kalan dolabı, fırını ve buzdolabını temizledim. Elenecek pek bir şey çıkmadı diyebilirim
Nevresimleri çıkarıp yıkadım
Evi robota süpürttüm
Banyo lavabo wc temizledim
Dünden yıkanan çamaşırlar var yerleşecek, ütü yapılacak, yemek hazırlanacak blablablaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…