Ben de 3. Kez elime alıp bıraktığımÜtüleri bitirdim
Bir yandan da telefonla konuştum
Aynı anda sosyalleşmek diyelim
Şimdi biraz kitap okuyacağım
Beyhan Budak - Hayat Acemileri İçin Yaşam Rehberi okuyorum.Ben de 3. Kez elime alıp bıraktığım
İki şehrin hikayesini ni okumaya çalışıyorum
Bu sefer başaracağım
Rus edebiyatı seviyorum onu anladım
Bir de kişisel gelişim
Ne okuyorsun
Ooo süpersin, dip köşe girmişsin iyice, elle silmek cidden çok zor.İşlerin bir kısmını bitirdim koltukları kapıları sildim. Banyoyu temizledim yarın kalan işleri yaparım. Çamaşır katlarım birazdan. Yemeğe enginar yaptım oğluma mantı yaptım annem yapmıştı bizdeyken
Yerleri sildigim mopun kovası kırıldı vileda almak istiyodum iyi oldu hafta sonu alırım
Elimle sildim yerleri çok yorgunum
Evet bayadir elimle silmiyodum ellerimi her yere çarptım yara oldu dizlerim ağrıdı belim ağrıdıOoo süpersin, dip köşe girmişsin iyice, elle silmek cidden çok zor.
hadi seninki mecburiyetten olmuş ama onlarınki kesinlikle okb yüzünden bence, hayat temizliği kafaya takacak kadar uzun değil ya, çok paralıyorlar kendilerini üzülme boşver.ayadir elimle silmiyodum ellerimi her yere çarptım yara oldu dizlerim ağrıdı belim ağrıdı
Kadir ezildiye üzüldüm yerleri silerken onu düşündüm
Evet aynen öyle yazık bence kendilerine Bu arada Vileda fiyatlarına nolmuş böylehadi seninki mecburiyetten olmuş ama onlarınki kesinlikle okb yüzünden bence, hayat temizliği kafaya takacak kadar uzun değil ya, çok paralıyorlar kendilerini üzülme boşver.
Bence de yahadi seninki mecburiyetten olmuş ama onlarınki kesinlikle okb yüzünden bence, hayat temizliği kafaya takacak kadar uzun değil ya, çok paralıyorlar kendilerini üzülme boşver.
Yeni nesil moplardan alsanEvet aynen öyle yazık bence kendilerine Bu arada Vileda fiyatlarına nolmuş böyle
Ben de elle siliyorum ve gerçekten çok yorucuEvet bayadir elimle silmiyodum ellerimi her yere çarptım yara oldu dizlerim ağrıdı belim ağrıdı
Kadir ezildiye üzüldüm yerleri silerken onu düşündüm
Eline sağlık acele etmişsin daha havalar soğukİşlerin bir kısmını bitirdim koltukları kapıları sildim. Banyoyu temizledim yarın kalan işleri yaparım. Çamaşır katlarım birazdan. Yemeğe enginar yaptım oğluma mantı yaptım annem yapmıştı bizdeyken
Yerleri sildigim mopun kovası kırıldı vileda almak istiyodum iyi oldu hafta sonu alırım
Elimle sildim yerleri çok yorgunum
Hep mi elle siliyorsun çok yorucu olurBen de elle siliyorum ve gerçekten çok yorucu
Her zaman mı ?Ben de elle siliyorum ve gerçekten çok yorucu
Eline sağlıkBu arada sabah dolaptan 1 poşet kıyafet ayırdım kendımın elendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?