slm

dün 1 makine çamaşır yıkandı.ortalığın kalabalığı toplandı.iki odayı robot süpürdü.kahve içtim, tv, kanepe vs işte.

haftasonu gündüzleri evde olmayacağım.büyük oğlum futbola yazılmak istedi.ön görüşme yapmış eşim.yarın çocukları götürecek .baba oğul takılırlar iki gün

afiyet olsun

bu seneki hedeflerim arasında 4. madde. her gün düzenli olmasada ocaktan beri devam ediyorum okumaya meal,tefsir.ayrıca video izliyorum.kendime bir sure belirledim.onun üzerine değişik kişilerden videolar izliyorum.3. maddeyide ramazanda yaptım ama yıl içine yaymak ve devamlılık sağlamak istiyorum.1. madde sıkıntılı bende.farzın dışında yapamıyorum.

Bugün eylülün Dr kontrolü var oraya götüreceğim
Sonrasında pazar ve market işim var.

Günlük isler vs derken yoğun bir gün bekliyor

Önce kahvaltı

bu arada tatil işine baktık biraz.eşim bikaç yer bulmuş.bende buldum.yazı başında gideceğiz gibi.ağustos eylül gibi tercih ediyorduk ama.okul vs işleri olunca eylüle sarkmıcak gibi.sanırım yine mersin tarafına gideceğiz

Ne güzel
Bizde agustos son haftasına aldık
Kemer e gideceğiz

Boş zamanlarımda
kisisel gelisim videoları izliyorum.-----------daha çok beni dinlendiren uzak doğu sessiz vlogları izliyorum.
Dizi film izliyorum----------------------------çok sık yapamıyorum
Günde birkaç sayfa kitap okuyorum.---------günlük düzen tutturamadım,ama okuyorum
Kızımla oyun oynuyorum----------------------evet bizde.şimdi mangalaya merak saldılar.küçükte yavaş yavaş öğreniyor
Müzik dinliyorum-------------------------------eskiden çok dinlerdim
Evimin dekorasyonu ile ilgili ürün araştırması yapıyorum----ara verdim .okadar çok dosya oluşturmuştumki bir zamanlar
Hafta sonu gezi planlaması yapıyorum.----------++++
Bakimli olmaya çalışıyorum...+++++ saçlarım kötü durumda.ilgilenmem lazım
Dışarıyı izliyorum....................................bu aktiviteyi bende seviyorum
Çiçeklerime bakıyorum.........................bu konuda kendimi aştım.kaktüsümlerimin sukulentlerimi çoğaltım.eve sakısya biber ve soğan bile ektim..şaşkınım
Buraya bakıp sizinle sohbet etmeyi seviyorum.........................%100

Ve yakın zamanda soyut resim yapmak istiyorum.................boyamayı sayarsak mandala boyuyorum

seninklier üzerinden kendimi değerlendirdim mia

Süpersin

Maşaallah barekallah. Rabbim azımızı çoğa saysın. Kabul etsin. Eksiklerimizi O tamamlasın.

4. Madde bende sıkıntılı. Düzen tutturamadım. Videolardan tavsiye edeceğin var mı?

Maşaallah barekallah. Rabbim azımızı çoğa saysın. Kabul etsin. Eksiklerimizi O tamamlasın.

4. Madde bende sıkıntılı. Düzen tutturamadım. Videolardan tavsiye edeceğin var mı?
Merhaba:) yazmadan duramadım, arapça öğrenmek ve Kuranı anlamak uzun zamandır istediğim bir şeydi. taa kızıma hamilelik zamanlarımda (5-6sene önce) biraz araştırıp kendimce anlatımını beğendiğim Necla Yadsımanın youtube videolarını izlemeye bailamıştım ve kitabını alıp takip ediyordum. ama birkaç ay devam edebildim, bahaneler çıktı hep karşıma tembellik daha kolay geldi vs kaldı o şekilde, hala kitabı duruyor ve öğrenme isteği aklımın bir köşesinde, incelemek istersiniz belki videoları:) bunun dışında sizin etcrübe ve önerilerinize açığım:) Aslında haftada 3 gün 30dk bile bü işle ilgilensem totalde elimde bir sürü birikim olurdu, nelere vakit ayırmıyoruz ki diye düşünüp başlamak gerekiyor

Allahımmm bu nasıl balkon

çalışmam lazım 1 saat kadar.hikmet anılla çalışayım.o 1 saat bahçede çalışsın :)) ben ofiste. hadi bakalım .sonrada yemeğe çıkarım
elimdeki işleri son ana kadar erteleme hatta mecbur olmadıklarımı ihmal etme eğilimim var, oturup yarım saat bile çalışamıyorum sürekli elim sosyal medyaya vs gidiyor hiç verimli olamıyorum, bana bir önerin olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…