İmkansızBenim de gitmem lazım
Önceki kuaförüm uzakta biraz arabasız gidiyordum oraya ne güzel
Şimdi yeni kuaför bulmam lazım
Saçlarım hem çok uzadı hem kırıldı hem de bembeyaz oldu
Kendimi acayip kötü hissediyorum
Bakımsız salmış gibi
roborock'un 8 olanı aldık, valla fırçaları falan benimkinden farklı çok güzel minicik kırıntıları toplamış, yoksa haritası vs benimkiyle aynı, bi farkı silerken halıyı tanıması, ben çok sildirmediğimden idare ediyorum benimkiyle.Güle güle kullan evet bende ki iki delik kapandj
Benim robotta eski model
Nasıldı kayınvalidene aldığınız
Ne özellikleri var bizimkilerden farklı
Bende değiştirirsem fikir olsun
Dyson bende de var ama sarjı az gidiyor pili yeni olduğu halde
O halıyı tanıması çok iyiroborock'un 8 olanı aldık, valla fırçaları falan benimkinden farklı çok güzel minicik kırıntıları toplamış, yoksa haritası vs benimkiyle aynı, bi farkı silerken halıyı tanıması, ben çok sildirmediğimden idare ediyorum benimkiyle.
Güle güle kullanhafta sonu yine evle, yerleştirmeyle, temizlemeyle ilgilendim durdum, bu hafta çocuklar çıktıkları odayı çok dağıtmadılar :) 3 katı da hallettim, sonra kv'me robot süpüerge kurmaya geçtik, iftardan sonra onu hallettim, benimkinin en son çıkanı, valla bayıldım yalan yok, evdeki de idare ediyor şimdilik, dysonda var sesim çıkmaz ondan. bu arada küpe almıştım ben, elendim sanırımMia- kıyafet gibi düşündüm nedense. 2.3. delikler küpe takmazsam kapanıyor, takarsam da yatarken batıyor, tragus küpe aldım onlara, çok mutluyum aşk yaşıyorum küpelerimle
Bende öyle yapıyorum odaya koyuyorum süpürüyor cocuk odasından çıkınca tekrar giremiyor eşik yüksek odanın kapısını kapatıyorum. Bu düzene alıştıkO halıyı tanıması çok iyi
Haritayı kullanmıyorum ben internet evin her yerinde çekmiyor o gidince bozuluyor kafası karışıyor
Süpürtmek istediğim odaya koyuyorum süpürüyor
Güle güle kullansın
Foto atarak bunu ıspatlardım ama bu kötülüğü yapamayacağımİmkansız
Hem kafası da karışmıyor öyle yapıncaBende öyle yapıyorum odaya koyuyorum süpürüyor cocuk odasından çıkınca tekrar giremiyor eşik yüksek odanın kapısını kapatıyorum. Bu düzene alıştık
Bayram öncesi bir bakım yaptir mis gibiBenim de gitmem lazım
Önceki kuaförüm uzakta biraz arabasız gidiyordum oraya ne güzel
Şimdi yeni kuaför bulmam lazım
Saçlarım hem çok uzadı hem kırıldı hem de bembeyaz oldu
Kendimi acayip kötü hissediyorum
Bakımsız salmış gibi
Bayram öncesi olabilir aslında ama evde olacağım yüksek ihtimalBayram öncesi bir bakım yaptir mis gibi
Çalıştır supursun tatil bitti dersinHem kafası da karışmıyor öyle yapınca
Harita ile kullanınca takılıp kalıyordu
Ne zamandır üst katta boş boş yatıyordu
Oğlumun odaya aldım fişini taktım şarj olsun çalıştırayım
Canım çekti
Evet çok boş yattı çalışsın azıcıkÇalıştır supursun tatil bitti dersin
Bir vakit bulursan git kendin için değişiklik olur.Bayram öncesi olabilir aslında ama evde olacağım yüksek ihtimal
Kayınaile gelir sadece
Onlarda alışkın bu halime
Yaza dayanayım hem bir iki komşu edinip güzel kuaför sorup bulmam lazım
Eski evin ordaki yürüyerek gidersem güzel de araba olursa sıkıntı
Site içi arabayı almıyolar
Park yeri de zor
Çok haklısın aslındaBir vakit bulursan git kendin için değişiklik olur.
Hep kendi vaktimizden feragat ediyoruz.
Ev dağınık mesela yemek yok bunları yapsam kendime fırsat kalmıyor.
Yakınlarda da vardır mutlaka
Güle güle kullan canımhafta sonu yine evle, yerleştirmeyle, temizlemeyle ilgilendim durdum, bu hafta çocuklar çıktıkları odayı çok dağıtmadılar :) 3 katı da hallettim, sonra kv'me robot süpüerge kurmaya geçtik, iftardan sonra onu hallettim, benimkinin en son çıkanı, valla bayıldım yalan yok, evdeki de idare ediyor şimdilik, dysonda var sesim çıkmaz ondan. bu arada küpe almıştım ben, elendim sanırımMia- kıyafet gibi düşündüm nedense. 2.3. delikler küpe takmazsam kapanıyor, takarsam da yatarken batıyor, tragus küpe aldım onlara, çok mutluyum aşk yaşıyorum küpelerimle
ayy mutlaka al, trendyolda falan da var, büyük rahatlıkmış ya, normal deliklerde çelik falan acıtmıyor ama o 2./3.'lere çelik yara yaptı, gümüş aldım, çok rahatmış valla. arkası topçuk hiç değmıyor bile yatınca.Güle güle kullanbenim de ikinci deliklerden biri kapandı ikinci açık o kapanmiyo senin küpelerden bekliyo sanırım
alışverişsiz geçirilen gün nasıl baltalanırbi de tavsiye veriyorum valla ayıp bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?