Ben kendime fatiha suresini sectim.onunla ilerliyorum.farkli kisilerden farkli hissiyatlar aldim.kisiye gore degisiyor bence.naum,senai demirci,fatih yagci,ugur soyadini hatirlayamadim ,gundemde olan bir kac hoca( elektrik alamadiklarim cok fazla) bikac tane daha var defterimde yazili..senai demirci cok farkli bir boyutta anlatmis.cok enteresan geldi.ki anlatim sekli cok ağdali olmasina ragmen sevdim.Maşaallah barekallah. Rabbim azımızı çoğa saysın. Kabul etsin. Eksiklerimizi O tamamlasın.
4. Madde bende sıkıntılı. Düzen tutturamadım. Videolardan tavsiye edeceğin var mı?
Muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcut.sosyal medyada nedir ya onun bunun yasantisi vs ..yedigi ictigi,gezdigi,gunluk yasantisi vs vs.kendimizi erteleyecek kadar bu kadar anlam yuklememek lazim bence.elimdeki işleri son ana kadar erteleme hatta mecbur olmadıklarımı ihmal etme eğilimim var, oturup yarım saat bile çalışamıyorum sürekli elim sosyal medyaya vs gidiyor hiç verimli olamıyorum, bana bir önerin olur mu :)
Neden.?bu karari toplu almistik. guzel ilerledik dye dusunuyorum listeye baktimda..eksik kalanlar zaten topige ugramayanlar.bu arada ben bildirim yapmistim.son gun icin21 gün alışkanlık programını yarın bitirmek istiyorum
Motivasyon anlamında düşüş yaşandı ve kişisel hayatlarinizda olan durumlar da var o yüzden zorlamak gibi bir niyetim olamaz
Liste karmaşık hale geldi malesef
İsteyen 6 gün daha devam edip bildirim yapabilirler
Yarın tabloyu sileceğim bugün son istatistik durumunuza bakabilirsiniz
Gunluk alışkanlıklarını yapanları ayrıca tebrik ediyorum
Neden uzuluyorsun.gayet motiveyiz kendi adima.egzersiz yapamiyordum arada kacirdigim oldu ama yaptikca mutlu oldum ben.olumsuz bir enerjimi verdik bu konuda.Herkesin yaşam tarzı ve temposu farklı
Benimde eksiklerim var olmayada devam edecek
Sizinde eksikleriniz olmaya devam edecek
Hedeflerimiz sürekli farklı boyut kazanacak.
İstediğim şey kendi hayatınıza uygun günlük akışı yakalamanız
Yaptığınız işlerden mutlu olmanız.
Mesela başlangıçlar zordur demiştim
Ama bunu isteyince zorlukta çekiliyor
Sonu güzel olacak diyorsun ve yapıyorsun
Bir süre sonra zor da gelmiyor
Çünkü o rahatlığı görüyorsun ve eskiye dönmek istemiyorsun
Tabiki de olmadığı yapamadığımız günlerde olacak.
Burası motive etsin istiyorum.
Ama bazen tam tersi etki ettiğini düşünüyorum
Üzülüyorum.
Gayette guzel fikirdi.gunluk 15 dk mutfak seni neden asagi ceksinBen motive olurum diye düşünmüştüm ama beni daha aşağı çektikötü bir fikirmiş aslında ben ilk alışkanlık yapalım dediğimde grup olarak aynı alışkanlığı yaparız diye düşünmüş benden başka bulaşıkla derdi olan çıkmadı maşallah.
Herkesin yaşam tarzı ve temposu farklı
Benimde eksiklerim var olmayada devam edecek
Sizinde eksikleriniz olmaya devam edecek
Hedeflerimiz sürekli farklı boyut kazanacak.
İstediğim şey kendi hayatınıza uygun günlük akışı yakalamanız
Yaptığınız işlerden mutlu olmanız.
Mesela başlangıçlar zordur demiştim
Ama bunu isteyince zorlukta çekiliyor
Sonu güzel olacak diyorsun ve yapıyorsun
Bir süre sonra zor da gelmiyor
Çünkü o rahatlığı görüyorsun ve eskiye dönmek istemiyorsun
Tabiki de olmadığı yapamadığımız günlerde olacak.
Burası motive etsin istiyorum.
Ama bazen tam tersi etki ettiğini düşünüyorum
Üzülüyorum.
Çok teşekkürler. Senai Demirci nin kitaplarını okumuştum. Videosunu da izleyeyim. Diğerleri dediğin gibi gündemde olanlar. Denk geliyorlar ve izliyorum.Ben kendime fatiha suresini sectim.onunla ilerliyorum.farkli kisilerden farkli hissiyatlar aldim.kisiye gore degisiyor bence.naum,senai demirci,fatih yagci,ugur soyadini hatirlayamadim ,gundemde olan bir kac hoca( elektrik alamadiklarim cok fazla) bikac tane daha var defterimde yazili..senai demirci cok farkli bir boyutta anlatmis.cok enteresan geldi.ki anlatim sekli cok ağdali olmasina ragmen sevdim.
bence takip konusu sıkıntı.Neden uzuluyorsun.gayet motiveyiz kendi adima.egzersiz yapamiyordum arada kacirdigim oldu ama yaptikca mutlu oldum ben.olumsuz bir enerjimi verdik bu konuda.
Devam edip yine buraya yazabilirsin suhanimNeden uzuluyorsun.gayet motiveyiz kendi adima.egzersiz yapamiyordum arada kacirdigim oldu ama yaptikca mutlu oldum ben.olumsuz bir enerjimi verdik bu konuda.
Yok ben bunu liste için yazmadımNeden uzuluyorsun.gayet motiveyiz kendi adima.egzersiz yapamiyordum arada kacirdigim oldu ama yaptikca mutlu oldum ben.olumsuz bir enerjimi verdik bu konuda.
15 dakika değildi benim hedefim tezgahı toplu tutmaktı. kahvaltı ara öğün öğle yemeği ikindi atıştırmalığı akşam yemeği çorba yemek salata içecek pilav/makarna derken saatler geçiyor mutfakta. Hazırlarken toplamak ya da en kötü akşam toplayıp yatmaktı hedefim. Olmadı. Çarpı aldıkça kendimi daha kötü hissettim.Gayette guzel fikirdi.gunluk 15 dk mutfak seni neden asagi ceksin
Liste gerçekten zor oldu ki son zaman baya karıştırdım herseyi toparlayamadımbence takip konusu sıkıntı.Mia- için ekstra bir iş yükü olmuş oldu. ben öyle düşünüyorum.
Kendi listemizi kendimiz takip edelim. herkes hem kendi adına motivasyonunu korur hem de bir kişiye ekstra iş yükü yüklenmez.
HosgeldinizMerhaba evim o kadar karışık ve dağınık görünüyor ki artık sıkıldım
Belki de 2 tane yaramazim var ondan mı acaba?
Her gün evi topla, süpür,düzenle yarına tekrar aynı oluyor hiç bir işe yetişemiyorum.
Bu gruptaki yazismalara göre kendime bir rutin oluşturabilirim diye düşünüyorum bakalım
Konuyu takipteyim
Teşekkürler ❤Ben çok mutlu oldum açıkçası. Çünkü o tempoda bile yapabileceğimi görmek güçlü hissettirdi beni. Haa, demek ki yapabiliyormuşum. Acaba yanına şunları da ekleyebilir miyim diye hedefleri arttırmayı düşünmüştüm. Teşekkürler katkıların içinMia- .
Ayrıca geçen mesajlarında sadeleşme yolculuğunu da yazdığın için ayrıca teşekkür ederim. Her ne kadar bebek adımlarla ilerlemeye çalışsam da onlar da benim sürecime çok benzediği için kendime yakın hissettim. Senin başarmış olman da beni motive etti. Demek ki yapılabiliyormuş isteyince dedim. İyiki bu konuyu açmışsın. Emeğine, yüreğine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?